Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shufny

    őstag

    válasz DeFranco #9206 üzenetére

    Gyanítom nem fogsz találni külön ilyet, maximum ha valakinek tönkremegy a fülese, és eladja a tartozékokat. Egyébként én úgy szoktam hogy a tenyerem közepére rakom a jacket és ha úgy tekerem fel a kezemre pont középre jön ki a szabályzó is és akkor be tudom úgy rakni, hogy nincs vészesen megtörve. (ez a hangerőszabályzó szar nagyon nem hiányzik róla, nekem csak az agyamra megy).

    Közben megjött a Brainwavz M2 -m egyébként, 3 -án adták fel elvileg és 18 -ára megérkezett (de nem voltam itthon, szal csak tegnap óta van nálam), szóval mégse kellett 2 hónapot várni. Lehet most váltottak légi szállításra az mp4nation -nél?

    Első IEM -em (leszámítva a telefonomhoz kapott izét), így nem tudok róla túlzottan építőjellegűt mondani. Tervezem egy k330 kipróbálását a közeljövőben, szóval majd esetleg később. Az első benyomások, hogy sokkal jobban szigetel, mint vártam (kicsit talán vesélyesen sok, de nyílván aki pl. repülőn ülve akarja hallgatni, annak nem lehet túl sok :) ). Természetesen a kábelen beszűrődő hangok jelen vannak, de engem nem zavartak túlzottan (egyébként ez az általam hallott earbudoknál is jelen van). Egyelőre nagyon meggyőzött a hangja, legalábbis feltételezem, hogy a tipikus bejáratás alatti hibák eltűnnek, de bővebben nyilatkozom, ha ment egy ~30-40 órát. Érthetőbben: ez annyit jelent, hogy mérföldekkel jobb az eddigi fülhallgatóimnál (MX400 és k315, aztán hallottam még jópárat, és hosszabban is használtam többet, de azok végképp nem rúgnak labdába), de ezt mondjuk el is vártam.

    A flamehez meg annyit: pont erről van szó, hogy aki villogni akar a pénzével, az bemegy a boltba és leveszi a legdrágábbat (khm CX széria khm), és nem keres egy tömeg álltal teljesen ismeretlen márkát és csináltat magának. Vagy még ott vannak az aktív zajszűrős vezetéknélküli fülesek, amik tökéletesek felvágásra

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák