Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    válasz Wolfskin #92506 üzenetére

    Gyorsjelentés a TRI I3 pro fülesről

    Mobil zenehallgatásban leginkább a B&W P5 öt váltotta. A hangja meglepő módon hozta annak színvonalát, sőt, odavissza cserélgetve az kissé dobozosan szólt már. Emellett a Tri részletgazdagabb, és természetesebb hangú is. Ami zavaró volt, a rengeteg mély, ami nagyon kilógott a hangképből és fárasztó is volt, de a foobarban bekapcsolva az EQ-t 55Hz alatt -3dB megoldani látszik a kérdést. Még mindig kellemesen telt marad, de már nem zavaró. Ami még kellemes meglepetés, hogy nagyon könnyű fülbe tenni. Egy kézzel, egy mozdulattal megoldható, és stabilan is ül. Próbaképp elővettem a Shure e215-t, hát borzasztó beszenvedi a fülembe, ahonnan rögtön ki is esik, ráadásul az mmcx elforog benne... megvan,. miért nem használtam sosem. Az mmcx ebből a szempontból nagy kapufa (nekem).

    A Nuprime m-Dac után elővetem a régi Fiio Q1-et is, am nekem jobban passzolt hozzá, hűvösebb, jobban magasba húzó karaktere miatt. Lehet, megpróbálok egy Fiio Q3-t hozzá (szerintem a Q5 ehhez feleslegesen jó lenne, de ennél többet meg nem szánék a mobil zenélésre, az úgyis csak unalom űző, ha tehetem zenét otthon hallgatok, hangfalon).

    Amit még megpróbálok, a Kbear Limpid ezüst kábelt (11e) nagyon ajánlották hozzá a közép-magas, magas szekciót helyre teszi, ami most egy kissé visszafogott, de lehet, csak ezüstözött lesz (5e), de mindenképp balanced. Állítólag a planár igényli a teljesítménytartalékot. Még a 2.5 vagy 4.4 mm-en agyalok, mindkettő mellett vannak érvek pro és kontra is.

    Ti mondanátok?
    1. Q3 vagy Q5?
    2. ezüst vagy ezüstözött?
    3. 2,5 vagy 4,4 mm?

    [ Szerkesztve ]

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák