Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vasinger!

    nagyúr

    Na, akkor szummázva az egészet. A 10k-s lélekhatár az azért volt, hogy max annyit adnék egy olyan fülesért, ami 3-4 évig biztosan kiszolgál majd, legalább 1-2 év garival támogatva.

    Talán arról nem beszéltem, hogy mégis mire és mennyit használnám:

    Nem arra kell, hogy most én itthon erről hallgassak minőségi zenét, mert hiszen erre ott a hangfal, vagy a fejes, ami nagyságrendekkel jobban szól, mint bármelyik itt említett füles.

    Ezt csak úgy utazás közben, esetleg ágyban, tanuláshoz egy élvezhető minőséget biztosít, amit mindenhova magammal vinnék. Hetente max 2-3 órát hallgatnám, nem többet, nyáron lehet ez a szám magasabb lenne.

    Tehát inkább a tartósság lenne a fő szempont, mintsem a hangminőség.

    Nehéz a döntés így E30 és a VSD1 között, meg kell mondjam. Külsőleg és minőségileg egyértelműen az E10 a bejövős, de ha tényleg annyira nagy a különbség közte és az előző kettő között, akkor lehet eldobom, mint lehetőség.

    Ha külföldről rendelném, akkor mindenképp a lehető legolcsóbb alternatívát venném, mert ha bármi történne vele, gari nélkül eléggé fájna kidobnom pl.: 8k-t a kukába ha a VSD1-et veszem, 5-6 ezer sokkal jobban hangzik...

    Nem tudom még hogy döntsek, Ti mit mondotok ezek után?

Új hozzászólás Aktív témák