Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LanyUs

    senior tag

    válasz TeeJay #106245 üzenetére

    TeeJay: tökéletes meglátás. Ki kell fizetni a marketinget is kőkeményen. Én is azt a terméket szoktam megvásárolni a bio,scitech és mhn termékekből, amelyikre nagyobb az akció és az íze is oké. Most annyi változik, hogy bevettem a termékek közé a myproteint is :) Köszi a linket, minden ilyen hasznos. Nem is értem miért nem köszönik inkább meg, ahelyett, hogy Téged nyaggatnak, hogy milyen a teszt. Ezt csak el tudja dönteni mindenki hova tesz egy ilyet. No mindegy :DD

    HussarF: azért szerintem a vérteszt sok mindent elárul a termékről, hogy mennyire dolgoztatja meg a májat. Egyéni értékrend kérdése, de egyszerűen nem éri a májam terhelni ilyen zsírégető szarokkal azért, hogy pár centivel keskenyebb legyen a zsír a derekamon. Ennyi.

    A céges orvos és a háziorvosom véleménye is megegyezik a kérdésben. Több évig fennálló magas napi kb 200-250g fehérjefogyasztás miatt emelkedett nitrogen karbamid esetén indokolt lehet egy hasi ultrahang. Ott kiderül milyen állapotban vannak a vesék és hatással van-e rájuk ez a fajta terhelés ( egyénenként eltérő lehet persze ). Ha ott nem mutatnak ki semmi eltérést, akkor nyugodtan lehet folytatni ezt a táplálkozási formát.
    Jobb ennek utánajárni, mint a sötétben tapogatózni. A strandot leszarom, ha mindkét vesém megvan. Most nagyon sarkosan és szélsőségesen fogalmazok: baszhatom a kockahasam és a bicepszem, ha 2 naponta vese dialízisre járhatok.

    Hozzászólásom segítő szándékú, nem kell csesztetni miatta.

    Ui.: megkérdeztem a porító részleget a cégnél. 80%-os tejsavó előállítása nagyon körülményes és drága ,mert többször át kell ereszteni a szűrőkön stb. 70%-os már oké lenne, de minimálisan rendelendő mennyiség 50 tonna. Mondtam, hogy akkor tárgytalan :)) Ja igen és az ára mennyi lenne? :) Nem éri el az ezrest/kg :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák