Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • L4D1K

    őstag

    válasz Diablo18 #23837 üzenetére

    Szia.

    Érdemes lenne leírnod milyen szobában fogod hallgatni a jövőbeli rendszered, mekkora a mérete ill mennyire van szabad helyed elhelyezni benne, illetve ha kell a szobát hozzá igazítani.

    Szerintem költs kicsit többet hangfalra és kevesebbet erősítőre. A zenéid csak CD-n vannak meg és azért kell a lejátszó, vagy azért PC ről is menne a dolog? Ha csak pár lemezed van, lehet érdemes lenne kihagyni a lejátszót és számítógépről/laptopról küldeni a jelet egy külső DAC nak.

    Rengeteg, jobbnál jobb használt hangfalat árulnak manapság különböző oldalakon. Mondjuk az utóbbi egy év leforgása alatt tényleg sokat változott az emberek mentalitása, rengeteg hangfal ment el iszonyat nyomott áron, de a tendencia az, hogy ha egy használt hangfal minőségi és ismert, annak bizony elkérik az árát.

    Ajánlom figyelmedbe az avx / hifipiac / prohardver oldalakat, elég sok mindent pakolnak fel ide, avx, hifipiac, PH! apró.

    Megnyugodhatsz, a legtöbb hangfal kínában készül, maximum nem ott rakják össze. Vagy pl a B&W 803 és 804 dobozai illetve a KEF Reference dobozai Letenyén készülnek/készültek ^^

    # ANTAL Tuning #

Új hozzászólás Aktív témák