Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sziasztok!

    Elérkezett az elkerülhetetlen - 2 év és 9 hónap után az Xears XE200Pro fülesem jobb oldala elhalkult. Olvastam, várható volt, most az jön, hogy majd elnémul, de inkább nem hallgatom.. viszont kell helyette valami. És nagyon félek választani, mert rettenetesen jó hangja van, nagyon megszerettem. Nem fordulnék el a márkától, ha nem én lennék a szerencsés kivétel, akinek nem 6-8-10 hónap után halt meg a fülese. Tehát a kommentek / írások alapján az Xears cuccoknak az összeszerelés a legnagyobb bajuk (előbb a bal, majd a jobb oldalát kellett ragasztanom a fa-műanyag illesztésnél, de ez még nem okozott gondot :) ). Ezért nem tudom, hogy merjek-e mégegyszer Xears-t venni.

    Ha nem, akkor viszont mit? Olvastam az összefoglalót, meg úgy nagyjából a topicba is időnként benéztem. Általában rock-pop-klasszikus zenéket hallgatok, illetve gyakran nézek filmet fülhallgatóval (kényszer + minőség), de tulajdonképpen egy "mindenes" füles kellene. Nyilván nem szeretnék rosszabbat venni, mint a jelenlegi, de 15k-nál többet meg nem szeretnék rá szánni.

    Azt még hozzátenném, hogy ezen a fülesen kívül nem volt 'minőségi' eszközöm, tehát más viszonyítási alapom nincs. Sansa Clip +-ról hallgatom egy pár hónapja, FLAC zenékkel (javarészt), és úgy gondolom van fülem a minőséghez, mert hatalmas ugrásnak éreztem a telefon -> Sansa váltást.

    Mit ajánlanátok, ezek ismeretében? :)

    "... and I hope you have a great day!"

Új hozzászólás Aktív témák