Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shufny

    őstag

    válasz Dave™ #11088 üzenetére

    Ahhoz képest, hogy azt mondtad a HD485 nem vészes. ;] Egyébként csak a Superlux miatt, vagy erősebb is a kiemelés az XT120Pro -val?

    Más:

    Felbukkant az ECCI PR401. Már megérkezedett egy példány joker -nek. Remélhetőleg a Cyclone PR1 Pro méltó utódja lesz.
    Megérkezett a vélemény az első custom -jéről: 1964-T. Semmi váratlan.
    A nagy topicba bekerült az EarSonics SM3 és ez lett az új 10 -es, szóval minden lejjebb csúszott negyed ponttal. Ez indított egy kisebb vitát, mert nagyon megoszlanak a vélemények az SM3 -ról. Számomra érdekesebb viszont, hogy úgy látom mindenkinek tetszik a DBA-02. Annyi hátrányban megyezenek, hogy nem túl egyszerű vagy kényelmes jól behelyezni.

    Az 4-5000 -es kategóriában keresőknek lehet, hogy meg kéne próbálni egy csopertos rendelést.
    10 -en összeálltva $18 -ra jön ki egy: JVC HA-FXC50, ami ehhez képest magasra lett értékelve. Azonban tartok attól, hogy a "The treble is bright and at times slightly harsh, but no worse than some much higher-end earphones." rész sokaknak (pl nekem) túl komoly probléma a pontozás ellenére. Természetesen ezt mérlegelni kell, mielőtt beleugrik az ember. Ha beválik, a köv kör hálás lesz :)
    Itt volt olcsón Sony MDR-EX082 is. Ha esetleg lesz megint az is érdekes lehet. Valószínűleg könnyebb elpasszolni.

    Amit talán érdemesebb lenne, az a MEElectronics M6. Nem tudom pontosan mekkora mennyiséget, mennyiért szállatanak, de nem merész tipp, hogy ez 10db esetén ~5k -ra jönne ki. Egyébként, ha már sok szó esett mostanában a CX500/400 II -ről. Szerintem kb ezzel lehet egy szinten.

    Kicsit késve, de én is boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák