Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gudi

    tag

    Sziasztok!
    Új vagyok itt a fórumon, mindenkit üdvözlök. Rögtön egy problémával kezdeném, ha valaki tud segíteni ebben megköszönném.
    Win 7 op rendszeremen van egy gyári FSX-em, és van hozzá több kiegészítő repülő között egy szintén gyári 747-400 X is. Az a furcsa probléma merül fel a futtatás során, hogy ennél a gépnél az FMC programozásakor a LEGS menüpontban visszanézve az általa megállapított magasságokat helytelenül számolja ki. Így például a célreptértől 20-30 nm-re még utazómagasságot, meg sebességet ír....Aztán persze hagyja magát átírni, de ugyebár azért van az FMC, hogy ezeket ne nekem kelljen számolgatni... :)
    A barátom, akinek e téren ugyanilyen az oprendszere és a szimulátora, ennél a gépnél szintén erről panaszkodik, sőt azt mondja, hogy ugyanez a gép a korábban gépén lévő XP-vel tökéletesen működött.
    Nem tudom elképzelni hogy a program hibás lenne, talán valmi olyasmi lehet, hogy a Win 7 valamit nem jól kezel benne, de ezt csak gondolom, mivel én csak olyan mélységben ismerem a számítógép lelkületét, amennyire mindenképpen szükséges egy felhasználónak.. :)
    Ezért kérem a szíves segítségeteket, hogy előfordult-e esetleg másoknál is ez a gond, és ha igen, van-e rá valami megoldás?
    Válaszaitokat előre is nagyon köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák