- Hővezető paszták
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
hoffman_ #3862 üzenetére
Ja igen... Írjon már le valaki pls egy szabályos cmos reset-et. 2 javaslatot is kaptam...
igazából a két módszer szinte ugyanaz, amit leírtál
mindkettőnél kikapcsolt állapotban rakod rá a jumpert és ez a lényeg
az, hogy előtte áramtalanítod vagy pont nem és még így benyomod a power gombot, az már mindegy
a 2. módszer a szabályosabbviszont érdemes nyomni még egy load optimizedet miután elindult a gép, plusz az még jobb, ha ezután rögtön mész a save-re is és csak a gép második indulása után kezded a többi dolgot beállítani
a hibákra:
egyáltalán ne legyen tuning
ha épp elindul a gép, akkor futtass egy memtest86+-t (a cd-s változatát)
legalább egyszer menjen teljesen végigha nem indul a gép, akkor próbáld meg egyesével a modulokat, minden slotban
ha nem is talált a memtest86+ hibát, akkor is a ramot inkább 800 5,5,5,18,auto-ra állítsd 1,9V-tal (látom 1066+-os a-data-d van, de ez most nem számít) menjünk biztosra
Épp aktuális volt a ZoneAlarm keresés, magától végigszaladt rajta 20 perc alatt, le is takarított 1 vackot. Ezután felszaladtam a netre, 10 perc után megállítottam egy számot youtube-on és ugyanaz a fagyás, mint anno TDU-nál.
ha úgy tűnik, hogy megy a gép, akkor rakd újra az oprendszert, egy rendes xp sp3-at vagy vista sp1-et, a win 7-et inkább ne (nem próbáltam még, de mivel még nem kapható a végleges változat, inkább hanyagold)
ne buherált, össze-visszaintegrált verziót rakj felÉs ha sikerül belé életet lehelni. Láttam, hogy jött új bios. Érdemes lehet felrakni az F7-et? Pláne, ha terveznék új procit...
felrakhatod, a ds4-hez az f12-vel nekem nem volt gondom, bár annyira nem tesztelgettem
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest