- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
hoffman_ #3862 üzenetére
Ja igen... Írjon már le valaki pls egy szabályos cmos reset-et. 2 javaslatot is kaptam...
igazából a két módszer szinte ugyanaz, amit leírtál
mindkettőnél kikapcsolt állapotban rakod rá a jumpert és ez a lényeg
az, hogy előtte áramtalanítod vagy pont nem és még így benyomod a power gombot, az már mindegy
a 2. módszer a szabályosabbviszont érdemes nyomni még egy load optimizedet miután elindult a gép, plusz az még jobb, ha ezután rögtön mész a save-re is és csak a gép második indulása után kezded a többi dolgot beállítani
a hibákra:
egyáltalán ne legyen tuning
ha épp elindul a gép, akkor futtass egy memtest86+-t (a cd-s változatát)
legalább egyszer menjen teljesen végigha nem indul a gép, akkor próbáld meg egyesével a modulokat, minden slotban
ha nem is talált a memtest86+ hibát, akkor is a ramot inkább 800 5,5,5,18,auto-ra állítsd 1,9V-tal (látom 1066+-os a-data-d van, de ez most nem számít) menjünk biztosra
Épp aktuális volt a ZoneAlarm keresés, magától végigszaladt rajta 20 perc alatt, le is takarított 1 vackot. Ezután felszaladtam a netre, 10 perc után megállítottam egy számot youtube-on és ugyanaz a fagyás, mint anno TDU-nál.
ha úgy tűnik, hogy megy a gép, akkor rakd újra az oprendszert, egy rendes xp sp3-at vagy vista sp1-et, a win 7-et inkább ne (nem próbáltam még, de mivel még nem kapható a végleges változat, inkább hanyagold)
ne buherált, össze-visszaintegrált verziót rakj felÉs ha sikerül belé életet lehelni. Láttam, hogy jött új bios. Érdemes lehet felrakni az F7-et? Pláne, ha terveznék új procit...
felrakhatod, a ds4-hez az f12-vel nekem nem volt gondom, bár annyira nem tesztelgettem
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Nintendo Switch 2
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix B450-F Gaming II ajándék: AMD Ryzen 3 1200
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest