Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dave™

    nagyúr

    válasz themebuilder #11667 üzenetére

    Valószínűleg elég sok modellben az van, csak azokról kevés vélemény van, mert mindenki a TD-ket veszi (mert az a biztos). Mondjuk ennek tényleg csak annyi a pozitívuma, hogy kicsi, sokkal jobban megéri az XR120 fele ennyiért, ha a driver ugyanaz. Viszont azt megint nem értem, miért írják akkor az XR-re páran, hogy sokkal analitikusabb, mint a TD :) Na majd kiderül. Csak jönne már meg. Általában mennyi a szállítási idő? Neked már van rutinod :D

    Ja még annyi, hogy vicces a kiírás, ha tényleg ugyanaz a driver van a PS/XR/TD-ben: a PS-nél 9mm van írva, az XR-nél 10, a TD-nél meg nem tudni :DDD Amit múltkor találtam driver méreteket 9.7 meg talán 10.3 volt, szóval szerintem csak össze-vissza kerekít. De jó eséllyel 2-3 féle drivert használ és kész. De ennyit számítana a ház? :F Vagy inkább csak majdnem ugyanaz a driver és más a finomhangolás.

    asbi_: a CX300 nem a legjobb sportoláshoz, mert viszonylag könnyen ki tud esni, hiába kicsi és könnyű. Jobb lenne valami fülpántos modell, van a Sennheisernek direkt sport line-ja is. Én inkább azt javaslom. Az eredeti/nem eredeti kérdés meg ugyanúgy lutri.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák