Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• need

addikt

Sziasztok..

Házimozi erősítőt szeretnénk vásárolni.. de úgy látom most van a holt szezon..
    nézegettem az ajánlásokat is...de sok ezek közül a tavalyi modelleket már sok helyen nem forgalmazzák.

3 kritérium volna elsősorban.. a 4K.. a második legyen benne meg az a lehetőség ha zenét hallgatok akkor mindegyik hangszó szóljon..az utolsó pedig hogy bekapcsolás nélkül is átvigye a jelet.. a 4-et nem írtam mert a net már úgy látom mindegyikben alap!

Na most pénzem rá.. olyan 150-170.000 van rá...

érdemes e most várni az új modellekre.. pl. pioneer 923...?!? vagy megfelelnek itt a tavalyi modellek is ha tudok valahonnan keríteni!

Amire kíváncsi volnánk főleg annak akinek van Harmon Kardon erősítője..mennyire jó vétel ez házimozizásra..? AVR-270 néztem.. mondjuk ki is lóg abból a bizonyos keretöl..!

Van még 2 további versenyző is.. az egyik a új Denon erről még keveset tudni X2000 modell és ott van nem utolsó sorban a Yamaha RXV 673 cucca.. az sikerült kideríteni hogy i,portör váltás van éppen a Yamahánál és nehézkes a beszerzése..!

ha valaki elolvassa azt gondolja hogy kissé bizonytalan vagyok.. vagy még se.. vennem kellene egy erősítőt csak fogalmam nincs arról hogy milyet..!

Új hozzászólás Aktív témák