Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz #16820480 #41266 üzenetére

    Szerintem rárabolok egy EX50-re. :) Még a vásárlói véleményekben is sokan kiemelik, hogy kényelmes. Nálam ez is fontos, mert eddig akárhány in-ear fülest próbáltam, mindegyik borzalmasan kényelmetlen volt (vagy szét akarta feszíteni a hallójáratom vagy folyton ki akart csúszni, akárhogy kísérleteztem a harangokkal).

    Kemcso: Nem akarok 10k értékben fülest venni, egyrészt amúgy is fogyóeszköz, másrészt meg ennyire fontosnak nem tartom, inkább otthon szeretek zenét hallgatni. Meg ha jön a jobb idő, akkor amúgy is kerékpárral járok dolgozni, szóval nem lesz túl sűrűn elővéve. De annyira meg vagyok igényes, hogy nem a legalja kategóriából válogassak.

    A Sennheiser MX271-el befürödtem. Sok pozitív értékelést kapott az egyik legnagyobb webshopban, nekem meg egy utazás előtt SOS-ben kellett valami mert csomagolás közben vettem észre, hogy törött az addig használt. Mondjuk laptopra dugva az sem szól rosszul az árához képest, de a telefon, táblagép meg még a Sansa Clip+ sem tudja rendesen meghajtani.

Új hozzászólás Aktív témák