Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kicsipampam

    tag

    válasz #06658560 #9031 üzenetére

    Hidd el nem segít. Két dolgot tehetsz: internet mentes gép, vagy antennával venni valakitől a net-et, aki tiszta, nincsenek nála ilyen programok.
    Viszont: azokat a fájl-okat, amiket létrehozol, abban is elrejt azonosítókat, és mihelyt felhasználod egy internet kapcsolattal rendelkező gépen, már le is jelent. Viszont ezt bizonyítani igen nehéz, nem hallottam, hogy ez alapján büntettek volna, de a jelenség igaz és van. Minket is nagyon megbüntettek, pedig "csak" annyi volt a bűnünk, hogy leszedtünk egy patch-et, igaz nem a hivatalos oldalról, és az mind a három licenszünket átállította. Egy pár hónap múlva jött a zsíros csekk. Tehát még nem is használtunk többet, mint amennyire az engedélyünk szólt, valamint szoftverkövetéssel is rendelkeztünk. Én mondjuk nem fizettem volna ki, hanem perre mentem volna velük, ugyanis ha már ennyire vizsgálódnak, akkor készítsen egy olyan kis programocskát, mint a windows eredetiséget ellenőrző. Ha lett volna ilyen, akkor már más tészta.
    Otthon azért más a helyzet, eddig engedték, azzal a tűréssel, hogy így terjedjen a program. Hiszen ki az az őrült, aki rengeteg pénzt ad egy programért, amit meg akar tanulni, de utána nem biztos, hogy használni is fogja, mert lehet olyan céghez kerül, ahol már valamelyik iránt elkötelezték magukat és váltásra nincs esély.
    Én most itt németben az inventort nyögöm, meg ők is, de nincs esély a váltásra. Lemez tech. foglalkozó cég vagyunk, talán az inventor a legrosszabb választás.

Új hozzászólás Aktív témák