Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bunddog

    tag

    válasz Dißnäëß #108768 üzenetére

    Csak a tisztánlátás kedvéért:

    Mission-ök 106-cm magasan vannak szerintem nem feküdt a magasak előtt a macska ami nincs is, én ugyanott ültem középen a kanapén ami végig a hallgatási pozició volt, aki cserélgette az csere után nem volt a szobában csak az esetleges kábelcserék idejére. Arra viszont nem esküdnék hogy mértanilag pontosan mindig ugyanabban a szögben állt a fejem de szerintem előre néztem :D + nem esküdnék se arra hogy minimális eltérés volt de arra se hogy nem, én csak az ég és föld jelenséget keresem ami neten lévő tesztekben ezeknél előkerül akkor amikor csak 1 kategóriával drágábbra cserélnek.

    másik dologra reagálva: "mert 10 év múlva lehet nem azt veszi elő az ember, amit ma eltárolt egy FLAC-ban."

    szerintem ha van min. sfv fájl hogy legyen cheksum check és hibátlanul lefut 10év múlva az szerintem ugyanaz egy flac-nál is mint egy akármilyen más fájlnál hisz ha a flac tag-ben is egy betűt átírnál akármelyik tag-et már nem lesz ugyanaz, szerintem ezt erre találták ki (nyilván nem csak tipp de vannak rls-eim 15+ évről is még ugyanaz a crc ellenörző összeg. pedig már pár vinyón átvándorolt és mindig "csak" ntfs-en volt tárolva).

    #108771 dgyuri0123: oké ez így korrekt, akkor nem kell ebben a láncban komolyabban költenem kábelekre, legalább ez is kiderült. Van olyan stereo erősítő ami ezekkel belépő dobozokkal is előhozza a sokkal több finomságot?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák