Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz inf3rno #82912 üzenetére

    Amikor elkezdtem a szerszámgépeimet beszerezni, még vagy nem volt divat az egységes akku, vagy csak a drágább szegmensben, vagy nem voltak kellően erősek az akkus gépek (mert a Ni-Mh akku nem engedte). Akkoriban még gépet töltővel, akkuval adtak, sok lett volna a fölösleges akku és töltő, álltában mnt volna tönkre. Mostanra megfordult a világ, akár a Lidl is előszeretettel árulja a gépeit akku, töltő nélkül, illetve akkut, töltő külön is. 2-4-8 Ah akku, 1-2 bölcsős töltő a nagyobb gépekhez, de a héten láttam a Mogyoródi úti Lidlben (Budapest XIV. ker). kis akkut és töltőt gép nélkül.

    Én városi proli vagyok, 30 méternél ritkábban megyek távolabb egy konnektortól, így jó volt a vezetékes. A kis akkus fúró-csavarozó nagyon jó, könnyű, odaférni mindenhez, marketplace-n vettem is egy másikat gombokért. Az egyikkel előfúrok, a másikkal behajtok.

    [ Szerkesztve ]

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák