Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz contaxg #38117 üzenetére

    Milyen az a tömeg fejhallgató? Amit egyszerre többen is felvehetnek? :D A népsűrűség miatt tényleg jól jöhet Kínában :K

    stargazer: Telefonról és laptopról hallgatva (főleg az utóbbiról) nagyjából 10 ezer körül már érdemes megállni, annál drágább fülest nem hajtanak ki. Ha tényleg a minőség fontos, és tudsz rá költeni, akkor ez még éppen a belépő szint, ennél jóval feljebb lehet menni.
    Mondjuk ha kipróbálsz egy GR07-et egy jó forrásról, az ég és föld a jelenlegi összeállításodoz képest. És az még a közép kategória alja csak. Szerintem nem érdemes nagyon amúgy ilyen fülre helyezhető kialakítást keresni. Sokáig viselve nem kényelmes, nem szigetel, és nem is tud jó hangminőséget. Akkor már inkább valami olcsóbb supraaural fejhallgató.

    filózoli: Azt ugye tudod, hogy az IE800 már nem igazán cserélhető kábeles? Illetve az Y elágazás alatti rész cserélhető csak, de az sem teljesen szabvány, ha jól látom (nem kompatibilis az eddigi Senn kábelekkel).
    Csúcstechnológiának egyébként szerintem inkább lehet nevezni mondjuk az új generációs Knowles TWFK armatúrákat, azért az egy darab dinamikus driver nem éppen egy szofisztikált megoldás. Persze ettől még szólhat jól, de én egy bizonyos szintnél többet nem nézek ki belőle. A dinamikus driverek tudnak ütni, de általában nem a leggyorsabbak.

Új hozzászólás Aktív témák