ennek a bordának nem akkor lenne értelme ha az északi híd borából kijövő két hítpájp alulról menne a nagy bordába?
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
ennek a bordának nem akkor lenne értelme ha az északi híd borából kijövő két hítpájp alulról menne a nagy bordába?
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
To support the Deeper Sleep State the platform must use a VRD 11.1 compliant
solution. The Deeper Sleep State also requires additional platform support. Refer to the
Voltage Regulator-Down (VRD) 11.1 Processor Power Delivery Design Guidelines for
further details.

[Voltage regulator down(VRD) 11], nekem is már felkeltette a figyelmemet, amúgy annyira nem fontos tényező, lényegében a régebbi VRD 10 specifikációhoz képest, ahol a proci energiamenedzsmentjénél(pl: C1E, EIST, stb.) csak 0.83V tudta visszavenni a feszkót a deszka, addig a VRD11-nél már 0.5V képes csökkenteni a feszt.
U.I: De látom Gorneck23 megelőzött és azt is tudja, mi a ".1" kiterjesztés, amit én eddig nem tudtam
[ Szerkesztve ]
Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052

érdekes, hogy lehagyták a ds4-ről a silentpipe-ot, bezzeg dupla hálókártya van
jónak tűnik a des továbbfejlesztése is
Hááát ez elsőre elég érdekes...
tlac: Sztem lesz rajta nyugi...DS3P-nek nem lenne értelme akkor...pedig lesz valszeg...

Igazábol, a DQ6 és az extreme miben különbözik? Csak ebben a csoda hűtésben? 
Jaja meg az elrendezés és az Extreme-n nincsenek ilyen Quad dolgok.
Igazából nem tudom van-e értelme annak a hűtésnek az Extreme-n...
Kb...
Az extreme vizesíthető is...bár már alapba is elég erő azzal a plusz HP-r bordával...

Értem, csak ugye arról volt szó, hogy áttekinthetőbb lesz a paletta
Ez a "része" nem teljesen átlátható, igaz a marketing előrébb van 
MOD: micsoda megfogalmazás
Elveszi a linux az agyamat... ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Egyébként most nézem a borda tök ferde...
elég gagyi hatást kelt! 
még jó hogy magyar és német nyelven tudok...és a fórum is mádzsár

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
Igazából Én inkább azon töröm az agyam, hogy...
P45+DDR3+Wolf/York.
P45+DDR2+Wolf/York.
XY+DDR3+Nehalem.
Szal jó lenne tudni mit tud az a nehalem...mert ha olyan jól sikerül, mint a fenom, akkor maradnék az első két lehetőségnél...egy P45-DS3P-vel... 
Laraxior: Jómagam/Sztaki...hajrá...
Én meg oroszul, németül és magyarul...angol folyamatban van... 
[ Szerkesztve ]

Így jártál

P45+DDR2+Wolf/York - Én ezt fogom!
#165: Konkrétan nem, a pénz mennyiség fog dönteni
, bár úgyis 1:1 cserét szeretnék, de ha nem kell sokat rárdobni, akkor akár egy DQ6 is jöhet 
[ Szerkesztve ]
Nem tűnik vmi tartósnak...inkább DDR3 bár értelme nem sok lenne tudom...
Lapot néztél már ki?
[ Szerkesztve ]
ha ez a P45 is annyit tud mint az X48 hát nem tartok rá igényt az hót tuti... 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

Mire Nehalem-re cserélnél, már sokkal jobb DDR3-as ramok lesznek(időzítésileg).
(#168) Laraxior: 2000 vagy a fölött gondolok ddr3-ra, nyáron jönnek majd finomságok 
[ Szerkesztve ]
már kapható 1600as CL6os
csak még egyelőre annyi az ára mint magának a lapnak ami fogadni is tudja 
Nehalemtől picit félek...első körben biztos nem váltanék rá...lehet 2 évet is el lehetne lenni egy P45+DDR2+Wolf/zork trióval...bár nekem megint csak lapcsere lenne...
[ Szerkesztve ]

Én is félek
Felröppent pár aggasztó hír
(tuning tiltás stb.)
a Te lapod csak 1333as ramot támogatná igaz-e? 
Arról nem is beszélve, hogy új tokozás új hűtő új lapok...ki tudja nem e lesz olyan effekt mint a Fenomnál...alig mennek vmit...
P45 DS3P lesz ebből, ha megmarad, hogy DS4-HP=DS3P.
A többibe nem látok annyit, hogy megérjék a többlet pénzt...
Bár, ha a DS3 biosa is jó lesz akkor marad az a vonal...
Laraxior:
De belemegy nagyobb is...
[ Szerkesztve ]
igazából akkor neked nem annyira megterhelő a konfigváltás..tekintve belevágsz egyik hónapban egy 2GHzes ramot a másik hónapban meg egy új lapot....irigyellek 
Akkor száraz kenyeren meg sörön élek egy hónapig olyankor...
Egyébként lapváltás lesz csak sztem...;)
ezek sem melegednek nagyon igaz? nem szükséges rá a víz.. 
Sztem nem nagyon...

P45+DDR2+Wolf/York szerintem most mindenképpen a nyerő.
Nahalem egy nagyon furmányos kérdés, mivel sok újítást vezet be, ezáltal nem biztos hogy jobb is lesz a Core architechturánál.
Az biztos hogy ilyen nem lesz: XY+DDR3+Nehalem, mert csak DDR3+Nahalem lesz.
Lásd itt, mivel integrált MCH-t kap és ICH helyett IOH lesz.
[ Szerkesztve ]
Semmi sem sürgős, csak ha futni kell!!!

Akkor pont hogy csak az lesz

MOD: Ja, értem...!!!
[ Szerkesztve ]
Azé írtam XY-ont... 
Igazából engem az érdekelne, hogy a DS3as széria mivel kap butább bios-t mint a nagyok...DS3P/DS4/DS5.
[ Szerkesztve ]
Szerintem DDR3 alá csak nForce790i éri meg vagy X48.
A P35/X38/P45 csak DDR-1333-ig tudja biztosan kezelni a DDR3-at az meg eléggé visszafoghatja. Főleg ha Yorkfield-ed van (alacsony FSB).
[ Szerkesztve ]
Na igen meg szerintem lehet majd lecserélni a jelenlegit ilyen 3 csatornás kitekre majd ha sebességet is akarunk... Egyébként arra is gondolni kell, hogy a Nehalem-nek biztos kemény ára lesz az elején!
Ezé saccolok majd 1,5-2 évet mire normalizálódik a helyzet az új inteles rendszer terén...addig meg lehet egy lapcserével próbálkozni, esetleg quadra váltani...szokni az újat... 
Ráér... ha minden jól megy én max jövő ilyenkor fogok Nehalem-re váltani ha tényleg jó lesz... addig meg...
P45+DDR2 most és majd ősszel lehet nForce790i+DDR3 de ez még a jövő zenéje. Most csak jöjjön ki a P45-DQ6, P5Q Deluxe, IP45-Pro azt had csemegézzek! 
mán csak az akérdés mikor jön hángérienbe a P45... mondjuk egy DS4..és persze nómális árban. Mert a Q9450 is beesett..csak éppen annyiért nemigen kellett kutyának sem..

egyelőre ennyi a biztos, tdp szerint:
p35 <= p45 < x38

Q9450-ből 2db-ot láttam eddig magyar kezekben. Egyik SimonYana-é volt míg el nem adta a másik meg emre33-nál van. Kapható már valahol?
Én még nem láttam...
P45 hivatalosan Computex napján jön ki, tehát olyan Június sztem. (1 hónap)
Akkor lesz idő gyűjtögetni még egy DS3/DS3P-re...
nem láttam még én sem...
láttátok? 42k-ért van X48-DQ6 lap.... mintha ingyen osztogatnák... 
Én is hallottam,még pont időben,mert már cseréltem is volna az enyémet.Nemigen szereti a tuningot,főleg a magas FSB-t, inkább az X38at ajánlották...
[ Szerkesztve ]
Láttam, de kurva szar lett a lap, szóval nemkő

Okés, kicsit félreérthető volt
Semmi sem sürgős, csak ha futni kell!!!

Volt, köszöntem szépen egyelőre zsiráf
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

Üdv.!
Van már ,,barátságos" áron Q9450 !
Banditnál : [Árlista]
Kiemelve : Intel s775 Core2Quad Q9450 TRAY 57 770 Ft 3 ÉV
[ Szerkesztve ]
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi.
Akkor száraz kenyérre váltok...

ez még több, mint egy hónap

Jaj, de szalas az idő...

Sajna a képeket elnézve nem lesz teljesen HP mentes a DS3P, pedig 965-DS3P tulajként én is egy P45-DS3P-t néztem ki magamnak, pont a HP mentesség miatt.
Más: a plusz feszszabályzók a RAM-oknál és a videokártyáknál mennyit számíthatnak? Vagy azok is csak marketing fogásként kerültek oda? És a DS5-ön miért van kevesebb hosszú PCIe csati? Nem azt kéne sugallnia, hogy ő a legjobb?
[ Szerkesztve ]
No woman. No cry. No kidding.