Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
Sziasztok..
Házimozi erősítőt szeretnénk vásárolni.. de úgy látom most van a holt szezon..
nézegettem az ajánlásokat is...de sok ezek közül a tavalyi modelleket már sok helyen nem forgalmazzák.3 kritérium volna elsősorban.. a 4K.. a második legyen benne meg az a lehetőség ha zenét hallgatok akkor mindegyik hangszó szóljon..az utolsó pedig hogy bekapcsolás nélkül is átvigye a jelet.. a 4-et nem írtam mert a net már úgy látom mindegyikben alap!
Na most pénzem rá.. olyan 150-170.000 van rá...
érdemes e most várni az új modellekre.. pl. pioneer 923...?!? vagy megfelelnek itt a tavalyi modellek is ha tudok valahonnan keríteni!
Amire kíváncsi volnánk főleg annak akinek van Harmon Kardon erősítője..mennyire jó vétel ez házimozizásra..? AVR-270 néztem.. mondjuk ki is lóg abból a bizonyos keretöl..!
Van még 2 további versenyző is.. az egyik a új Denon erről még keveset tudni X2000 modell és ott van nem utolsó sorban a Yamaha RXV 673 cucca.. az sikerült kideríteni hogy i,portör váltás van éppen a Yamahánál és nehézkes a beszerzése..!
ha valaki elolvassa azt gondolja hogy kissé bizonytalan vagyok.. vagy még se.. vennem kellene egy erősítőt csak fogalmam nincs arról hogy milyet..!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő