Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz Az-X #17392 üzenetére

    nekem slimdevices nevű ős készülék van.
    őőő, mint digit forrás nagyon jó.suricata,meg egyéb transzportok nem votlak nálam,de egy alaplapihoz,v xfihez,vagy asztali CDhez képest király.

    a beépitett dacja csak a későbbi logikhoz képest jó(igy hirlik),meg 20-25ért megvehető CDkhez képest. a kis vibapocket meg ilyen 35rugós CDk hangján is tudott javitani,de ez a köv csereérett cucc nálam.élettel teli, zenei hangja van igy akksiról hajtva.

    tuning: hát pontosan nem tudok mindent,és amit tudok sem hiszem,h örülne Zoli,ha pontosan elmondanám.
    tömören:beállitgatások,átkábelezések,előfok tuning, készülékház. ami nálam egyedi kérés volt,h direktbe tudja a végfokát hajtani.előfoka egy ICs izé(nyákon mennek a hangok,meg opamp).meg az egyik hangfalkimenetről kikerültek a védelmi cuccok.az integrált rotelek végfoka általában egy tranziens intermodulációs torzítás mentes végfok,ezért akartam direktben hajtani.

    ránézésre,és teknikai adatok alapján a 44es a 66os elődje.44esnek 2 hangfalkimenete volt, a 66nak 1.66nak 90Wos a tápja, a 44esnek 120Wos.mindkettő "rézházú". torzitások,teljesitményadatok egyeznek papiron, előlapja tök ugyanaz a kettőnek.

    nah,ha hasonlitanak belül is,akkor valszeg hallottam 66ost is egyben.44esem volt talán 2 hétig.jó kis gép,nagyon kerek egész amit tud, a maga szintjén.hama melegszik.de hangszerek textúrája,énekes/trombitás nyála,játéka elég kevéssé jön ki. egy rotelhoz,v egy coplandhoz képest.tere nagyon széles, picit pontatlan,de élvezetes. meg most úgy rélik,mintha kicsit loudnesses lenne a hangja.

    szóval jó hallgatni,egész amig nem hallottál részletesebbet.
    ami hasonló korú,árú denonokat,HKkat hallottam,mondjuk mindnél sokkal jobb...

    [ Szerkesztve ]

    eladó Kawasaki j300 robogó

Új hozzászólás Aktív témák