Új hozzászólás Aktív témák

• tlac

nagyúr

válasz hoffman_ #3862 üzenetére

Ja igen... Írjon már le valaki pls egy szabályos cmos reset-et. 2 javaslatot is kaptam...

igazából a két módszer szinte ugyanaz, amit leírtál
    mindkettőnél kikapcsolt állapotban rakod rá a jumpert és ez a lényeg
    az, hogy előtte áramtalanítod vagy pont nem és még így benyomod a power gombot, az már mindegy
    a 2. módszer a szabályosabb

viszont érdemes nyomni még egy load optimizedet miután elindult a gép, plusz az még jobb, ha ezután rögtön mész a save-re is és csak a gép második indulása után kezded a többi dolgot beállítani

a hibákra:

egyáltalán ne legyen tuning
    ha épp elindul a gép, akkor futtass egy memtest86+-t (a cd-s változatát)
    legalább egyszer menjen teljesen végig

ha nem indul a gép, akkor próbáld meg egyesével a modulokat, minden slotban

ha nem is talált a memtest86+ hibát, akkor is a ramot inkább 800 5,5,5,18,auto-ra állítsd 1,9V-tal (látom 1066+-os a-data-d van, de ez most nem számít) menjünk biztosra

Épp aktuális volt a ZoneAlarm keresés, magától végigszaladt rajta 20 perc alatt, le is takarított 1 vackot. Ezután felszaladtam a netre, 10 perc után megállítottam egy számot youtube-on és ugyanaz a fagyás, mint anno TDU-nál.

ha úgy tűnik, hogy megy a gép, akkor rakd újra az oprendszert, egy rendes xp sp3-at vagy vista sp1-et, a win 7-et inkább ne (nem próbáltam még, de mivel még nem kapható a végleges változat, inkább hanyagold)
    ne buherált, össze-visszaintegrált verziót rakj fel

És ha sikerül belé életet lehelni. Láttam, hogy jött új bios. Érdemes lehet felrakni az F7-et? Pláne, ha terveznék új procit...

felrakhatod, a ds4-hez az f12-vel nekem nem volt gondom, bár annyira nem tesztelgettem

Új hozzászólás Aktív témák