Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bali27

    addikt

    Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni.
    Van egy Dali Oberon 5-ös párom meg egy Marantz mcr611.
    Mai napig azt hittem hogy tűrhető.. Hát istenem.. Kevés a dinamika benne, de amúgy jók a mélyek, tiszta az ének, kellően erős a közép, a magas meg tökéletes.. Csak a rockról leszoktam teljesen mert rossz volt hallgatni rajta..
    Ma kaptam kölcsönbe egy 7.1-es Onkyo tx-nr515-öst..
    Beállítottam amennyire tudtam és leesett az állam. Mennyi különbség van. Igaz itt gyenge a közép, túl van tolva a magas, a mély meg olyan fura..(Marantzon feszes kemény, itt meg olyan szétfolyos)... Viszont az Onkyot mindezek ellenére sokkal jobb volt hallgatni (18nm a szoba).. Kb 10 ből 8 olyan hatást váltott ki hogy....pl Tankcsapda Legjobb méreg, Gunsn Rose Paradise city, Metalica, LinkinPark....Marantzon a fülem amikor nem ment szét akkor csak ilyen fátyolos volt a rock...itt meg a láb megindult az ütemre😁 párom is hallotta a különbséget pedig neki aztán eddig mindegy volt😆
    Az a kérdés hogy hol lehet Oberonhoz erősítőt tesztelni (és venni ahol nem csesznek át) és a fent leírtak alapján milyen márkákban gondolkodjak... Sajna olyan 200 fölé már nem szívesen megyek(tudom hogy ott kezdődik) de ha kell akkor picivel meg lehet ugrani... Előre is köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák