Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz malphitee #52403 üzenetére

    A szinfonnak eléggé túlszaturált, V karakterű hangja van, ami remekül illik a manapság divatos loudness-war mottójú mastereléshez. Ezt hallod szerintem dinamikusnak, hogy erőteljesen szónak biznyos tartományok a zenében, fel vannak pörgetve, túl vannak húzva, de a dinamikus amúgy nem ilyesmit kellene jelentsen.

    A 215 egy jó füles, de nem a hangjáért éri meg, mert abban nincs előrébb egy VSD3-tól, hanem a kényelem, izoláció, masszív cserélhető kábel, stb. Mélycentrikus zenékre szerintem a VSD3 és a 215 is jó. Pénztárcától és (márka)preferenciától is függ a döntés.

    honfoglalo: Igen, ebben lehet valami. Ilyesmit régen hallgattam egymás mellett, mert amióta megvan az AK, azóta nem is tartok zenét telefonon. Egy (relatív) gyengébb füles nem fog annyival jobban szólni egy profibb lejátszóról, mitn egy jobb füles ugyanúgy (telefon vs. DAP) hasonlítva. Meg nem is életszerű annyira, hogy valaki megvesze egy 100+ ezres lejátszót, és egy 25-30 ezres fülessel használja. Előbb költenek szerintem a legtöbben fülesre, mint lejátszóra.

Új hozzászólás Aktív témák