Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dani77

    újonc

    Sziasztok!

    Valaki aki jobban otthon van a témában segítene abban, hogy a kazein illetve a szója fehérjék most épp milyen megítélés alá esnek? Vagyis hogy egészségesek, vagy épp rákkeltőek, vagy mi a helyzet?

    Rákerestem itt a fórumon, Woodslave írta még régebben, hogy sokáig akar élni, ezért nem iszik kazeint ... nekem is hasonló terveim vannak :) Mármint az élettel kapcsolatban :)

    Próbáltam neten rákeresni, de kb. minden kijött és az ellenkezője is, japánok szóját esznek, sokáig élnek, japánok szóját esznek, azért nem túl férfiasa, vagy mégsem, stb. És csak ilyen webdoktor jellegű cikkeket találtam, semmi komolyabbat .. és még csak egy japán ismerősöm sincs, hogy kifaggathassam :)

    Azért kérdezem, mert - kövezzetek meg de - nekem bejött a biotech Power Proteinje. Az íze is bejön (csak csokis), az állaga is, mivel csak a reggeli zabhoz használom. Oda pont jó, hogy sűrűbb.
    Egy kilós adagot rendeltem próbából, most akartam berendelni pár vödörrel, hogy sokáig meglegyen a reggeli adagom, mikor a teremben hallottam egy beszélgetést, hogy ha sok szóját eszel véged, de a minimum, hogy átalakulsz nőve :)

    Akkor keresgéltem itt a fórumon is, és futtam bele a kazeinnel kapcsolatban is ilyen nem túl bíztató véleményekre.

    Most nyilván pár kilótól nem lesz senkinek semmi baja, de én folyamatosan ezt enném reggelire, ezért kérdezem, hogy esetleg hozzáértő személynek van-e véleménye a témáról?

Új hozzászólás Aktív témák