Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz ozzy711 #59299 üzenetére

    Menj el valamelyik üzletbe, hallgass meg egy félmilliós hangdobozpárt egy 2-300000 forintos erősítővel, ami elméletileg illik hozzá, majd egy sokkal, kétszer, háromszor drágábbal. Rögtön világossá válik, mennyi tudás, mennyi csodálatos, korábban sosem hallott hang jön elő ugyanazokból a dobozokból. Nálam a kb. 550000 forintos hangdobozokat hajtom 4-500000 forintos házimozi erősítővel és 5000 eurós duál monó sztereóval is, durván hallani a különbséget. Ezek a hangdobozok megmutatják a CD-játszó és az erősítő közé illesztett 50000; 150000 és 600000 forintos interkonnektek különbségét is.
    Ha ahhoz a 2-300000 forintos erősítőhöz csatlakoztatsz egy másik, sokkal drágább hangdobozpárt, a változás kisebb mértékű lesz.
    Az előbb fél órát beszéltem telefonon az egyik ismert üzlet tulajdonosával, erre a konszenzusra jutottunk. Valamint abban is megegyeztünk, hogy a zeneanyag minősége alapvetően meghatározó, ahogy a lejátszóé is, mert szarból nem lehet várat építeni. Tehetsz a lánc végére akár Grande Utopiát is.
    Akkor lehet igazad, ha a meglévő hangdoboz gagyi, aminél könnyű sokkal jobbat találni, mert a lánc leggyengébb szeme.

    [ Szerkesztve ]

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák