Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pete55555

    Topikgazda

    válasz s3toraph #39737 üzenetére

    Nagyjából maradt az eredeti koncepció, most nézegetem aprón, 3k körül van slim dvd író, ha azt raknék bele, akkor az alsó szint úgy nézne ki, hogy táp fektetve, felfele ventivel, felette marad 2,5 cm hely, táp előtt elférne a slim dvd, ezek mellett meg a HDD keret. Csak a sok vezetéket nem tudom hova tegyem, mert a táp és a merevlemezek között kb 1 cm hely maradna, szélesíteni meg nem tudom már a házat, mert a cucc ugye le van vágva... meg nem is akarom. Úgyhogy most ezen agyalok, így nyernék 4 cm-t a magasságból, de lehet marad az eredeti terv, úgy már mindennek megvan a helye, táp állítva, mellette a DVD, felette a HDD-k, és szellősen elfér minden, és még vennem sem kell slim DVD-t.
    Holnap reggel itthon leszek, akorra eldől a dolog, mert nekiesek készre csiszolni a fát, meg kivágni rá a táp - és egyéb cuccok helyét.

    Mellesleg a te munkád is alakulgat úgy látom :D :R

    Ui: Azért is maradok szerintem az eredeti tervnél, mert ha bent lesz a venti, meg a kapcsolók nem lesz ilyen kopár az előlep, szerintem csak amiatt látom most ilyen idétlennek :S

    Fent is maradok az eredeti tervnél, alaplapi tálca, mellette ~2-2 cm hely furatokkal a kábeleknek, és előtte is kb ennyi hely, ugyanúgy furatokkal. Pci-E foglalat felett (a csavarhelyre gondolok, ahol megfogatod a vidkarit pl) 2 cm-t hagytam, úgyhogy nagy CPU hűtő nem fog belemenni :D - de ez nem is cél.

    [ Szerkesztve ]

    ...Szeretem leracsniztatni...

Új hozzászólás Aktív témák