Hirdetés

Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz Motion_Blur #34376 üzenetére

    Mit fognak nyilatkozni? Szvsz semmit. Egyszer már lenyilatkozták, hogy a VB cím elment. Utána rájuk szóltak, hogy ezt mégsem kellene, marketing okok miatt.(mert az emberek így valszeg nem jönnek ki a futamokra) Nincs lehetőségük se, nincs olyat technika alattuk, nincs olyan taktikai háttér mögöttük, hogy ez sikerüljön nekik. Tavaly Alonso még úgy ahogy a sokkal gyengébb Ferrarival tudta tartani az RBR-eket, most már annyi sincs az autóban.

    Egyébként egy sz@r futam volt, már nem az van mint régen, nincsenek azok a nagy csaták. Amit akkor műveltek, hogy kanyarokon keresztül is akár egymás mellett tudtak autózni, most abban merül ki, hogy megnyomják a gombot az egyenes elején, a végén pedig besorolnak a másik elé. Kiábrándító, reménykedek benne, hogy a DRS projectet kiiktatják, mert a pilóták lassan elfelejtenek előzni.(amit most csinálnak, az nem előzés, hiába vinnyog kedves gyulánk) Ez az olyan pilótáknak kedvez, mint Vettel, többek között idén ezért is megy annyira a szekér. Míg Hamilton bukja vele a legtöbbet, ő igazán értett az igazi előzéshez.

    Az RBR fölény nem volt kérdés, játszanak a mezőnnyel, és még erre ráadásként a szerencse is velük van. Még csak nagyot se kell alkotni, megy magától minden. Gyula meg már elhúzhatna a Vettel ajnározásával együtt. Ma sem csinált semmi zseniálisat, élről indult, és végig ott maradt. Amikor meg kellett, akkor a DRS előzött helyette. Még csak meg sem erőltette magát. Precíz meg minden, de nem zseni, és még csak kötél idegei sincsenek. Jobb mint Webber, kihozza az autójából a maxot.

    A Ferrarin meg meg sem lepődök, hozták a kötelezőt, elszúrták Alonso -nak a futamát, dobogó meglehetett volna, mert a közepén gyorsabb volt, mint Vettel. Az autó is kuka, szvsz egy esetben jó. Ameddig van megfelelő szintű üzemanyag, és a lágyabb gumi. Ha felkerül a közepes, akkor elúsztak. Ha az autó könnyű lesz, mint itt az utcsó 10 körben, szintén belassulnak. Nekik a nehéz autó, és a lágy gumma fexik, végig ez volt megfigyelhető. Azzal meg nem lehet futamot nyerni.
    Kezdjék el teljes gőzzel fejleszteni az új autót, persze egy teljesen új fejlesztői gárdával.

    Hamiton...nem tudom. Szvsz, sajnálom, de nem akar neki sikerülnie. Itt most senki nem hibázott, ez lett belőle.

    Jah, Senna meg, köhöm... :)) Ez nem az Ayrton, mindenki megfeledkezik róla, csak egy rossz hasonmás.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Aktív témák