Hirdetés

Aktív témák

  • Sawyerx

    csendes tag

    Igy egyetlen megoldás a budapesti ügyfélszolgálat hívása, azonban ők minden esetben csak annyit tudnak tenni hogy leküldik a munkalapot heteken keresztül amire válaszul a bajai szerelők nemhogy nem végzik el a munkájukat, mégcsak nem is jeleznek vissza semmit a munkalapokkal kapcsolatban, szóval a központi ügyfélszolglaton csak annyit tudtak mondani hogy SZEMÉLYESEN menjünk be a bajai ügyfélszolgálatra és ÁLLJUNK KI MAGUNKÉRT.

    Egy esetben még régebben eljutottak hozzánk a szerelők, megnézték a mi 2 gépünkön, tényleg komoly problámák voltak, majd előkapták a laptopjukat és +pingelték yahoo.com-ot arról hogy bizonyítsák a mi gépünkben van a hiba.

    Az ő gépünken yahoo.com pingelése konstans 1ms (!) -os eredményt hozott. Utánakérdezve ez Mo-ról teljes lehetetlenség, állítólag ezt úgy csinálták, hogy beállították hogy minden cím localhost legyen és a gép saját magát pingelte. Remélem jól írtam le a dolgot én nem értek ehhez, de azért disznó dolog szerintem ilyen módszerekkel átverni az ügyfeleket.

    Mindenesetre érdekesnek tartom hogy a szerelő állítása szerint a mi gépeink vannak tele vírussal és trójaival talán, akkor hogyan lehet hogy nem csúcsidőszakban jelentősen javul a ping és sebesség.

    Talán a kedves kis vírusok és bacik hajnali 1 kor elmennek alukálni? XD

Aktív témák