Aktív témák
-
Flashy
veterán
abbyy finereader: legutóbb mikor próbáltam 15 napig teljesen funkcionális próbaverziója letölthető volt és meglepően ügyes proginak találtam, pár tíz dpi-s faxokat is megértett. aztán ha tetszik, akkor megveszed.
-
lapa
veterán
hamár ocr... nemtom ismeri-e valaki közületek az omnipage 14-et. talán ez volt a recognita régen? :F az érdekelne, hogy mennyire lehet batch módban futtatni. bescannelt tiff doksikon (200 x 200 dpi, jó minőségű mátrix-leporellóról) kéne egy karaktersorozatot (sacc 15 karakter, egy primary key) vagy tetszés szerint ugyanezt code128 vonalkód formájában leolvasni. doksik véletlenszerű időközönként mennek bele ftp-n egy könyvtárba. a fájlokat folyamatosan át kéne nevezni <olvasottkaraktersorozat>.tiff-nek. tud vki valamilyen konkrét megoldást? nem free megoldásra gondoltam, de nem lenne rossz az sem :). köszi
-
Bobojsza
aktív tag
És a Google-ról hallottatok már ??
Vagy miért lenyeg hogy freeware legyen. 14 napos full müködő verziója szinte mindnen OCR szoftvernek van.
De ime 1 free
[L]http://www.ilixis.com/developer/recog_shareware.html[/L] -
Dexter68
addikt
Most lehet, hogy hülyeséget beszélek, de általában az ilyen xarságok honlapjáról általában letölthető a hozzá szánt dzsúz.
Én pl. a saját xarságaimhoz sokkal jobb cuccokat szedtem le a support-ról, mimt ami volt hozzá.
Meg persze lehet a magyarországi képviseletet b*sztatni, ha elég szívhezszóló az ember, általában segítenek.
Ettől persze nem lesz free ocr-ed... -
Gh0sT
addikt
Éreztem... :) De ilyeneket nem szoktak adni a scannerhez?
-
-
Gh0sT
addikt
Engem az érdekelne, hogy mi is az az OCR. És ha már tudom, akkor az alapkérdés is aktuális számomra. :)
-
Engem is...
-
sh4d0w
félisten
Tehát freeware OCR programot keresek Windowsra. Ha vki tud ilyen lelőhelyet, kérem, ossza meg velem...
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest