Aláírásodra javaslat, ha dilemmába lennél:
Úgy váltogatom az alaplapjaimat, mint más az alsógatyát.
Tata, nem fogsz Te házba költözni.. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Túlzottak lennének az igényeim?
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
tetszik. Meglátjuk, hogy érdemben jobb lesz e P35nél.
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

benjamin
(kvázi-tag)
Nekem biztos hogy jobb lesz mint a P35, mivel annó P965 lapot vettem és rá egy hétre meg jött a P35 nesze neki mondtam, na mindegy majd ha jön a P45.
Első hírek szerint csak DDR3 volt tervezve, ezzel majdnem lemondtam róla és kezdtem nézni a P35 felé, de láss csodát Cebit és a gyártok is úgy látták korán van még a DDR3 ra váltásnak és DDR2 lapokat is terveztek.
Mivel cserélni akarom a lapom és a P35 volt a favorit, de a P45 kb 2-3 hónap múlva kapható lesz, így nekem a DS4, DS5 dukál, így végre kihasználhatom a memóriákban rejlő potenciálokat, és egy új proci is dukál hozzá.
A lényeg szerintem a DDR3 csak 1800Mhz felett ér el olyan sebességet, amibe érdemes befektetni, de az egy vagyon, és addigra míg lemegy az áruk egy jóval okosabb megoldás kerül ki mely tényleges gyorsulást hoz a DDR2, DDR3 hoz képest, és az ára is elfogadható lesz, és ezzel szerintem a DDR3 átugorható, áthidalható DDR2-vel is
[ Szerkesztve ]
Semmi sem sürgős, csak ha futni kell!!!

tlac
(PH! nagyúr)
a p35 topikban már volt róla szó, de inkább ide illik
Gigabyte EP45 Extreme

jugeen
(PH! addikt)
fokszkon eseteben is viccesnek talalom, hogy nem kozvetlen ultetik ra a chipre az LN2 tartalyt, hanem attetelesen.....
••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••
Minden esetre mind2 megoldás elég pazar lett...némi túlzást azért érzek benne, de toll fosztott kacsa legyek, de nekem ez nagyon bejön...

tlac
(PH! nagyúr)
itt az ln2-es tartály a procihoz jár
vga hutest is adnak hozza? 
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

tlac
(PH! nagyúr)
igen, egy réz színűre festett Accelero S1-et 
[ Szerkesztve ]

jugeen
(PH! addikt)
na ezt jol beneztem.
igy mar egyre erdekesebb a felhozatal. lesz sulya a doboznak ha az egesz pot rez lesz. 
••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••
Sajnos a P45-ös csipek a csökkentett csíkszélesség ellenére az alaplap gyártók szerint kb. 10 fokkal forróbbak a P35-nél. Emiatt az MSI-nek is át kellett tervezni a deckáin az északi híd hűtését.
Íme:

DELL PRECISION M4600 - a profi munkaállomás

emre33
(PH! addikt)
És íme a giga P45 lapja.
Semmi extra, rókabőr...X48 kisebb PCI-E sávszélességel

LOOOOOL
Ezt a hűtést.

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

helkis
(PH! addikt)
Early Look: Gigabyte EP-45-DS5 2 oldalas quick preview..
szerencsére van még 2db ps/2 port, printer már nincs, se com-ok, azokért nem is kár. 
ami még fincsi, hogy a PCI-E csatinál, ill a ramoknál is látok 3-3fetet reméljük még stabilabb lesz tőle a kicsike extreme tuningnál
ill tetszenek az alsó PCI foglalat alatti kis gombok is.. 
szvsz nincs nagyon értelme P35-ról váltani nehalem elött, de ha esetleg behalna a mostani lehet bevállalnám, + kár hogy a 2x16x-et nem kapta meg, csak az X48 .. 
szerk: aghh.. West megelőzött kb 10 nappal
sorry..
[ Szerkesztve ]
(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''
Jó de mire Nehalem értelmes áron lesz... lesz értelme váltani, hidd el!
Márcsak az a kérdés melyik gyártóé lesz jobb...
[ Szerkesztve ]

P00By
(PH! nagyúr)
Ez kérdés?
![;]](/dl/s/v1.gif)

helkis
(PH! addikt)
ár? értelem? ezek pont azok a pontok, amiket ignorál az a szűk mag, aki minden 1.0-cuccot megvesz! 
ha nem lesz ellenfele, akkor nagyonsokára lesz értelmes áron szvsz, hacsak nem cumizik mégnagyobbat a $.. 

P00By
(PH! nagyúr)
Évek óta folyamatosan "cumizik"
Én tuti benevezek egy csinos farkas társaságában 

helkis
(PH! addikt)
egy farkas P35-ben is farkas..
amig hozzám nem került ez a proci, szinte mindegyiknél megállt a lap FSB-je 470-480 között, legalábbis azt hittem, ezzel meg 560-at is megy.. 
nagyot kellene dobnia a P45-nek, hogy lecseréljem.. 
Ha jó lesz az új ATi, akkor a rendes CrossFire miatt is megéri majd sok embernek a csere. Az Nvidia-val sok embernek kivan már a farka...
[ Szerkesztve ]

benjamin
(kvázi-tag)
Szerintem többet nem nyújt a P45 mint a P35. Minimális gyorsulás lesz tapasztalható a memória kezelésben és az egyközök kezelésében. PCIexpress 2.0 talán valami javulás az elsőhöz képest. Akinek P35 van annak hülyeség váltani, kivéve ha nincs megelégedva a cuccával, vagy van pénze váltogatni konfigját. Én a P965 után biztos váltok, ez előrelépést jelent.

Mans20
(őstag)
Mujbien
P45 ös széria mikor kerül piacra?
Június.

Mans20
(őstag)
Eh akkor érdemes még P35 ös lapot venni?Mondjuk az új úgyis drága lesz ,de biztos lenyomja az árakat.

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Hova? Már P35 csúcslapnak tekinthető P5K-Premiumot is kapsz 30k körül. Nemhiszem, hogy lentebb mennek.
Aki meg most kijelenti, hogy nem lesz jó a P45 az menjen inkább lottózni,mert eek szerint jövőbe lát. Várjuk már meg mig kijön az a szerencsétlen
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

benjamin
(kvázi-tag)
Egyetértek, de mint mondtam akinek P35-je van annak szerintem nem nagyon érdemes váltani, mert szerintem nem lesz sokkal jobb. Biztos jobb lesz, de majd ha megjelennek úgyis kiderül mennyivel.
A következő generációs prociknál Nahalem ott úgyis minden megváltozik.
Ha jól tudom az MCH belekerül a prociba mint az AMD-nél, és ezáltal chipset már nem fog készülni, a foglalat is változik LGA1066 vagy mi lessz a neve. Ekkor már komplett konfig csere után lehet a gépet továbbfejleszteni.
Mire ezek megjelennek a P35 felhasználó, ha váltani akar akkor úgyis a P45 lesz még kint és olcsón hozzájuthat, ha nem akar akkorát ugrani.
De jövőbe én se látok ez csak pár gondolat, de eddig amit tapasztaltam ez mindig így volt. De hol vagyunk még attól.
Rakjunk még hozzá annyit, hogy átlag embernek nem éri meg váltani. Ebben 100%-osan egyetértek veled, de ez itt a PH! itt úgyis mindenki kipróbálja majd... az összes P35/X38 talán még X48 tulaj is... a kiváncsiság nagy úr. 

benjamin
(kvázi-tag)
Ami igaz az igaz

P00By
(PH! nagyúr)
Jelen!
Én nagyon kíváncsi vagyok...
tlac:
[ Szerkesztve ]

tlac
(PH! nagyúr)
ami hamis, az meg hamis 

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Ezt pont nekem kár mondani, bár az állásfoglalás jogos, abszolút
De én vagyok ez egyik akinek kényszere van mindig mindent megvenni ami új
Jó drága lesz...

P00By
(PH! nagyúr)
Szerintem is az lesz!
Router lehet bele dugdosni...

zed1983
(őstag)
Ez a lap nagyon odaver!
kiváncsi leszek az indúló árára, ránézésre elég jól össze van "rakva"
quad Lan? lesz valami értelme, kérdezem az "agyaktól"?
[ Szerkesztve ]

tlac
(PH! nagyúr)
mi lehet az plusz doboz?
az sb mellett lévő borda alatt mi van? 
[ Szerkesztve ]

P00By
(PH! nagyúr)
Pontosan mire gondolsz? 
IDT PCI-Express Switch...

P00By
(PH! nagyúr)
Ja, az a plusz doboz... 

tlac
(PH! nagyúr)
tényleg...
itt van egy nagyobb kép róla
(nekem vmiért nem működnek a linkek a képeken, úgy kellett kibányásznom a forráskódból)
mire jó ez?
Gorneck23:
igen...
ezt én is megtaláltam 
[ Szerkesztve ]
Na mégis lesz? Nemtom mit olvastam akkor annó... nagyon kemény ez a lap! 

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Jóvan, látom Gigáék se maradnak le
Izgalmas lesz. Bár én még mindig ASUS-perverz vagyok

helkis
(PH! addikt)
igazi vén kéjgyilkos vagy! fizetsz érte, lekapod a ruháját, benedvesíted, megizzasztod, majd megölöd!
ráadásul közzéteszed neten is.. 

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Na, valahogy igy. De azért ehhez is kellett ám elmeállapot, hogy ezt a párhuzamot megvond. De tetszik

az a VRD 11.1 support...az mi a retek?
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
intelnél sose fognak sb tokozást cserélni?
amúgy király deszka csak kicsit sok rajta a 4gyel osztható kütyük száma 
helkis
beteg 
[ Szerkesztve ]
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?