Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Louro

    őstag

    Sziasztok!

    Friss hús vagyok, így kéretik nem szétszedni :)

    Kb. 6 hónapja, hogy elkezdtem edzeni. Eleinte a kardió dominált. 45 perc intenzív séta és 30 perc súlyzós edzés. Majd 3 hónapja fordítottam és 45-60 perc súlyzós és 15 perc séta. Utóbbit jobbnak érzem. Bár előbbinél izzadtam, mint egy ló, utóbbinál kevésbé, de valahogy jobban érzem a testem. 2 nap edzést 1 nap pihenő követ. Így heti 4-5 nap edzés. Többet nem merek vállalni. Helyes kivitelezésre igyekszem figyelni. A sok hangosan nyögdécselővel nem foglalkozom. Nem teljes testedzést csinálok, hogy váll+kar, láb, hát, mell+has napokat rotálom.

    Az lenne a kérdésem, hogy mennyire csinálom hülyén. Most 4 gyakorlatot csinálok meg egy edzésen. Ha marad szufla, akkor még egyet bevállalok, de ez ritka. Edzés előtt és után is átmozgatom magam. Egy gyakorlat 6 körből áll és fokozatosan emelem a nehézséget. 4. vagy 5. körben már a maxra tolom, hogy legyen egy levezető kör. Körök között 30-60 másodperc pihenővel.
    Igazából az a kérdésem, hogy jó-e, hogy több lépésben emelek a súlyon vagy jobb közel max súllyal? Nem-e sok ez a 6 kör. Inkább 4 elég és legyen többféle.

    Mess with the best / Die like the rest

Új hozzászólás Aktív témák