Sőt inkább már az NB az, ami felfűtheti a FET-eket magasabb feszen...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Sőt inkább már az NB az, ami felfűtheti a FET-eket magasabb feszen...

craine12
(fanatikus tag)
Addig rendben, hogy nem lehet tudni, de gondolom a minták (dummyk) egyszerre készültek, tehát azonos időben "gyengébbnek" tervezték a DS5-öt. Nem ítélek meg egy lapot a hosszú PCIe csatolóinak száma alapján, de biztos van, aki kapásból ez alapján dönt, még ha csak egy videokártyát is tesz bele... Én furcsállom, de majd meglátjuk, milyen lesz a végleges.
tlac, Keldor papa: kösz, ezt nem tudtam. Mindenesetre nekem nem tetszik, ha az egyik felfűti a másikat,. Ettől még lehet jó, mivel nem értek hozzá 
[ Szerkesztve ]
No woman. No cry. No kidding.
Gigabyte is egyre komolyabban veszi ezeket az Extreme Overclockereket. Kiváncsi vagyok mennyi pénz lehet ebben, hogy megéri nekik. Ez egy nagyon szűk réteg.
Már a bios is erősen megváltozott...mondjuk nem hiába...várom az új lapokat...
Egyébként érdekes, hogy az Asus meg a Gigabyte is komolyabban veszi a P45 lapjait, mint az X48-akat... gondolom a P45 több pénzt hoz nekik és ez az oka. Csak azt nem értem, hogy a középkategória miért fejletebb, mint a felső...
elég érdekes, bár jobb is X48 nem jön be! Remélem ezek olcsóbbak lesznek valamelyest.
Ha megint lesz 80an típus ebből is akkor tuti nem lesz vészes az ára...bár a felső kat lapok biztos méreg drágák lesznek...P35ös árakra számítok...
Lesz megint bőven választék ahogy nézem... Maximus II is jön pl...
épp most akartam linkelni de akkor ezt most mellőzném. ellenben az érdekelne hogy a 415-s fsb-ből csak nekem nem jön le a baromi nagy tuningolhatóság és hatékonyság vagy más se esik seggre tőle? jó nem mondom az 500as fsb szép q9300-zal de szerintem kis mákkal egy p35-be is elrugdalom odáig.
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

P00By
(PH! nagyúr)
Igen, sztem is így van
Nézd meg ezt...csodaszép
De a külső nem minden

helkis
(PH! addikt)
16 fázis? yammie! 
(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''

P00By
(PH! nagyúr)
Jaja, csak rohadtul nem jelent semmit
Csak azért linkeltem, mert engem az asus kikészít ezekkel az állat lapokkal
Én azért maradok a gigánál, DS4 vagy DQ6 lesz ebből
![;]](/dl/s/v1.gif)
Ezek még ES lapok ES P45-ökkel, szóval szerintem nagyon zsír ez! No és a kezdetleges BIOS-okról se feletkezzünk meg!
P00By: Nagyon bejön a Maximus II, sokkal jobb, mint a P5Q Deluxe, főleg az elrendezése...
helkis: Az csak marketing szvsz... Gigabyte 12-ese se ér sokat... ami főleg jó lesz most Asus-nál és Gigabyte-nál az a 3 fázisos NB és 2-3 fázisos ram!
[ Szerkesztve ]
ez végülis igaz. meglátjuk mi sül ki belőle. remélem 600 fsb 24/7 ben 
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
Túl sokat akarsz!
Kb. P35 szintet várok és csak azért váltok, mert újdonság... átlagfelhasználónak tényleg nem lenne sok értelme, dehát itt ki az?? 
[ Szerkesztve ]
hát legyen már valami értelme váltani 

P00By
(PH! nagyúr)
- Intel P45 chipset

P00By
(PH! nagyúr)
A PC Worldben egyébként a giga reklám már csak p45-ről szól 
Ja , ész azt hiszem a DQ6 hoz 1400 MHz es ddr 2 support van 
[ Szerkesztve ]
cl7? 

bim
(PH! kedvence)
nekem bejön ez a HP. rengeteg.
szeretem ha a sok borda sulyátol megdől a gépem egy kicsit. ![;]](/dl/s/v1.gif)
szereted ha nehéz a borda egy kicsit? 

P00By
(PH! nagyúr)
No alakulóban van a lapom, de nem akarom elkiabálni 

bim
(PH! kedvence)

pubi:és mi lesz az? 
[ Szerkesztve ]

P00By
(PH! nagyúr)
DQ6 ![;]](/dl/s/v1.gif)
Függ attól is, hogy mikor kiszárad a telefonom működő képes lesz-e...
[ Szerkesztve ]
Ilyen DQ6?
Honnan a bánatból, nekem is hozz!!! 

P00By
(PH! nagyúr)
Nem azonnal te
Nem kell messzire menni...
Remélem minden rendben lesz 
#227: Maximus II igen izmosan néz ki

[ Szerkesztve ]
2 hónap.
Nálam is P45-DQ6 vagy Maximus II lesz.
POOBy már elkiabáltad 

tlac
(PH! nagyúr)
gigáról nincs szó 

P00By
(PH! nagyúr)
Azért off

bim
(PH! kedvence)
nekem bejövős ...
azt nem állitom hogy a megjelenése napján vennék ilyet de az első nagy áresés után esélyes ha jobb mint a mostani P35-öm. 

Jobb lesz egyébként...előzetes tesztek alapján...

Macka
(PH! kedvence)
Ez nem néz ki szarul, az fix!
Inkább foglalkozz magaddal... ;)

bim
(PH! kedvence)
kiváncsi vagyok a quadom alatt mit menne.
macka:bizony. 

Zájec
(PH! kedvence)
nekem is nagyon...
ezért leskelödök errefelé.. 
a kis huztos kuckómba biztos jól érezné magát a kicsike.. jó helye lenne nálam. 
remek munka a heatpipe szerkezet. ezeken a képeken nem néz ki ferdének,
ahogy a korábbi h.sz-knél felmerült... van felület a hö leadására rendesen..
a kis 25cm oldalventim bizti hüvösen tartaná..pont lefújjná....
bimpedig jó erös lap a mostani (DS4).. nagyon gondolkoztam rajta,
de mostmár inkább megvárom a P45-t és abból is ezt az Extreme-t..
átcsábulok a Giga sötét oldalra
legalábbis szeretnék...
[ Szerkesztve ]
A többi P45-höz képest milyen lesz?
pl P45 DS4..
Nekem amúgy nem bejövős.
1 éve még tetszett volna, de már vízzel főzök, ezért úgyis repülne a HP rengeteg..
Attól függ milyen kül lesz DS4 meg az Extreme között...tuningban, szolgáltatásban.
Arról van infó, hogy a biosban benne marad-e a normal fesz cpu-nál vagy auto lesz csak?
Sztem semmi extra...hűtés első blickre...
DS3P a Te lapod egyébként szvsz.
Ezt most nem értem! Arra gondolsz, hogy ha emeled az fsb-t akkor magától feszel e?
cummendáré de akinek van érzéke hozzá nem fog sokkal többet szenvedni szerintem. a gtl feszek és arányok már most is jelen vannak pár lapban.

bim
(PH! kedvence)
pont azért jo hogy sok a HP.én is leszereltem a vizet és visszanyomtam a HP.-t mert egy jol irányzott halk 12-es ventivel le lehet hűteni a memokkal együtt.
a viz meg melegitett mindent....
nagy vizfan vagyok de felesleges csak azért vizet tenni mindenhová mert ha már lud legyen kövér..
Nem, de ha már van hozzá blokkom, akkor minek az a bazi nagy hp rengeteg?
Fűtős lapom van, de a vga felett, a proci mellett nincs semmi venti jelenleg sem és semmi melegedést nem tapasztalok. A víznek úgyis ez a lényege, hogy a házból kivezessük a meleget. 
Gorneck: Nem a normal fesz-re gondoltam, hogy VID-et ad tuning alatt is és műkszik a C1E és EIST. Remélem benne lesz valamelyik lapban.
Miért DS3P??

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Hát jah1 előbb utóbb ki kell kászálódni a "kényelmes kis megszokott" konvenciók közül. Manapság már nem gyártanak Lada "komplexitású" autókat, ebbe is bele kell törődni. Nem elég már az autószereléshez a villáskúcs
, lassan oda is notival mennek. Nekünk sem árt finomitani a módszereken, tanulni az újat
p.s.: Amugy pont én beszélek, aki a legjobban utálja az ilyet
![;]](/dl/s/v1.gif)
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

bim
(PH! kedvence)
itt inkább azon van a hangsuly hogy a felfűtött vizzel probálsz meg olyan dolgokat hűteni amik alapbol hidegebbek lennének ha nem melegitené őket a viz.
nem termel annyi hőt az NB. és a feszstabok mint azt beállitják egyesek.mondom. nekem volt mindenen viz csak utban volt és leszedtem. és semmi nem történt.semmilyen tuningpotenciált nem vesztettem el.a venti meg a memo miatt amugy is kellett.
az hogy a 4 lapát melegből kettőt kiviszel a házon kivülre kettő még bent marad.
gondolj csak a proci tápelláto tekercsekre.P95 alatt nálamm izzanak.arra meg ugye nem tudsz blokkot tenni...
persze ez csak az én véleményem.
Tehát emelt fesz mellett is visszavesz a tempóból...nem csak órajel szinten, hanem fesz szinten is csökkennek az értékek?!
DS3P:
1. Olcsó. DS3 és DS4 között.
2. Tuning opciók megegyeznek a nagyokéval (DS4/DS5/DQ6).
3. Tuning szint, mint a nagyoké (DS4/DS5/DQ6).
bim: Ezzel nagyon egyetértek...
Igen erre gondoltam!
Kösz a tipusleírásos felhomályosítást! 
bim: 30°C-os a vízhő, úgyhogy nem hinném hogy visszafűtene. A mosfetek felett nincs semmi, de nálam pl 1,2V-nál használva nem is kell (nem prájmolni vettem a gépet).
A Giga mondjuk ha hűvösebb lenne, mint az ánusz, akkor fölös rá vizet tenni, pl mint Macka esetében, de nem tudom nála van-e valami venti ami szellőztet, szerintem hétköznapi használatkor elég annyi légmozgás, amit a táp ventije csinál, de kösz az észrevételt. 

Zájec
(PH! kedvence)
ez a két fázisú RAM és NB ellátás csak a DQ6 és az EXTREME-n található meg ?

tlac
(PH! nagyúr)
szerintem nem
a ds4, ds5-ön és talán már a ds3-on is
nézegesd a képeket

P00By
(PH! nagyúr)
A DQ6-nak és az extreme-nek is 3 fázisú a ram nem? Vagy csak az extreme-nek? 

Zájec
(PH! kedvence)
ebben a leirásban 2 fázist ir a RAM-nak és kettöt az NB-nek...
De viszont 3 kütyü van a ramok felett, jól látod...
a DQ6-on viszont lent vannak a Ramok alatt " lólépés"alakban..
ezen a képen jól látszik (ezt te linkelted korábban)..
az NB körül is 3db van.. ( egyébként eddig 1 fázisu volt a P35-ben ?? )