Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Vebber #47025 üzenetére

    Azt, hogy a TV pontosan mit csinál regisztrálás címszó alatt a külső háttértárral, illetve az azon lévő partícióval, azt majd a TV & Audió téma megfelelő topikjában megmondják. De időközben már megkérdezted, ahogy látom. Egyébként, van amelyik felvételnél inicializálja és formázza a teljes külső meghajtót, másikak tudnak külön egy adott partíciót is kezelni, vagy akár partíción belül egy adott mappába mentenek stb.

    USB-s háttértáraknál a tárolókapacitásnál általában olyan problémák szoktak néha előfordulni, amikor a lemez, illetve a partíció teljes mérete nem stimmel. Arra megoldás szokott lenni a MaxLBA piszkálása, illetve pl. az alábbi program. Viszont esetedben más a helyzet, illetve ki tudja, hogy a készülék pontosan mit csinált a partícióval.

    A korábban linkelt logout bejegyzésben elég szájbarágósan le van írva a boot pendrive elkészítése. Ami egyébként nyilván ki lett próbálva és normál esetben működnie kell. Viszont nem írtad milyen ISO-t töltöttél le, milyen programmal írtad ki, a BIOS-ban beállítottad-e a szükséges dolgokat, jó-e egyáltalán az a pendrive stb. Tehát ki tudja, hogy esetedben épp mi az oka a sikertelen bootolásnak...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák