- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Vízpart, vakáció és hardverek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinghis33
csendes tag
Uhhh... nah akkor kezdjünk neki, mert nekem már izzik a szürkeállományom ettől
. Nos... sikeresen beszereztem a Fedora 8-ast hurrá-hurrás... Nah de... Épp ezzel kapcsolatban kéne segítség. Mint ahogy leírtam X-micro WLAN 11g PCI adapterem van a gépben... és valahogy az istennek sem aka rajta bejönni a net... pedig nagy szükségem lenne rá. Mondjuk van egy Bizonyos NDISswrapper nevű program... mely felkeltette a figyelmemet... de attról még igen-igen szívesn várok, más megoldásokat is... ha van. Mellékesen az IP cím automatikus, és a DNS is auto. Szóval jólesne egy kis hint, avagy help. Tudom szégyen meg lég nagy fába vágtam a fejszémet... de eléggé kezdő Linux-os vagyok ^^'
. Előre is köszönöm a segítséget ( ha adsz )
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Androidos tablet topic
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest