Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fred23

    nagyúr

    válasz Qtya123 #180886 üzenetére

    Köszi, de nekem nincs olyan Eddie Hall testalkatom alapból, és így sajnos 80 kiló fölött még nagyon zsíros a formám. Te viszont hasonló alkat vagy kicsit, mint az avatarod, olyan vastagabb típus, mezomorf-endomorf keverék, ha egyáltalán nem meghaladott még ez a fajta kategorizálás. Ebben a rendszerben anno simán mezomorfnak lőttem be magam, de akkor meg miért tudok olyan gyorsan elhízni?! A csontozatom tippre nem elég vaskos akár csak a mezo-endo keverékséghez.
    Jövő hónaptól én is lassítani fogok, nem fekszik a mostani gyorsabb fogyás melletti fokozott nélkülözés. 3500 kcal-t minden gond nélkül meg tudnék enni egy nap, pedig nem vagyok nagy.
    5:30 perc/km nagyon jó ilyen tömeggel. Én kicsivel többet szoktam kocogni, de ennél lassabb tempón.

    python1: Azért tettem ám csak be, mert hiszem, hogy leszek még 75 kiló, és akkor jó lesz a két kép egymás mellett. :D Fogytam már párszor sokat, a bőröm eddig még egész jól bírta, tán most se marad majd nagyon kinyúlva. Csak maradjon rajtam némi izom is a végére. Nincs sok mondjuk, de életem során azért összességében 8+ év gyúrás azért megvolt, tán több is, és ennek azért csak van valami hozadéka/előnye akkor is, ha most sehol se vagyok.
    A kör alakú tükrös képed alapján simán beillenél tiszta mezomorf típusnak, már ha még jól emlékszem rá. Rám viszont ez a rendszer mintha sehogy se illene jól; vagy vannak közepes csontozatú hízékony mezomorfok is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák