Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Termi16

    őstag

    válasz sanyi0629 #1405 üzenetére

    Nos az a baj, hogy nem tudok konkrét helyet mondani, mert nincs.

    Vagy 3 napom ráment, hogy végigártam 5-6 plázát meg egyéb boltot is, és összehasonlítottam a kínálatot. Aztán az egyik MM-ban volt olyan akció, hogy ha leadsz bármilyen régi elektronikai dolgot, akkor 5-10000ft-tal olcsóbban kapod meg az újat, amit veszel. Így ott vettem talán 125-ért (140 helyett) az ES90 párt, meg 55 körül (65 helyett) az ES30 párt. A Centert pedig az interhifi nevű kis boltocskában találtam 32-ért, ami azért furcsa, mert ez az eredeti ára volt, semmi akció vagy kedvezmény nem volt.

    Azóta felment a dolgok ára, szóval nem biztos, hogy ennyiért talál az ember ,de rá kell mozdulni, aztán hátha. Pl mikor ezeket vettem, akkor az Új Studio hangfalak 130e-be kerültek, most akciósan 100e. Nem mondom, hogy megéri, csak egy példa, hogy miket lehet találni! :)

    Ugyanez történt az ES250PW szubbal is, azt mindenhol 120-130e körül láttam, aztán besétáltam az egyik Satrunba, ahol megkaptam az eredeti 105e-es ár helyett még 10-zel olcsóbban, mert ott is leadtam egy 600ft-os fülhallgatót.

    BBécinek valószínűleg igaza van, biztosan meghálálnák a hangfalakat az átkábelezést, de én nem értek hozzá, mást pedig nem kerestem még fel. Amíg nincs meg a teljes, kész rendszer, addig ilyen dolgokkal nem tudok foglalkozni.

    [ Szerkesztve ]

    Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!

Új hozzászólás Aktív témák