Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bopejape

    csendes tag

    válasz krichd1 #59406 üzenetére

    Köszönöm mindenkinek az eddigi hozzászólását:

    Ha minden igaz akkor új termék esetén az ÁFA mentes árat kell néznem (holnap kiderül, ha nem akkor lejjebb kell adnom), ezzel együtt versenyképesebb a Castle Knight 3 a KEF Q65.2-höz képest, ami egyébként nagyon tetszik. Csak még nem tudom hogyan helyezem el és a színe sem nagyon passzol. De ez már más probléma! :)

    Egy viszonylag kis nappaliban lenne (kb. 4*5 m + egy kis beugró), ennyivel jobb hangot adnának az álló hangfalak?

    Tudnátok esetleg olyan polcra (nem állványra!!) rakható hangfalat ami eléri (hangzásban, árban) a fent megnevezett hangfalak színvonalát vagy inkább azokat felejtsem el.

    Addig is nézegetem az ajánlott vételeket. Visszaolvasva, mintha minden használt erősítő, hangfal olcsóbb lett volna 2013-ban. Pedig azóta infláció sem nagyon volt.

    (#59408) simongab: sajnos így igaz, még DAC sincs. Mivel a BC Acoustique ex-222.1 most a befutó új kategóriában, használtban még nem tudom, abban elvileg lenne DAC csak azon meg USB bemenet nincs, hogy külső hangkártyaként használni tudjam, a notebookon meg nincs digitális audio kimenet. Úgyhogy DAc tekintetében is örülnék javaslatoknak. Mivel 90%-ban azon keresztül fog jönni a zene, olyan kellene ami nem rontja le az erősítő + hangfal páros képességeit. Ami még ugye nincs is kiválasztva, de a kategória talán már látszik.

    Köszi

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák