- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázzs
senior tag
válasz
(Darkwood) #98 üzenetére
Nekem ez van fenn, Forcware verzió:167.46 ez települt amikor először felraktam a windowst. Neked honnan van az újabb?
-
Balázzs
senior tag
Tudtok vmi újabb vga drivert?
-
Bger8
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék rendelni egy Gateway P-7811 FX-et. A kérdésem, hogy gép kompatibilis e (pl) egy Intel X9100-es procival ha később úgy gondolom, hogy lecserélném az eredeti P8400-at. Ha az X9100 nem jöhet szóba, akkor milyen egyéb alternatívák vannak? Ugyanez a kérdés foglalkoztat még a vga-val kapcsolatban is. Tehát a gyári (9800M GTS) lecserélhető e 9800M GTX-re??
-
Süsü1909
csendes tag
válasz
(Darkwood) #92 üzenetére
Nem!! Viszont más laptopjával sikerült netezni a ruteren keresztül!! Lehet hogy a drivert nem ismeri fel??? Igaz szedtem már le 1 hozzá valót de semmi
-
FernandoT
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy P-7811 FX-et de nem tudom hogy hogyan vegyem meg, mert nincs amerikai ismerösöm. Van lehetőség enelkül venni Gateway notebookot, vagy ezt inkább felejtsem el. Ha van meg tudnátok irni hogy hogyan?
-
Süsü1909
csendes tag
Sziasztok!!
Gateway ml6227q notim van!! Sokáig remekül működött semmi gond nem volt!! 1-2 hete összeomlott a vista és az újratelepítés óta egyszerűen nincs wifim!! Nem talál hálózatot kábel nélkül!! Mi lehet a gond??
Válaszokat előre is köszönöm!!
-
Balázzs
senior tag
válasz
(Darkwood) #87 üzenetére
Üdv a klubban!
-
(Darkwood)
őstag
Na most már én is Gateway tulaj lettem!
-
Darth_Revan
veterán
válasz
El_Diablo_ #85 üzenetére
Jó az a 64bit, csak Vista 64bit szerintem jobb, mint az XP 64bit.
Duplaklikk a hardverre->részletek->Eszközpéldány azonosítója
Szerintem ilyen energia takarékossági sémák csak Vistában vannak
Fogalmam sincs mi az a Remote Procedure Call, még sose találkoztam vele
-
El_Diablo_
tag
válasz
Darth_Revan #84 üzenetére
Na, hát akkor 64 bites win kilőve
Melyik azonositóra keressek rá? Az eszközpéldány/hardver/kompatibilis/egyező? Mert az eszközpéldánynál némely helyen több azonositó van.
Én is megnéztem ott az energiagazdálkodásnál, de nem volt ott. Arra a 3 módra gondolok, normál, energiatakarékos, és nagy teljeitményü. Mindegy, ez legyen a legnagyobb gondom
Teljes formázást kértem, és nem gyorsformázást. Asztali gépen a teljes formázással végzett 15 perc alatt. Ezért csodálkoztam, de akkor úgy látszik laptopoknál tovább tart.
Még egy fontos dolog, a készenlétettel kapcsolatban, azt irja ki, valami Remote Procedure Call nem engedi. Erről tudsz valamit?
-
Darth_Revan
veterán
válasz
El_Diablo_ #82 üzenetére
Legegyszerűbben úgy tudod meg mik az ismeretlen eszközök, ha kimásolod az azonosítójukat és rákeresel Google-ban
(Mindenre van driver)
Az akksi üzemmódjait tudtommal a Vezérlőpult->Energiagazdálkodási lehetőségek menüpontban tudod állítani.
Azt szeretnéd, hogy csak lássa, vagy pedig használja is? Mert ha azt akarod, hogy használja is, akkor a Windows XP-nek a 64bit-es változatát kell feltenned! (Mert ha jól sejtem akkor 32bit-es változatát tetted fel és az csak 3GB-ot tud kezelni, a Vistád meg azért "látta" a 4GB-ot, mert a 6860FX-hez 64bit-es Vistát adtak)
Személy szerint nekem nem tetszett a 64bit-es XP amikor feltettem...sokan szidják a Vista 64bit-et mert van pár program ami nem megy alatta...nah az XP 64bit alatt meg még több program nem megy! Például a legújabb MSN Messenger sem3 óra format? Hát ha teljes formázást kértél és nem gyors formázást az egész HDD-re, akkor szerintem normális.
-
El_Diablo_
tag
válasz
El_Diablo_ #82 üzenetére
Elfelejtettem, de még az előző hozzászólásomhoz tartozik, normális, hogy több mint 3 órán át tartott amig megformázta a vinyót? (XP installkor)
-
El_Diablo_
tag
válasz
Darth_Revan #78 üzenetére
Na, túl vagyok az installálgatáson, de még van pár ismeretlen driver, azokat hogyan tudnám felismertetni? Van egy olyan progim, hogy Driver Genius, az talált pár plusz drivert, de nem mindent. Pl a touch pad még nem műxik rendesen. Észleli a mozgást, de a görgetés nem megy vele
Az akksi üzemmódjait sem tudom hogy hol lehetne beállitani
Vagy azt csak a Vista tudta?
Még valami, azt el lehetne elérni, hogy az XP lássa mind a 4 giga ramot?
-
El_Diablo_
tag
válasz
greatchaos #80 üzenetére
Megtaláltam, ott bal oldalon volt abban a kék sávban. Most használok először Vistát, nem túl egyértelmű számomra.
Köszi a segitséget.
-
greatchaos
addikt
válasz
El_Diablo_ #77 üzenetére
a speciális fülön keresgélj. nekem ott van
-
El_Diablo_
tag
válasz
Darth_Revan #78 üzenetére
Köszi, és akkor ez minden drivert tartalmaz? Vagy van ait külön kell mellé még megkeresni?
Te tudsz esetleg válaszolni a lecsukós kérdésre?
-
Darth_Revan
veterán
válasz
El_Diablo_ #75 üzenetére
Itt egy összegyűjtött XP driver pack.
-
El_Diablo_
tag
válasz
greatchaos #76 üzenetére
Már én is néztem. Ott csak azt engedi hogy hány perc után tegye magát sleep-be vagy hibernálásba, de olyan lehetőség nincs, hogy akkor amikor becsukom.
-
greatchaos
addikt
válasz
El_Diablo_ #75 üzenetére
hibernálás témát az energiaellátás-nál tudod beállítani.
-
El_Diablo_
tag
Sziasztok!
Ma én is Gateway P-6860FX tulaj lettem
Szuper kis masina, de még nemnagyon volt alkalmam tesztelgetni, először szeretnék megszabadulni a Vista-tól, de félek hogy nem találok XP drivereket. Fentebb emlitettetek pár oldalt, ahonnan le lehet tölteni drivereket hozzá, de nem tudom, hogy azok jók-e az én notimra.
Ehhez kapcsolódik a következő kérdés. Itt Vista-n van egy csomó lehetőség, pl be tudom álltani hogy milyen módban használja az akkut, meg egy csomó dolgot. Nem tudom hogy ezt a Vista csinálja, vagy egy külön kis progi, amit fel lehetne rakni az XP-re is.
És még egy kérdés, be lehet álltani valahol, hogy akkor kapcsoljon alvás/hibernálás módba, ha becsukom? Mert erre csak a monitort kapcsolja ki, pedig volt már dolgom olyan laptoppal amit ez a művelet automatikusan hibernált vagy altatott vagy mi, nem nagyon tudom mi a különbség köztük
Segtségeteket előre is nagyon megköszönöm!
-
Darth_Revan
veterán
Ha valakit érdekel helyben Gateway FX, akkor klikk ide.
-
Balázzs
senior tag
Esetleg ha gondolod, eladó lesz majd a 6860fx-em jövő hónapban
-
Balázzs
senior tag
-
Balázzs
senior tag
Érdekes, mert nekem a bestbuy-on feltüntetett árra még a szállításon kívül nem jött rá más, pont annyiba került.
Melegedés van, de nem vészes, főleg a vinyó tud könnyen 45-50 fokig felmelegedni, de hát kérem ahol teljesítmény van, ott ez természetes. Hűtése egyébként nem zajos, több órás játéknál csak akkor veszem észre, ha kilépek a játékból mivel utána még 15-20 másodpercig pörög a venti magasabb fordulatszámon.
-
zsoca929
aktív tag
válasz
Darth_Revan #64 üzenetére
Vagyis akkor az 1400dolcsihoz legalább még a 25% rámegy...:s
Bár még az sem olyan vészes...Egy 9800gt- vagy egy 8800ts-el szerelt notihoz képest..
Jah amugy Nektek a nagy teljesimtény miatt menyire melegszenek a notik?
Elviselhetetlenül vagy a hűtésük jól meg van oldva? -
Balázzs
senior tag
válasz
Darth_Revan #62 üzenetére
A bestbuy árai nem bruttó árak?
-
Balázzs
senior tag
Én még a 6860FX-et 1345usd-ért, de néha adnak 100 dollár kedvezményt. Igazából nem én, hanem egy barátom rendelte, az Ő címére érkezett és én tőle kaptam meg a notit. Regisztrációhoz nem sok minden kell (szokásos dolgok, mail cím stb.) de csak usa-ba szállítanak valamint egyes speciális címekre.
Ha meghibásodik, vissza kell küldened, nem tudom mennyibe kerül ez, de tuti egy oda-vissza utaztatás megvan 100 usd valamint ez plussz idő is így tovább maradhatsz noti nélkül.
Üdv
Balázs
ui.: egy darabig nem leszek, megyek szabira végre
-
zsoca929
aktív tag
Értem!
És Te melyiket rendelted?
És honnnan a Bestbuytól,
Oda hogyan tudok regisztrálni?
Még egyszer sem használtam azt az oldalt...
És ha netán meghibásodik garin belül akkor ugyanennyibe fáj visszaküldeni USA-ba h megnézzék,mert ahogy olvastam EU-ban nem érvényes a Gateway gari...:S -
Balázzs
senior tag
Szállítás nekem 45usd volt, mert a legjobbat kértem és pontosan hozták is, nagy kartondobozban minden sérülés, gond nélkül. Van egy apróság, amire én sem figyeltem, a tápegység csatija amcsi szabványú, így venni kell egy átalakítót is hozzá, de szerencsére ez nem tétel (1usd).
-
zsoca929
aktív tag
válasz
Darth_Revan #57 üzenetére
és az mibe fog kerülni?
Jah még vmi..nekem nincs regem a bestbuy-ra,azt bármikor tudok csinálni uyge?
És kb mennyibe kerülne a szállitás dija,illetve mennyire bizhatok a szállitásban,Nem lesz semmi bajaa a gépnek? -
zsoca929
aktív tag
válasz
El_Diablo_ #55 üzenetére
és csak a Bestbuy-tól tudok rendelni..?
-
zsoca929
aktív tag
Hali!
Honna tudok rendelni,Gatewax notit?
P6860fx-et néztem
Eléggé tetszetős a kiépítése---
Hogyan tudom behozatni Mo-ra,és mibe kerül ez?
Remélem tud vki segiteni... -
El_Diablo_
tag
válasz
Darth_Revan #52 üzenetére
De, ebayen nézelődtem
Less ide ;) Persze erre jön pk + egyebek.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
El_Diablo_ #51 üzenetére
az már megéri, csak sajnos 55-ért nem találsz X9000-st
-
El_Diablo_
tag
válasz
Darth_Revan #50 üzenetére
És szerinted 55e Ft-ért külön a 6860FX-hez egy socket P-s X9000-res proci?
-
Darth_Revan
veterán
válasz
El_Diablo_ #49 üzenetére
Szerintem nem ér meg +20e Ft-ot a T7500-as proci. Ami a másikban van az is elég.
-
Balázzs
senior tag
Darth_Revan: téged nem zavar, hogy alig lehet látni a betűk fölötti számokat sötétben?
Mennyivel jobban mennek a játékok az új procival?
-
schefi
csendes tag
Sziasztok ! Most vettem egy használt ML 6227 q-t és nincs hozzá kezelési utasítás se telepítő lemez ha valaki tudna küldeni az jó lenne! Előre is kössz !
-
El_Diablo_
tag
válasz
Darth_Revan #44 üzenetére
Írtam Neked privit
-
Balázzs
senior tag
válasz
Darth_Revan #42 üzenetére
Az jó meleg, most néztem egy toshiba notit, ott megemelték az alját és így a levegő könnyebben áramlik el a noti alatt. Remélem tartósan is bírni fogja a vinyó a meleget.
Te hol és mennyiért vetted és mikor a notidat?
Ha bizalmas, jöhet priviben is.
Procidat miért adod el?
-
Balázzs
senior tag
válasz
Darth_Revan #40 üzenetére
Medium beállításokkal elmegy még a crysis is, cod4 pedig simán fut. Nem most akarok procit cserélni, majd ősszel, ha olcsóbbak lesznek, akkor egy 2,4-est belepasszintok, ha összejön.
Vinyó volt már 45 fokos, ez normális notinál?
-
Balázzs
senior tag
válasz
Darth_Revan #38 üzenetére
Üdv néktek is!
Ahogy nézegettem neten, nem nagy kunszt a proci cseréje /sajna csak 1,83-on megy/ így lehet nyár végén frissítem egy gyorsabb procira.
A gép stabil, szép, nincs vele gond /kopp-kopp/, hátránya, hogy sötétben a billentyűzet, főleg a számok alig láthatóak, de annyi baj legyen.
üdv
B.
-
Balázzs
senior tag
Üdv gateway tulajok, 2 hete vettem egy p6860 fx-et, frankó kis gép, windows vista fut rajta és a 8800-as vga-val még a crysis is élvezhető
-
Darth_Revan
veterán
Az attól függ. Ha nem EU-ból rendeled, akkor arra még megy Vám+Áfa is!
Más:
Ha valakinek van lehetősége Newegg-ről vásárolni akkor annak most jó lehetőség, hogy olcsón vegyen 512MB DDR3 dedikált memóriás ATi HD2600 VGA-val szerelt Gateway notit! [link] Nettó ára 140.000 Ft, ami végül vám+áfa+postaköltség (USA->Magyarország) után max 200.000 Ft. Szerintem ez nem nagy összeg egy DDR3-as VGA-val szerelt notiért. Mellesleg a Gateway nem rossz minőségű laptop. (HP, IBM minőséggel nem ér fel, de MSI-nél jobb, ráadásul sokkal olcsóbb is) -
zsoca929
aktív tag
Hali!
Az Ebay-en néztem notikat és ráakadtam egy megfelelő Gateway notira...
Kérdésem a következő:amikor beállítom a szállítás módját,h hova szállítsák...,beállítom,h Mo-ra kérem és kb 80-110USD körül írja az árakat,már ha vki vállalja,h bárhova a világon elszállíttatja...
Szal akkor ez létezik,h pl.:egy itthon 300.000ft-os gépet kint megvehetek 100.000-ért és behozatom 20.000ftért házhoz...??
remélem tudtok segíteni!
Üdv! -
erebus26
csendes tag
Üdvözlettem
A segítségeteket kérném.
Vettem egy ML6227q Gateway notebook-ot de
nekem a melóhoz használt szoftver csak XP-n
megy azt fel is raktam de nem tudok semmit sem
kezdeni a hanggal az istenért sem indul el, már
próbáltam az UAA driver + sigmatel driver de sehogy
sem jó nem lelek hozzá normális XP drivert .
SEGÍTSÉÉG -
bsanyo67
csendes tag
Tisztelt látogatok,a gépemen letőrőltem vissza telepitő szofvereket ,most már nagyábol őssze tudom szedni ezeket.De ha valaki tudna segiteni benne hogy honnan szerezhetem be az eredeti alkalmazásokat azt meg köszöném.Gatwey ML6227q.köszönettel.
-
Darth_Revan
veterán
Írtam privit Aky! Pls check
-
Onton
csendes tag
Sziasztok!
Ha USA-ból veszek 1 Gateway notit és valami baja lenne az 1év gari idelye alatt, akkor vissza kell küldenem USA-ba, vagy pedig van Magyarországon valami forgalmazó féleség aki elintézi a javítást ? Mivel Acer-é már a Gateway, azért a magyar Acer szervíz foglalkozna vele ? -
bsanyo67
csendes tag
Tisztelt látogatók a kővetkező kérdésem lene,Gateway ml6227q ba van bluetooth vagy nincs,nem tudom hogy csak álmodtam e.
-
G.A.
aktív tag
Üdv!
Bővítsük a palettát: Gateway ML6720as notival.
Adatok: [link]
Amit nem ír:
Mobile Intel(R) 965GM Express Chipset Family <--? (GL960as NB, valszeg grafikus magja - X3100 - ugyanaz)
SB: ICH8M
Realtek RTL8101 PCIE 10/100 Network Connection /
Realtek RTL8101 Family PCI-E Fast Ethernet NIC (NDIS 6.0)
Realtek 5158 Card Reader
Realtek RTL8187B Wireless 802.11g 54Mbps USB 2.0 Network Adapter
Sigmatel STAC-9200 Audio CodecGond: XP(SP2) nem telepíthető a felhasználó beavatkozása nélkül.
-
BluEyes
őstag
Úgy tudnád, hogy az xpsp2 telepítőbe beleintegrálod a sata vezérlő driverét. De mindenek előtt kutasd át a gép biosát, mert sok notiban elérhető a pata v. ide kompatibilitási mód beállítási lehetősége, ha van ilyen, akkor állítsd át (ez lehet ilyen-olyan mód, vagy az egyik üzemmód enabled/disabled)
-
torzito
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Gateway ML6227q notim. Természetesen vista-val lehetett csak megvenni ami nem is baj mert biztos jó valamire, monduk a visszapillantótükörre vagy valami ilyesmi. Szeretném rárakni a gépre az XP-t, de miután elindul a telepítés azt írja ki,hogy nem talál merevlemezt a gépen. A vista persze megtalálja rögtön. Fogalmam sincs hogy tudnám az xp-vel is érzékeltetni a vinyót. Ha valaki tudna segíteni azt nem bánnám.
Előre is köszi:
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest