Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    Alapvetően olan hely kellene szerintem, ahol nincs semmilyen rendezvény meg élőzene, legalábbis ha csendes helyet szeretnénk. Ha sörözés lenne a mellékcél, akkor nyilván nem is teázót keresünk.
    Szerintem ha valahol a Ráköczi mentén vagyunk, akkor mindegy már igazából, hogy Blaha, Astória vagy Ferencziek tere, mert a 7E és 107E buszokkal kb 10 perc maximum a Keleti, végig buszsáv van azon a szakaszon, ráadásul egész gyakran is járnak ezek a járatok.

    Van még egy tippem sörözős helyszínre: [link], pont múlt szombaton jártam ott, ilyen 5-6 körül nagyjából teljesen üres volt még. Bár a kiülős rész nem egy nagy szám, mert csak simán az utcán van, de amúgy nem rossz hely. Csapolt búzasörük is van.
    Illetve szintén ott a Klauzál utcában egy jobb belsőudvaros kocsma: [link]

    Ati, egyébként ha már ott az a 64GB-os vadállat, akkor el ne felejtsél pár referenciazenét feltenni rá ;) Mondjuk tudom javasolni részemről a Dream Theater-től a Traing of thought, Systematic chaos, és/vagy Amorphis-tól a Skyforger, és/vagy Joe Satriani-tól a Black swans, Super colossal, és/vagy ACDC-től a Back in black albumokat :) Más stílusokban majd a többiek még kiegészítenek biztosan.
    Én egy Meizu M6-ot tudok vinni forrásnak, meg a telefonom.

Új hozzászólás Aktív témák