Hirdetés

  • Ghost of Tsushima technikai teszt

    gp A Ghost of Tsushima a Sony eddigi legnépszerűbb PC-s átirata, mely megelőzte még a God of Wart és a Spider-Mant is. De vajon maga a port is hozza az ehhez illő technikai minőséget?

  • Xperia Pro-C néven új csúcs Sony kompaktot pletykálnak

    ma Állítólag 6 hüvelykes kijelzővel és 1" típusú kameraszenzorral próbálkozhat a Sony következő Pro modellje.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zanik

    addikt

    Sziasztok!

    iPhone 5S-hez keresek jó minőségű in-ear füllhallgatót, lehetőleg mikrofonos kábellel, hogy headset-ként is tudjam használni. Főleg klasszikus rock-ot és pop-ot hallgatok, de néha jazz, soul és rnb is kerül a repertoárba. V karakter jöhet, mélykiemelést hanyagolnám. Árkategória kb. 15-25ezer HUF között, de hajlandó vagyok 30e-ig is elmenni akár.

    Amiket néztem:

    - Soundmagic E10M (DD, V karakter, egyenes kábel, sima/mikrofonos) - ezzel az a gondom, hogy jelenleg nincs a nomono.hu-nál, azt meg nem tudom külföldi beszerzéssel hol érdemes ezzel a márkával próbálkozni (ebay, aliexpress?).

    - VSD3S (DD, V karakter, fül feletti kábel*, sima /de kapható hozzá mikrofonos kábel/) - itt ugye a külföldi beszerzés és a mikrofonos kábel plusz költsége ami visszatartó tényező. Bár ha ajánlotok egy jó beszerzési forrást, akkor lehet bepróbálkozom vele.

    - RHA MA750(i) (DD, mélykiemelt, fül feletti kábel, sima/mikrofonos) - ez lenne talán a legegyszerűbb, de ez a legdrágább és nem tudom megéri a pénzét, valamint a mélykiemelés miatt félek túlságosan bass-heavy lesz minden zene vele.

    Ti a három lehetőség közül melyiket ajánlanátok? Vagy valami mást esetleg? :F
    Előre is köszi.

    [ Szerkesztve ]

    Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

Új hozzászólás Aktív témák