Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Shingen #107485 üzenetére

    Na itt van: 55g port tettem 3 és fél deci vízhez. 3-at ráztam rajta és kész is volt, úgy besűrűsödött, hogy alig bírtam kikaparnai a shakerből. A rácsot vagy a fémrugót, ami alapból arra van, hogy csomótlanra keveredjen a fehérje, nem érdemes belerakni, annál nehezebb azt is lekapargatni. Egyébként ezt nevezem élelmiszer mérnöki munkának. Hallottam olyan véleményt, hogy mi hülye az, aki ezt megveszi, hát elég a fehérjébe zselatint keverni és meg lehet csinálni ugyanezt. Ja, csak mi szopás van azzal, meg pancsolás, mire azt megcsinálod. Ez meg nem túlzok, beleteszed a port és tényleg 3 rántás a shakeren, összeáll, mint a beton. Nem tudom, hogy ez Scitec innováció vagy nyúlták valahonnan, de ha az előbbi, akkor azért mégis csak van értelme ott fejlesztésre költeni. Bedobtam a hűtőbe edzés előtt, edzés után meg betoltam. Nagyon jó íze van szerintem, simán vetekszik egy bolti pudinggal. Annyira talán nem édes, de ha valaki kevesebb vizet vagy esetleg zsírszegény tejet használ, akkor még azt is veri. Bár azon gondolkozok, hogy a makró elbaszása nélkül is meg lehet talán olyanra csinálni, ha előtte édesítőt teszek a vízbe. Még ki kell kísérletezni. ja igen, a lényeg ugye a makro. Ez tetszik benne a legjobban, hogy ez nem csak egy fehérjével feldúsított cukros cucc jól marketingelve, hanem simán olyan makrói vannak mint egy rendes izolátum-koncentrátum fehérje keveréknek. És mégis így tudja hozni egy rendes bolti jó cukros puding szintjét. Míg pl. a scitec palacsinta azért makroban sem tiszta fehérje, ráadásul a rendes palacsinta állagát sem igazán hozza.
    Tény amúgy, hogy elég drága, ha azt vesszük, hogy 400 g az 4000 pénz, és ez csak 10 adag... Nem biztos, hogy mindenkinek megéri, de esti kajának jó lehet néha a túró helyett.

    (#107487) Peti78
    Volt, hogy toltam én is edzés utáni szénhidrátot, de sok évi tapasztalatból nekem az jött le, hogy ha le akarom magam pucolni, akkor az számít legjobban, hogy mennyit eszek összesen. Ha meg zabálok rendesen (mármint, ha a diéta nem tartását hívjuk rendesnek), akkor meg elkezdek tömeget felszedni meg erősödni, attól függetlenül, hogy tolok-e az edzés utániba is szénhidrátot vagy nem.

    (#107491) freaghill
    Ezt amúgy én is így tudom, hogy a Scitecnek van gyára, és a Biotech bérgyártat vele.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák