Hirdetés
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
mattheus
őstag
-
Cs1csó
titán
válasz
TomMusic
üzenetére
Nálad van valami hiba:
cache ürítés, tiltsd le a kiegészítőket mindet majd azok nélkül fuss neki. Esetleg ha nem lesz sehogysem megoldás rakd újra a böngészőt (nekem az vált be, hogy van sziknronizációm de csak KÉT DOLGOT szinkronizálok: 1. a könyvjelzők 2. a jelszavak (ez utóbbit NEM a böngészőre hagyom hanem erre a BitWarden-t használom.
Tehát egy teljes böngésző eltávolítás után FRISS telepítővel újratelepített böngészővel bejelentkezel és SZINKRONIZÁLSZ.
FONTOS!! Hogy csak a KÖNYVJELZŐKET szinkronizáld beállításokat stb. NEM mert lehet ott bújik meg valami probléma.Esetleg lefuttathatnád ezt is még előtte: AdwCleaner (ki tudja hátha van valami kis potyautas kéretlen (NEM KÁROS CSAK KÉRETLEN) cucc.
-
TomMusic
őstag
Sziasztok!
Win10, legújabb Chrome. Már egy pár napja nem tölt be az arukereso.hu oldal:
Brave alatt is ezt csinálja, nyilván mert Chrome alapú.
Viszont Firefox alatt betölt, illetve másik gépen egy régebbi Chrome-al, meg telón is betölt.
Másik szerverre költöztek, és beragadt még a régi IP a Chrome-ban? Bár x idő után frissülnie kéne a cache-nek gondolom. Vagy nem tudom...
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Ezt a hibát kapom Google Chrome böngészőben Windows 11 Pro rendszeren, a https://tarhely.gov.hu/ weboldalon történő bejelentkezéskor.Hiba történt!
Sikertelen bejelentkezés.
Kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal:
Magyarországról: 1818 (1.1-es menü)
Külföldről: +36 (1) 550-1858 (1.1-es menü)
E-mail: ekozig@1818.hu
error id: 2de6e411-0b89-454f-b076-8efe90be9b04
2024-07-03 14:39:32Ha inkognitó módot használok simán belép.Előzményeket töröltem, cache törölve. Mégsincs változás.
Köszönettel várom, hátha van rá javaslatotok.
-
zizidor
őstag
válasz
pendre54
üzenetére
Így rákeresve a problémára, csupa haszontalan tippet találtam (cache törlése, Chrome frissítése, stb). Én első körben megnézném a chrome://gpu lapon, hogy milyen módon használja a GPU-t, van-e hardveres gyorsítás (Canvas, Composition, Video decode). Probléma esetén érdemes a chrome://flags lapon rákeresni az "accelerated" szóra, és ellenőrizni, hogy engedélyezve van-e az "Accelerated 2D canvas" és a "Hardware accelerated video decode".
Ha nem itt van a probléma, akkor megnézném, hogy van-e frissebb grafikus driver, mert néha becsúsznak hibák, és itt a fórumon is volt már, akinek a driver frissítés oldotta meg a helyzetet.
Szerk.: Úgy látom a RIOS nem támogatja a chrome:// linkeket.
-
Az UBO fejlesztői letiltották a manual update és a cache kipucolás lehetőségét, ezért inaktív a gomb. A módosítás alkalmazása akkor lesz aktív, ha vmit változtatok a szűrőn, ezt elnéztem. Viszont a 127-es chrome verziótól...
Google's Manifest V3 changes will disable uBlock Origin on Chrome from June 2024 -
trialboj
őstag
Mindenféle kisebb nagyobb fekete pixel formájú glitchek jelennek meg youtube videó nézése közben a képernyőn.
Nem szeretnél letörölni az egész chromeot, lehet valahogy csak a youtubehoz tartozó összes cachet és egyéb adatot törölni, hátha megoldja
köszi -
janos666
nagyúr
válasz
Lackooo84
üzenetére
Ez milyen kérdés?
Mindig "RAM-ból fut". Betölti magát a RAM-ba az exe a DLL-ekkel, amik kellenek neki, aztán jó alaposan szétterpeszkedik a virtuális memóriában (nálam általában ~2x annyi virtuális memóriát foglal le, mint amennyi fizikait használ).
Annyi ennek a problémás része, hogy a Windows nem enged több virtuális memóriát allokálni, mint a fizikaiRAM+lapozófile. Ezért kell lapozófile. (Linux-on nincs ilyen limit.)
Mikor weboldalt töltesz be, akkor általában az SSD-dről olvas be gyorsítótárazott cuccokat, amikből nincs újabb a szerveren. Ezt sincs értelme "beerőltetni a RAM-ba", mert beolvassa ő, amit betölt, ami nem kell neki, azt pedig nincs sok értelme beerőszakolni másképp az OS cache-be.Egyébként nemrég tesztelgettem, és egy PCI-e v4.0 4x SSD-vel (Samsung 990Pro 1Tb) már alig lehet észrevenni nem-intektív / real-time dolgok mellett, ha aktívan lapozgat a Windows. Egy PCI-e v3.0 2x-el, ami azt sem "hajtja meg teljesen" (Optane M10 16Gb) már inkább (lassabb pl. egy render benchmark és akadozik a böngészés, akár a Windows asztalon ablakváltás/pakolgatás). Addig csökkentettem a fizikai RAM használható részét statikusan 16Gb lapozófile mellett, míg épp lefutott a benchmark és más sem crash-elt a háttérben.
Látatlanban azt hittem, hogy a ranadom műveletekben és késésben jobb Optane akár nyerhet is, de nem. Többet számított a szekvenciális sebesség. Mondjuk egy high-end Optane 8x slotban és durvább vezérlővel talán nyert volna, de az rohadt drága, olcsóbb a DDR4/5 RAM (már ilyen 16-32Gb méretekben), így irreleváns (legalább is otthonra). -
Üdv mindenki!
Chrome OS FLEX mennyire tartozik a topicba? Lenne egy kérdésem.
Kipróbáltam egy Dell notin, ami Windowsos környezetben használhatatlan (1 magos AMD proci, 1 MB L2 cache...), ugyanakkor a Chrome OS csak úgy szalad rajta. Egyetlen problémám, hogy WiFi gyakorlatilag nincs, nem talál hálózatot. Ethernet kábellel használom most is, úgy tökéletes.
A kérdésem, hogy valahol meg lehet-e nézni, egyáltalán látja-e fizikailag a kártyát?
Köszönöm a válaszokat előre is! -
Zan
aktív tag
Sziasztok,
Xiaomi Mi 11-es telefonom van. Kb egy hónapja a Chrome böngészőben netezve majdnem minden oldalon, mint egy overlay-ként időnként fekete villódzó négyzetek jelennek meg nekem. Kb. akkorák, mint egy weboldalra kihelyezett reklám. Azt már észrevettem, hogy ahol több a reklám, ott gyakrabban villog minden..! Ha kicsit görgetek az oldalon, akkor eltűnik. Próbáltam már letörölni a telefonról, visszarakni..cache-t törölni, mindent...de nem használ.
Érdeklődni szeretnék, hogy rajatam kívül találkozott már valaki olyan problémával?
-
kaboci
csendes tag
Sziasztok!
A héten nem működik a Chrome semmilyen wifi kapcsolattal a telefonomon- Asus Zenfone 9- csak mobiladattal tudom megnyitni az oldalakat.
A hibaüzenet : error page not found (nem írja ki a 404-et). Cache-t, böngészési előzményeket már töröltem, de a helyzet változatlan
Van esetleg ötletetek, hogy mi lehet a gond? A wifi routerek, ahol próbáltam jól működnek.
Írtam az Asus- nak, ők azt válaszolták, hogy töröljem a Chrome- ot majd telepítsem újra. Az az egészben a vicc hogy a telefonon alapból rajta van a Chrome, nem tudom törölni😊 A következő ötlet volt az adatok áttöltése után a mindent törlés történet. Más javaslat esetleg? -
Sonja
nagyúr
-
Krystal_s
addikt
és Fecogame:
Én ezzel szoktam indítani: --disk-cache-size=1
A fő böngészőm Firefox, a többit pl Chrome, Vivaldi (portable) stb, csak néha használom. Látszatra működik ez a parancs.
Elindítottam simán és pár oldal megnyitása után a UserData\Default\Cache\Cache_Data mappába elég sokat írt. A parancssorral indítva semmit.
Nem folyamatosan használom így komolyabban nem teszteltem. Néha rákeresek nincs-e valami másik beállítás, mert így pl Sandboxie-ban alapértelmezett böngészőre állítva nem megy és pár oldalon azt írták már egy ideje nem működik ez a parancssoros indítás. -
Sonja
nagyúr
válasz
Krystal_s
üzenetére
Pontosabban a cache áthelyezését lehet parancssori paraméterrel áthelyezni bárhová (pl. --disk-cache-dir="X:\"). Ami persze lehet RAMDrive. Természetesen ez továbbra is működik, én is használom. Közvetlen RAM-ba való áthelyezést nem lehet úgy, ahogy a Firefox esetében.
-
Krystal_s
addikt
Van itt olyan, aki úgy használja a böngészőt, hogy a Gyorsítótárazás (cache) lemezre írását letiltja és csak a RAM-ba engedélyezi?
Évek óta mindenhol csak a parancsikon Cél átírást találom, de az elég régi és állítólag már nem működik.
Tényleg még mindig nincs erre egy normális (rejtett) beállítás egyik Chromium alapú böngészőben sem, mint ahogy Firefox about:config-ban van? 🤔 -
Visormail
addikt
Ohh észre se vettem eddig, hogy a beállításaiban nincs ilyen. Én melóhelyen csoportházirendből állítottam be, ott van a szabályok között és jól működik.
Pl [link] itt van róla egy leírás (ebben mutatja a sima beállításokban is, ezek szerint volt benne ilyen korábban, csak megszűnhetett?). A házirend egyébként csak registry kulcsokat hozz létre, a leírás azokat is tartalmazza, tehát elvileg elég azokat megcsinálni.
Ezeket lehet így töröltetni vele:
browsing_history
download_history
cookies_and_other_site_data
cached_images_and_files
autofill
password_signin
site_settings
hosted_app_dataUgyanakkor itt [link] azt írják, hogy csak akkor működik ez a törlés szabály, ha a szinkronizáció is ki van kapcsolva. Ott linkelik a hivatalos leírásokat is [link] bár azt írják többen, hogy a registry verzió nekik nem sikerült. Hát én csak a házirendest próbáltam.
-
Big M
tag
Sziasztok!
A Google Maps Chromeban nem működik megfelelően pár napja: nem tudok belekattintani, nincsenek oldalsó panelok, útvonaltervezés, stb se működik. Inkognitó módban működik. Cache törlés, reinstall megvolt, nem segített.
Van valami tippetek, mi lehet a hiba?
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
pár napja nem tudok drag-n-droppolni a Chromeba.
Se képet behúzni, se gmailbe csatolmányt betenni, se pl wetrasferbe állományt behúzni.Frissítettem, cache-t töröltem.
Mi más lenne a teendő?
-
Ma reggeltől fagyogat, valamit frissített is, meg van hogy kilép. Más programok gond nélkül mennek közben, feladatkezelővel kilövöm, ha lefagy, és elindítom újra, de random idő múlva újra lefagy. Ryzen 1-es gép, 8gb ram, (néha kiírja, hogy kevés a ram). Nálam lehet a gond, vagy a Chrome bolondult meg?
Friss: teszteltem ramot AIDA-val, procit, cache-t, stb., a gép stabil.
-
OldMike
őstag
Sziasztok!
Egy nemrég óta jelentkező gond miatt írok. Az index.hu oldalnak van egy Blog.hu (!B) rovata. Ezen belül bármelyik cikk címére rámegyek, a színe átvált pirosra, de a cikk nem nyílik meg. Csak úgy tudom a cikket elolvasni, ha jobb gombot nyomok, és a helyi menüben kiválasztom a Link megnyitása új lapon pontot. Használom az uBlock Origint, de a kikapcsolástól sem változik. Az Incognito módban is ugyanígy működik, azaz nem működik. Az MS Edge pontosan ugyanezt csinálja, más böngészőt nem telepítek, annyit nem ér a dolog.Van még néhány oldal, amelyiknél csak a kezdőoldal jön be, de onnan tovább már semmi sem reagál: port.hu, videa.hu, indavideo.hu. Ezek viszont az Edge-ben működnek, nem akadály az uBlock sem.
Próbáltam a cache törlést, cookie törlést, de nem változott. Mindig szoktam frissíteni, nem tudom pontosan mióta van ez a jelenség, talán 3-4-gyel ezelőtt még rendben volt, de mérget nem vennék rá.
-
Bibby
addikt
A mobilomon képtelen vagyok megnyitni a bud.hu weboldalt.
403 - forbidden a hibaüzenet.
Most töröltem előzményeket, cache-t, és ugyanaz. Laptopon szintén a chrome megnyitja, semmi gondja nincs.
Ilyenkor mit lehet? -
Sonja
nagyúr
Elsőnek próbáld meg törölni a cache-t, hátha segít.
Ha nem, akkor címsorba írd be, hogy
chrome://version, majd a Profil elérési útja mellett lévő mappába menj el az intézőben. Utána zárd be a Chrome-ot, majd a megnyitott mappában töröld a Favicons és Favicons-journal fileokat. Elindíthatod a Chrome-ot, és majd újból be kell töltenie az ikonokat. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
Amiket próbáltam: Disabled-re rakni az összes bővítményt: semmi. Bejelentkezni a Chrome-on a Google fiókba és bekapcsolni a Sync-et, kikapcsolni a Sync-et, törölni az online Sync adatokat: semmi. Törölni a History-t és Cache-t: semmi. Reset to defaults a Chrome-ban: semmi. A Chrome mappában a Default Profile almappában a bookmarks.bak-ot bookmarks-ra átnevezni: semmi. Ezen túl már kifogytam az ötletekből.
Íme, tehát így látszik rendesen minden mappa és könyvjelző a Könyvjelzősávban, eddig oké:

De Könyvjelző kezelő teljesen üres, még a ... -menüt sem tudom megnyitni a jobb felső sarokban, csak az a fehér csík jelenik meg helyette.Gugliztam már egy csomót, de konkrétan ilyen problémát nem találtam.
Mindez egyik napról a másikra történt, tehát a tegnapi post-om előtt egy nappal még jó volt.
Arra gondolok, hogy valami (talán egy file?) korrumpálódhatott a Chrome-ban? Mit kell ehhez még kutatni?Most, hogy megnyitottam és nyomtam egy F12, ezeket az Error-okat írta, de amikor ráfrissítettem már az Error-ok eltűntek.

És ez az egy "Issue" látszik, de ez folyton:
Ezekből talán kiderült valami?Most se rendezni nem tudom a könyvjelzőimet, sem Exportálni (pedig most lenne rá szükségem). Ismer valaki más módot a a könyvjelzők exportálására ezen kívül?
-
Sonja
nagyúr
válasz
JonssoN
üzenetére
Tudom, de én jobban szeretem, ha az indító ikonnál vannak a paraméterek.
Nálam sok minden van írva paraméternek egyébként. 
/usr/bin/google-chrome-stable --ignore-gpu-blacklist --disable-gpu-driver-bug-workarounds --disk-cache-dir=/tmp/cache -wm-window-animations-disabled --enable-native-gpu-memory-buffers --use-gl=desktop --enable-features=VaapiVideoDecoder %U -
Cs1csó
titán
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Még a böngésző gyalulása és újratelepítése előtt, letiltani a kiegészítőket majd egyenként újra engedélyezni, az előbb említett cache és cookie törlés is talán megoldás.
A kiegészítők újratelepítése.
-
Sonja
nagyúr
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Gondolom a cache és cookie törlés megvolt?!

-
Cs1csó
titán
válasz
Dumi86
üzenetére
Passz, nálam Firefox és Chrome böngészőben is jó pl. elkezdtem beírni, hogy "hurka" és egyből jöttek alatta a javaslatok pl. sült hurka stb.
Erre gondoltál?Esetleg próbáld meg letiltott kiegészítőkkel ürítsd a cache-t, jelentkezz ki a Google fiókból - böngésző - és jelentkezz be újra.
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Parancssori utasításokat hol találom?
chrome --media-cache-size
chrome --incognitoIlyenekre gondolok.
-
SP4C3
veterán
válasz
Cs1csó
üzenetére
Mit szépítsek rajtuk? Ha meg nem tetszik a stílus, akkor ne szavazz rám, ne olvasd. Vagy ha nagyon szereted a MS-ot, akkor dolgozz nekik.
Az, hogy egy névfeloldás nem 15ms alatt van meg, hanem 45, az nem a világvége, cserébe másodpercekkel gyorsabban betölt egy oldal, mert nincs teleszemetelve reklámmal.
Ráadásul a mikrotikemen be van kapcsolva a DNS cache, tehát minden első lekérdezésnél van észrevehetetlen késés. Saját DNS szerver lesz, csak legyen rá időm és energiám. Semmi gond sincs a frankfurti szerverekkel... Teljesen tolerálható a ping. -
chungee
addikt
Napot!
Hogyan tudom áthelyezni a cache mappát / gyorsítótárat másik drive-ra

-
SP4C3
veterán
válasz
maxika2004
üzenetére
Ujratolti az oldalt, teljesen. Tehat a cache-t is uriti.
-
DasBoot
aktív tag
válasz
Füleske
üzenetére
Jó szerencsét! Én is használom Session buddy-t , mondjuk inkább a Tabs outliner-t. Mint írtam volt közben egy op-rendszer frissítés, a korábbit berakta egy Windows.old mappába. Azóta megtaláltam, hogy az AppDatá-ban van valahol egy Cache. Elvileg abban vannak. Ezt bemásoltam a most telepített AppDatá-ba, de nem történt semmi, a mostaniak vannak a megnyitott web-lapoknál. Sajnos továbbra sem kerül elő a 4-500, amiből csak 3-4-et nézegetek.
-
Nixon18
senior tag
Sziasztok!
Nem egészen csak chrome-os a probléma, de a windowsos topicban eddig nwm kaptam semmi választ. Hátha itt belefutott már valaki ilyen problémába:
Pár napja telepítettem újra egy HP Elitebook 8560W-n a Windows 10-et (korábban Win7-ről frissítettem). MCT-vel szedtem le a legfrisebb Windows 10-et (1903). Azóta azt a hibát produkálja az összes google-vonatkozású oldal, hogy a lenyiló menük (gmailben keresés, fiókváltás, maps-nél a menü, stb) nem jelennek meg. Sajnos az interneten fellelhető megoldások (cache törlés, böngésző újratelepítés, add-onok kikapcsolása, stb.) nem működnek.
Chrome, Firefox és még az Edge is ugyanígy rossz.
Ti találkoztatok ezzel a problémával? Esetleg tudtok valami lehetséges megoldást rá? -
oba
addikt
Sziasztok!
Legfrissebb stabil chrome -ot használok. Ha letöltök valamit a letöltés végeztével azonnal eltűnik a sáv alul ahol addig jelezte a letöltést. Régebben ugye ott maradt, nem tudom mitől lett így. Nem raktam fel azóta új kiegészítőt sem. Töröltem cookikat, cache -t, nem segített. Ötlet?
Köszi előre is! -
MadGame
senior tag
Hogy tudom a Chrome cache-t megnézni?
A mentett link megvan, de változott a tartalom (levettek egy hirdetést, de kéne a telefonszám, ezt akarom előkotorni.) -
nhpeti
tag
Valaki találkozott már az alábbi problémával? Ha kirakom teljes képernyőbe a youtube videót, akkor egy idő után nem tűnik el a címsor és az alsó kezelősáv, hanem a számláló megfagy és elhalványul a sáv. Próbáltam olyan screenshotot lőni ahol látszik:

Valakinek valami ötlet a megoldásra? Cache-ket, gyorsítótárakat töröltem, chrome-ot újratelepítettem nem oldotta meg a problémát. Jelzem vicc kategória, hogy a saját szolgáltatásaikhoz kapcsolódó bugokat nem tudják kijavítani.
-
deathtania
senior tag
válasz
deathtania
üzenetére
sajnálom, hogy senkinek nincs semmiféle ötlete.
Amiket azóta megpróbáltam (a jegyzőkönyv kedvéért), de egyik sem működött:
1. áttettem a cache-t ramdiskre
2. megnöveltem a lapozófájl méretét, minimum 1200MB, maximum 8192MB
3. próbáltam a "-no-sandbox" parancsot
4. letiltottam a hardveres gyorsítást
5. eltávolítottam az összes bővítményt
6. leállítottam a szinkronizálást
7. új default profilt csináltam
8. a Chrome újratelepítésekor töröltem minden fájlt az appdatából.
9. töröltem az ESET Internet Security-t
10. újrahúztam a windows 10-et csak emiatt, de semmi, ugyanaz a hiba a Chrome-nál és az Operánál is, egyszerűen nincs elég memória neki úgy, hogy az Edge és a Firefox simán működik.
-
deathtania
senior tag
sziasztok!
Az utóbbi másfél-két hétben érdekes dolog kezdett történni a gépemen a Chrome-mal, ami ráadásul a többi Chromium alapú böngészőt is sújtja, így az Operát sem tudom használni (ezt a hsz-t is Edge-ről írom már...).
A konfig: HP Pavilion DV6-6B08eh laptop, AMD 3810MX procc 2,3 Ghz-re húzva, 8GB ram, 256 GB WD SSD+1TB merevlemez.
Namármost a problémám az az, hogy bármit, azaz BÁRMIT (komolyan, index.hu, upc.hu, Operán még a Google keresés is) nyitok meg, azt írja ki, hogy nincs elég memória, és semmit sem tud megnyitni. A Chrome néha próbálkozik, az Opera semmit nem csinál, semmit sem tud megnyitni, jön az "a manóba...." felirat.
Vírusírtó ESET Internet Security van, leszedtem, nem javult meg a rendszer. Gyorsítótárakat töröltem fullosan, minden előzményt évekre visszamenőleg, plusz a hardveres gyorsítást is kikapcsoltam már. Újratelepítettem a programokat, AppDatából töröltem a rejtett fájlokat is, CCleanerrel is kipucoltam a gépet, és eddig semmi sem hatott.
Van esetleg valami ötlet, hogy mi lehet a gond? Mit érdemes még megnéznem? A memóriából 3GB szabad van, és még ráadásul a Cache-t is átraktam ramdiskre, hátha úgy jobb lesz, de nem.

-
Keem1
veterán
Srácok, a Chrome egy idő után magától elfelejti a meglátogatott oldalakat? Kristálytisztán emlékszem, hogy korábban többször is felkerestem egy pontos webcímű helyet (www.valami.hu/aloldal/aloldalaloldala/téma.html), megszokásból csak írni akartam, hogy "vala" és enter, erre kereső. Ahelyett hogy a fenti címet bedobta volna. Megnéztem az előzményekben, csak a mai, végül gugliból megtalált látogatás szerepelt benne. Nem szoktam se cache-t, se előzményeket, se jelszavakat törölni kézzel. És mintha más oldallal ugyanez máskor is előfordult volna.
Létezhet, hogy tényleg a Chrome csinálja?
Ha igen, akkor hogy tudom rávenni, hogy magától soha semmit ne töröljön? Komolyan, soha. 
Csak és kizárólag azért használok Chrome-ot, mert minden eszközömre van, így sem a weboldalak címét, se a belépési adatokat nem kell így fejben tartanom, de ehhez az is kéne, hogy a Chrome ne törölje önhatalmúlag.
-
kuyarashi
őstag
válasz
Toth_Jani
üzenetére
Feladatkezelőt is néztem, de látszólag minden rendben.
A gépen minden a megszokott sebességgel megy, csak a Chrome bénázik.VGA újratelepítve, Windows 10 Shiftes leállítás megvolt, hardvergyorsítás ki-be megvolt, Chrome cache ürítve kétféleképpen, sőt újratelepítve kétszer is, stb..
Talán vírus.
-
kuyarashi
őstag
Sziasztok!
Délután elkezdett akadni a Chrome Windows 10 alatt. A Youtube videókat szakaszosan játsza le, de ha a Gmail chatablakába gépelve (nyomva tartom valamelyik karaktert), azt is akadozva írja be, azaz bedarál vagy 10 betűt, utána megakad, majd kis szünet után folytatja, aztán megint megakad, stb. Címsorban ezt nem csinálja, de az oldalak betöltése is akadozva történik, a töltésjelző ikon ugyanígy, szakaszosan forog körbe. Nem valami zökkenőmentes így a böngészés.
Töröltem már a cachet, de magát a Chrome-ot is, kétszer. Utoljára Revo Uninstallerrel is. Kikapcsoltam a hardveres gyorsítást is, stb.
Parancssoros cache törléssel is próbálkoztam ("ipconfig /flushdns", ill. "netsh winsock reset"). Ezt követően az első videó lejátszása, illetve minden más is hibátlan volt, de utána ismét akadni kezdett. Ezt is kétszer eljátszottam, mindkét esetben ugyanez történt.A legfrissebb változatot használom.
Volt már Chrome problémám, akkor a Kaspersky volt a ludas, de jelenleg Avira van fenn.Edgben böngészéskor egyáltalán nem tapasztalok hasonló problémát.
Ötlet?
Előre is köszi a segítséget. -
-
Dominator
aktív tag
Sziasztok,
adott egy Windows 10 + Chrome böngészővel telepített laptop, wifi kapcsolattal. Bizonyos oldalakat nem, vagy csak 10. frissítést követően tölt be. (mai példa a www.tonerhaz.hu)
Ugyanazokat az oldalakat Edge böngészővel gond nélkül, gyorsan betölti. Ugyanazon a hálózaton Wifin és vezetékes hálózaton keresztül, Chrome és egyéb böngészők szintén gyorsan betöltik.Mi lehet az oka, hogy csak egy adott számítógépen, csak Chrome böngészővel jelentkezik egy ilyen hiba és mit lehet tenni ellene? Cache ürítés, cookie törlés, vagy a Chrome teljes újratelepítése kellhet?
Köszi előre is!
-
MPx
csendes tag
-
MPowerPH
félisten
Helo,
Egyik naprol a masikra a Chrome -bol nem tudok belepni a gmail -be es a facebookra. "A webhely nem érhető el" uzenet jelenik meg. Inkognitoban sem toltodnek be. Toroltem a cache & cookies -at, nem valtozott. Ujratettem a Chrome -ot, az sem segitett. Ugyan azon a gepen Explorer -el betolt mindegyik. A 2db notin, telefonokon szinten betolt. Kifogytam az otletekbol.

-
válasz
gyulazsolti
üzenetére
Hoppá, a hozzászólás írása előtt még ott volt, de már nekem sincs

Mondjuk elsőre azt is akartam írni, hogy sehogy és meglepődtem, hogy ott látom, de hát akkor csak a "cache" vagy nem tudom mi tartalmazhatta, mindegy, a lényeg, hogy már nem lehet visszaállni. -
rmmm
tag
Valaki mentsen meg, mert googliztam kinti forumokra is, de semmi.
Youtube-on barmit jatszok le, kb. 1 perc mulva egy masik random video hangjat is elkezdem hallgatni. Mintha 2 video menne. Tovabbi erdekeseg, hogy hiaba allitom le azt a videot, amit elvileg nezni akartam, a masik random rejtett video hangja tovabbra is megy.
Töröltem cache-t, leszedtem visszaraktam a progit (win10-ről vagyok), de nincs javulás.
-
-
cantus
tag
Erre a hibaüzenetre van már megoldás???
ERR_CACHE_MISS
Akkor jön elő, amikor az Ncore-on visszalépek a böngészőben..
-
hardiktechie
újonc
válasz
xrace77
üzenetére
fix err_connection_reset bt klíring cookies and caches
ha nem működik akkor try reinstalling chromeha nem működik újra akkor click here to több megoldást említ
-
nak0n
aktív tag
Üdv!
A problémám a következő. Eurosport adását böngészőből nézem, eurosportplayer.com oldalról. Tegnapelőttig minden rendben is működött, tegnap óta azonban egy ilyen hibaüzenetet kapok, ha megpróbálom betölteni az oldalt:
You don't have permission to access "http://www.eurosportplayer.com/" on this server.
Az előfizetésem az oldalhoz érvényes, XBox és android appból tudom nézni az adást. Írtam az eurosportnak, szerintük náluk minden rendben van, csináljak cache törlést, amit amúgy is megcsináltam és ugyanaz maradt a helyzet. Minden más weboldal rendben bejön, csak itt kapom ezt az üzenetet, és ugyanezt kaptam akkor is, amikor letöltöttem Firefoxot, hogy megnézzem, ott esetleg rendben van-e.
Valakinek valami ötlete? -
PR0JECTNR56
addikt
Sziasztok!
A Chrome (Verzió: 64.0.3282.186 (Hivatalos verzió) (64 bites)) mostanság startupot követően néha, teljesen véletlenszerű módon nem tölt be egyetlen oldalt sem percekig, annak ellenére, hogy van hálózat.
Minden más böngésző indítást követően azonnal működik.
Windows 10 Pro-n vagyok, a gép további tulajdonságai az adatlapomon. Barátnőm notebookján (Dell 7566, Windows 10 Home) is ezt csinálja, szintén véletlenszerű módon.
Cache-cookie törlés nem oldotta meg, bővítmények közül csak a Ublock Origin fut (PH-n ez is ki van kapcsolva).A segítségeteket előre is köszönöm.
-
SP4C3
veterán
válasz
holozis_HUN
üzenetére
És ha már ott jársz, akkor ctrl+F és beírod
GPU
fast tab
raster
cachetalálni érdekességeket
-
laszlohu
addikt
4 dolgot javasoltak ilyen esetben :
1. lehetőleg a legfrissebb flash playert használd
2. lehetőleg, ha használsz Java-t , akkor a legfrissebbet,
3.
"when the browser closes, all cookies and the cache are erased"
lefordítva, kapcsoldd ki , ha véletlenül bekapcsoltad volna,
hogy kilépéskor törölje a cooki - kat és a cache-t4. olyan bővítmény, ami nem engedi, hogy a gyerekek felnőtt tartalmat böngésszenek
okozhat problémát, esetleg annak letiltása -
SP4C3
veterán
válasz
rothfb
üzenetére
Be vagy jelentkezve a google fiókodba?
Amit még próbálhatsz, hogy törlöd a cache-t és a cookie-kat.Esetleg ellenőrizd, hogy van-e elég sávszél, mivel akkor nem dobál keresési javaslatokat, ha "nem fér át" a csövön, mert valami épp szívja a netet, vagy ha kikapcsoltad, hogy ne adjon javaslatokat.
-
fairi
őstag
Egy kis segítséget kérhetek, tuti volt már ilyen kérdés, de nem találtam rá választ.
Chrome-mal hogy oldható meg hogy ne letöltse a fájlt (pl egy rar-t), hanem parancsra megnyissa a megfelelő programmal. Persze a lényeges hogy eldönthető legyen letöltse az adott mappába vagy csak megnyissa (gondolom ilyenkor csak a cache-be kerül)
Köszi előre.
-
SP4C3
veterán
telepítsd újra, töröld a cache-t, töröld a nem szükséges kiegészítőket, ha továbbra is lassú, akkor ott a software-es környezettel lesz a gond. Pl ez a felfogás, hogy fut a háttérben, az jó!
Elindítod és lerakod a tálcára és fut a háttérben...
Startupban mik vannak? (Win10 > task manager > startup, win7 run: msconfig.msc startup)
-
csampei
senior tag
Teljesen le is töröltem próbára a vírusirtót,gép újraindít,böngészési előzmények,cache törölve,helyzet változatlan!

Dátum,idő jól be van állítva,hálózat tipus "magán" hálózat.
Ami a neten van megoldás mindent végigzongoráztam,és semmi. Azért dobtam fel a kérdést,hogy valaki futott-e bele ilyen hibába?
Poén hogy a Firefox-on bejön az oldal rendesen.de explorer 11-en is ugyanez a hiba található.
Win 10 x64
-
TheProb
veterán
Egyre érdekesebb és idegesítőbb ez a dolog...
Adblock PRO-val és Adguard-dal is voltak gondok. Most már ott tartok, hogy egy YT videó se hajlandó elindulni, akárhányszor frissítek, hiába indítom újra a böngészőt, hiába kapcsolok ki minden addont, hiába törlöm a sütiket és a cache-t. Sőt, már újra is telepítettem, hátha, de ez se hozott változást, nemtom már mit lehetne még kipróbálni.Inkognítóban megint jó, de ha egyszer normál munkamenetben szintén addonok nélkül nem megy, akkor nem értem a dolgot.

-
zapikanka
tag
Sziasztok!
"Manóba" problémám lenne egy pár napja. Semelyik oldal nem jön be chrome alatt. FF és IE működik. Windows 7-et használok. A következőket próbáltam már és nem javítottak a helyzeten:
- gép restart
- chrome reinstall
- chrome kompatibilis mód + rendszergazdaként indítás
- CCleaner
- %APPDATA% mappában a Default mappa átnevezése Backup Default-ra, hogy újat generáljon
- bővítmények nincsenek
- cache törlésBorzasztóan zavaró. Esetleg egyéb ötlete lenne valakinek?
Egy kis mellék infó, hátha fontos lehet: most váltottam szolgáltatót, egy helyi szolgáltatóróll T-Home Optikai-ra.
Üdv,
z -
spiritex
veterán
válasz
Atomantiii
üzenetére
Érdekes módon a Cached images and Files törlése oldotta meg a dolgot...
-
spiritex
veterán
Csináltam egy weboldalt (x.hu), régóta dolgoztam vele Chrome-ban. Most átköltözttettem egy al-domain alá (a.x.hu) és az a gondom a Chrome-mal, hogy folyamatosan átirányít a fő domain-re (x.hu).
Mindenhol (Firefox, tablet, okosteló) szépen megjelenik az új oldal, de a Chrome valamiért azonnal átirányít a régire. Töröltem az x.hu-hoz tartozó összes cookie-t, de mégis ugyanaz a helyzet.
Mit tudnék még tenni a teljes Chrome cache kiürítésén kívül, amit nem nagyon szeretnék, mert sok hasznos infó ott tárolódik.
Előre is köszi!
-
Sziasztok!
Szeretném a Krómot több példányban futtatni, és ehhez keresek valami megoldást.
Azt tudom, hogy a
--user-data-dir=<útvonal>kapcsolóval lehet máshova tenni a munka könyvtárat, hogy a cache, sütik, stb. ne kavarodjanak össze, de ezt egy-egy frissítés felül szokta vágni.Van olyan opció, hogy beállítom az alapértelmezett könyvtárat, amit a frissítések is tiszteletben tartanak?
KÖssz!
-
SP4C3
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
+@kromatika
Nullás (friss telepítésű) chrome-ot beszinkronizálod, bejelentkezel chrome-on keresztül a google fiókodba, automatikusan szinkronizálni fog, és amit szinkronizált, az van az adatbázisban, nem tudsz "szeptemberi" vagy akármilyen dátumra visszaállni, az van ami van.
Az egyetlen módszer a userdata folder időközönkénti mentése offline, de az meg általában 500MB+ 1 mentés, mivel a szerencsétlen oda cache-el agresszívan.
-
SP4C3
veterán
válasz
RexpecT
üzenetére
Pedig jónak néz ki. A régi cache tárat töröld és próbáld újra. Ha nem megy akkor meg chromium forumán kell szétnézni.
Egyébként, meg 2016 van, ideje lenne már a chrome fejlesztôknek kinôni a shortcutos parancsos szarságaikból és integrálni az advanced beállításokat, mint pl. ez.
300MB cache bôven elég szokott lenni.
-
RexpecT
addikt
Üdv!
Már mindent megpróbáltam, de nem teszi át a Chrome a cache könyvtárat csak létrehozza:
Ez van a cél mezőben megadva:"C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --disk-cache-dir="D:\TempFiles\Chrome_Temp\" -enable-aero-peek-tabs --disk-cache-size=104857600
Valaki tud segíteni?

-
törölt tag
Érdeklődnék sikerült már valakinek megoldani a Facebook blue bar eltűnésének(elgördülésének) a problémáját?
A cache ürítés után egyszer rendben van a következő belépésnél szintén elkezd vándorolni.
Kisegítőlehetőségként dobta be valaki, hogy a facebook megnyitása után, újra meg kell nyitni új fülön, ez tényleg működik.
De végleges, rendes megoldás érdekelne ami elsőre működik és úgy is marad. -
SP4C3
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Hogyan lehet a Google Chrome cache-jéből kitörölni néhány url címet, hogy ne ismerje?
köszönöm -
SP4C3
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: Diktálni lehet rá, tölteni soha nem kell
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Pixel 7 pro 128/8
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mindig "RAM-ból fut". Betölti magát a RAM-ba az exe a DLL-ekkel, amik kellenek neki, aztán jó alaposan szétterpeszkedik a virtuális memóriában (nálam általában ~2x annyi virtuális memóriát foglal le, mint amennyi fizikait használ).

Ha ez megfelel neked, akkor továbbra is használhatod így, de még egy másik opciót is használhatsz. A

Ha igen, akkor hogy tudom rávenni, hogy magától soha semmit ne töröljön? Komolyan, soha.