Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz Cece04 #37528 üzenetére

    Szerintem ilyesmire nagyjából a VSD1, E30, GR06 a sorrend. Ez utóbbiban szerintem kevés lesz a basszus elektronikus zenéhez, a másik kettő (főleg az első) jó kell legyen.

    Narakh: Ezeknél a csomagoknál sokszor nincs international tracking. Ha sima levélként adják fel, akkor csak a határig követik, utána semmi. Szerintem az lesz a következő információd róla, hogy csenget a postás. Nekem Angliából volt egy csomagom ide Shanghai-ba, aminél nulla információ volt róla azután, hogy elhagyta a szigetországot, a Royal Mail weblapja szerint a csomag állapota "On its way", tehát "úton van". Köszi... :U

    gelbelex: Ezt neked amúgy is tudnod kellett volna, mert nálad van a jelenleg elérhető harmadik leghifibb füles ;)

    x64emulator: Ilyen árszegmensben az összes füles lényegében V karakteres, amiket eddig próbáltál, azok is. A beats EQ-t érdemes lehet amúgy kikapcsolni, bár az a baj, hogy az sem alapállásba teszi a hangképet, hanem szándékosan ront rajta.
    Ezek közül a fülesek közül a Sonyra tudjuk itt többen is azt mondani, hogy az árához képest jó hangja van. Ettől még lehet a tbbi közt is használhtó, de ezzel nagyot nem tévesztesz.

Új hozzászólás Aktív témák