Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Viktor77

    titán

    Na szóval.

    Hezitáltam már egy ideje, hogy meghallgatok egy Sennheiser fülest (az itt olvasottak alapján főleg). Egy SE W800-am van, a hozzávaló HPM70-es fülessel (agybadugós). Ugye mindenki agyondicséri ezt a fülhallgatót, ezért filóztam sokat. Ugyan mi újat tudna mutatni egy másik agybadugós füles?

    Hogy mit? Magát a csodát!

    Egyszerűen hihetetlen mennyivel jobban szól a CX300 (direkt a legolcsóbbat vettem, ha mondjuk csalódnék, ne bukjak sokat) !
    Olyan mélye és magasa van (pluszban a HPM70-eshez képest), hogy nem hiszem el, hogy ez ugyanabból a telóból jön. Hozzáteszem, elektronikus zenét hallgatok, ahol ezen frekvenciák kiemelése nem hátrány. (Előny még a HPM70-eshez képest, hogy annak igen hajlamos keményedésre a kábele, így egy idő után az istennek nem áll úgy ahogy kéne. Ennek meg finom, rugalmas és sokkal (igen, sokkal) jobban illeszkedik a fülbe is. A 70-est folyton igazgatni kellett, a kábele miatt is. Bár lehet, ez fülfüggő.)

    Bődületes na. Nagyon ajánlom mindenkinek.
    Nem tudom, miben különbözhet a nagyobb verziószámú társa, vagy a CX55-95, de legközelebb kipróbálom valamelyiket (ha ez tönkremegy).
    Kis reklám, az Edigitalban vettem, 2 év garancia járt hozzá.

    Most még egy MP3 lejátszón gondolkodok (iAudio U3 (itt is és máshol is etalonnak tartják) és a Sandisk Sansa Clip (ahogy olvasom nagyon megéri a pénzét, még ha nem is tetszik, akkor sem bukok sokat) között nem tudok dönteni, bár valószínűleg az utóbbi lesz.

    Csinálni kell. Kész. Pont.

Új hozzászólás Aktív témák