Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • commanDOS

    senior tag

    válasz Side_ #1558 üzenetére

    Igen csak ezzel a ''majdnem megközelíti'' dologgal az a bajom, hogy huh, rontja a hangképet a kábel, a kapcsoló, a hangerő poti, a hangszín potik, az equalizer, a tápkábel, a csatik, és szedjünk ki mindent és cseréljük milliós cuccra és huh de jó hangja van, közben meg csak bedumálja magának a legtöbb esetben.
    Még valaki kifogja találni, hogy nem mind1, hogy milyen színű konnektorba van dugva a táp :DDD

    Nah én ezek miatt vagyok kiakadva. Mert vannak nyilvánvaló dolgok, amik biztos, hogy még olcsó rendszeren is javítanak valamicskét: hangfaltüske, megfelelő elhelyezés, normális kábelezés: lehetőleg ne 10-20 méter, számítógép elfelejtése és persze az alapok, hogy egy-egy erősítőnek milyen a karakteriszikája, hogy milyen hangokat tud szebben megszólaltatni, hogy milyen kondik vannak a tápban és a többi....
    Ezek tutira számítanak, mert ésszerű, ottvan mögötte a fizika és kainek jó füle van hallja is.

    Másrészt meg engem úgyse az fog érdekelni, hogy milyennek kéne lenie a hangzásnak, hanem az, ahogy sz.tem közelít az eredetihez, ahogy az én botfülemnek a legjobban tetszik. Éppen ezért, ahogy még Rii íra a topic legelején, számomra is fontos, hogy tudjak állítgatni a hangszín potin, hogy legyen Eq a rendszerben, stb.

    Mellesleg egy szóval nem mondtam, hogy nem szeretem relatíve jó minőségben hallgatni a zenéket, mert egyértelműen jobb egy hi-fi-n, mint sz@r sz. számítógépes csipogón.
    csak nekem inkább a zene a lényeg, amit akkor is ugyanúgy szeretek ha minihifin szólal meg...csak nyilván más élmény :)

    Kihelyezett tőke visszaáramoltatási szociális ügyintéző: pénzbehajtó :)

Új hozzászólás Aktív témák