Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    Volt ma szerencsém meghallgatni egy AKG K3003-at meg még két fejest: ATH AD900X és AD1000X.
    Röviden a tapasztaltok pár perc hallgatózás után (forrás AK100, zene rock-metál-klasszikus flac):
    Elképesztő ez a füles! Eddig messze ez a legrészletesebb és legnagyobb terű, amit hallottam. Az AD900X-nél szerintem szebb hangja van, és térben sem éreztem rosszabbnak. Mondjuk fejes az javulhat még erősítőről persze, itt most csak DAP-ról hallgattam őket. A hangkarakter kicsit az UE900-ra hasonlít, de nem olyan erősen V, hanem csak éppen érezni a mély és magas kiemeltségét, viszont nem hiányoztak annyira a közepek, mint az UE esetében. Magasból talán még egy kicsit sok is volt, de ez csak személyes preferencia, valószínűleg megszoktam már a Shure féle sötétebb hangzást. Klasszikushoz kifejezetten jó volt amúgy az AKG világosabb hangja. Az meg a másik, hogy akármilyen sűrű zenével próbáltam (Rhapsody of Fire, Amorphis, stb), nem jött zavarba, szépen lehetett a részleteket hallani.
    A füles amúgy nagyon kényelmes, van érezhető súlya a kézben fogva, mert fémből van, viszont fülbe helyezve nem zavaró, és a kábel is kényelmesen hordható fül felett.

    Ajánlani ettől még nagyon nehéz, mert elborult magas árat kérnek érte, de az biztos, hogy tényleg egy felsőbb kategóriában játszik.

Új hozzászólás Aktív témák