megrugja rendesen. Kiprobáltam 1 napra, az iaudio 4esem előtt.
azt nemtom hogy miylen a minősége a fülbedugosokhoz képest egy 202esnek, 201esnek, de szerintem nem érheti utol egy ugyan olyan áru dugo egy füles minőségét. Meg megint előjön hogy a háttér miatt tuti a dugoba belesüketülsz.
201-202: más forma, sennheiser honlapon nézz utána, a 202es egy supraaurális, a 201es circumaurális. Magyarul: 202 ül a füledre támaszkodva, a 201es meg szépen körvebeszi a füled. utobbi kényelmesebb. És hogy meleg e nyáron? picit biztos, mert ráadásul zárt is, de szerintem nem zavaró.
pár éve már tolom a nyári melot is fülesben, szóval nem kibirhatatlan. nem is észrevehető.
Nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék...

![;]](/dl/s/v1.gif)
Persze meg lehetne oldani, de ez a lejátszó oldalán is igényelne dolgokat. Ott meg nincs semmi, csak egy végfok. A legtöbb, amit tehetsz az ügyben, hogy veszel egy hangerőszabályzós fülhallgatót, pl. Sennheiser MX500/550. Persze ha a lejátszód gyártója a Philipshez hasonlóan gyárt vmi ilyen cuccot a te tíousodhoz, akkor vehetsz olyat.
Csak jól szóljon!
Minden esetre ezért kéne egy olyan füles: aminek erősek a mély hangjai, de nem torzul a zene még magasabb hangerőn sem, nem vész el a többi tartomány sem; ill. nem válik ''túlvezérelté''. (Ez utóbbi alatt azt, az általatok is már biztos tapasztalt ''huhogást/berezonálást'' értem, ami néha hangfalaknál is tapasztalható. Például, ha magas hangerőn feltekeritek a basszust.)

Most a legnagyobbat használom, az persze nem akar leesni, viszont a fülembe se tudom rendesen bedugni...