Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Új formájú, szimmetrikus egérrel adott magáról életjelet a Pulsar
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
A topikot a nyitója kérésére zártam. A probléma megoldódott és szerencsére nem történt semmi komoly.
-
finest
addikt
A fagyálló hazavágja a vesét, felénk ezzel irtják a rosszemberek a kóbor macskákat.
-
oceanearth
őstag
válasz
rambo4ésfél #146 üzenetére
milyen volt a gyomormosás???
-
Vigneau
félisten
válasz
Na, ez a lényeg. Máskor figyelj oda jobban...
-
-cobra-
aktív tag
válasz
hálla a jó istennek
-
hummerdikk
őstag
válasz
-
rambo4ésfél
senior tag
Itt vok újra! túléltem a leletek szerint minden negatív!
Kössz mindenkinek a tanácsokat!
Topik zárható. -
Bikerman
aktív tag
Szívás! Igyál tejet, amennyit tudsz, egyél.
-
zebrafish
tag
Én már öntöttem le magam metilalkohollal és mivel nem voltam biztos benne , hogy fel tud-e szívódni bőrön keresztűl és milyen mértékben jól leittam magam
-
golyani
őstag
egy-két hsz nagyon ottvan igaz seth??
reméljük rumbó 8 nem sokára jól lesz és mehet irtani a kicsisárga embereket.
hopp én is csak írok de a legvégét nem olvastam.
jobbulástot.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
Na leírom a megoldást, ha valaki véletlenül fagyállót inna.Szóval:
1. Mentőt hívni.
2. Amíg nem érkeznek meg, elő a pálinkás üveggel és annyit inni belőle amennyit csak lehet.
Ennek az az oka, hogy ha a fagyállót elkezdi lebontani a máj, akkor oxálsav keletkezik: ez okozza a mérgezést. Ha jó sok alkoholt iszik a szerencsétlenül járt ember, akkor a máj az alkoholt fogja lebontani, a fagyálló pedig eltávozik a szervezetből. Elvileg a kórházakban is ezt csinálják. -
szelidorzo
aktív tag
válasz
rambo4ésfél #1 üzenetére
Mellékesen jegyzem meg, hogy a fagyálló metilalkoholt tartalmaz, melynek egyetlen gyógyszere, hogy etilalkohollal kell higitani!
Nem tejjel, nem vizzel, hanem sok sok pálinkával, pl vodkával.
ebben az esetben meg lehet uszni a megvakulást.
de azért egy kis kortyba nem fog belehalni.
PPP
Azért gratulálok!!!!!!!!! -
pit
tag
Iggy döglöttmeg a kutyám! Fagyálló cserénél fellefetyelte a bekevert fagyállót! Pár óra alatt feldobta a pacskert. Ha még megvagy, rohanj az orvoshoz!!!!!!!
-
musclemuseum
aktív tag
válasz
rambo4ésfél #122 üzenetére
-
Vigneau
félisten
válasz
rambo4ésfél #130 üzenetére
Jó regenerálódást! Lehet, hogy az ijedtség nagyobb volt. A lényeg, hogy rendben legyél minél előbb...
-
rambo4ésfél
senior tag
na jólvan meek pihenek mert egy kicsit kikészített ez a délután
-
rambo4ésfél
senior tag
még nincs vége csak meguntam a várakozást és hazajöttem
este fog kiderülni hogy mi lesz
És kösz mindenkinek a segítséget/aggódást
[Szerkesztve] -
Pipó
őstag
válasz
Nevezz be most már egy expedícióra a Déli sarkra.
-
hz hefti
tag
gratu.
en ittam gazolajat anno. ukrant raadasul
es semmi bajom nem volt tole
fagyallot meg isznak a csovesek is -
GombócArtúr
senior tag
válasz
ez gyors volt...
A fél péhá lerágta érted a körmét... -
kovi
senior tag
válasz
ÉLJEN JOHN!!!!! -
rambo4ésfél
senior tag
Itt vok!
Túl vagyok egy gyomormosáson meg egy vérvételen, még este vissza kell menni a leletekért és abból minden kiderül, remélem megúsztam a mentős azt mondta hogy 99% hogy nem lesz semmi baj de azért bevittek egy kivizsgálásra. -
hummerdikk
őstag
válasz
musclemuseum #118 üzenetére
Ilyet nem szabad, csak miutan meggyogyult!
De azert jo volt a poen -
hummerdikk
őstag
Jut eszembe:
Minek nyitsz topikot??? Mentot kell ilyenkor hivni!
Gyugyuljal, de ezt a topikot ne mutasd meg a vizhutosoknek.... -
kovi
senior tag
válasz
musclemuseum #118 üzenetére
-
musclemuseum
aktív tag
Bővebben: link
Mostmár nem csak golyóálló, de fagyálló is. bocs
[Szerkesztve] -
hummerdikk
őstag
Megne halj nekem!
De mit is tanitottak nekunk 5. be kemia oran? Ahh megvan! Ne tegyel semmi egeszsegre karos anyagot uditos uvegbe! Meg akkor se ha fel van cimkezve!!!
Egyebkent meg annyira sok tejet meg ne igyon, mert akkor hany es ujrafelmarja a nyalkahartyajat.
En egyszer lenyeltem egy nagy adag sampont, nagyon szar volt.... -
kovi
senior tag
John! Válaszolj! Tangó hívja vadsast, tangó hívja vadsast! Jelentkezz!
Srácok! Nem válaszol! De tudjátok hogy hallja, fekvő helyzetben van és hallja csak nemtud felelni mert a korházban nincs internet... -
Dr.Burn
őstag
Egy két hsz. nagyon durva. Full szétröhögtem maga.
Bocs.
-
kovi
senior tag
Nem lesz gond. Fater egyszer régen meghúzta a nitrohigítos flakont, azthitte pálinka...
Azt 5 perc után amikor ráivott 2 L tejet olyan volt mint aki nyélen bedrogozott!
Csak nézett a messzeségbe, nézett és nem értettemit mondok neki. Bevittem az ügyeletre és kimosták a gyomrát. Másnap reggel mintha semmi sem történt volna, jött haza a busszal. Azért az nitrohigító volt, szal elég durva. Nemhinném hogy komolyabb baja lenne ártatlan fagyállótol, ami higítva is volt ráadásul. Holnap ittfog vigyorogni... Így hogy: -
doc
nagyúr
próbáltam hívni az adatainál levő számot, de csak a hangposta felel...
-
szucsi
őstag
Aki hozzám hasonlóan gimnazistaként nagy mennyiségű pancsolt kannás bort ivott össze, az velem együtt tanúsíthatja, hogy nem is olyan veszélyes az a fagyálló. Máj rulez.
-
_seth_
veterán
válasz
TrollBalint #104 üzenetére
És előjöttek?
-
sycorax182
tag
vki próbálta már felhívni Rambót?
-
Andie
őstag
Az már sokkal dúrvább volt, mikor haverom a konyhában meglátott egy dunsztosüveget, benne aranysárga folyadékkal. ''jééééé, méééééz!'' -felkiáltással beledugta az ujját, majd a szájjába is kapta rögtön. Aztán 5 percig öblögetett, meg bezabált 4 szelet kenyeret.
Anyám ugyanis ott tartotta a használt, de még felhasználható olajat a krumplisütéshez
(szerk : szóism.)
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
én meg még alsós koromban felszívtam az orromon egy radírt
azóta se találtam meg
szerk: jahh és ez tényleg gáz, bár fogalmam sincs mit lehet tenni ha ilyet megivott az ember..
[Szerkesztve] -
Vigneau
félisten
Remélem, minél előbb rendben lesz a barátunk... Csak nincs semmi baja.
-
Loretto
veterán
Hogy mi vannak. szegény.
Anno egyzer kedves rokonom huzott bele a tömény ipari hipóba... Az sem volt egyszerű. -
Darth_Revan
veterán
Lehet bevitték a kórházba kimosni a gyomrát
-
TéKrys
senior tag
Odavoltam ebédelni. Mi a helyzet azóta? megvagy még? remélem azóta megoldódott a helyzet.
-
Markgx10
őstag
Élsz-e még kolléga? Valamit írhatnál az aggódó PH-sok tízezreinek. Üdv:
Márk -
Kain
senior tag
válasz
rambo4ésfél #1 üzenetére
Sztem se itt várj rá választ,henm keress egy sokkal kompetensebb orvosi fórumot.
-
kovi
senior tag
Na mivan rambóval él még?
-
scang
senior tag
igyál forró teát, vagy hideg vizet, vagy mittudoménmit
1 kortytól még csak be se rúgsz
én pár éve a balcsin jártam hasonlóan, peca, sötét és illuminált állapotban is voltam.
én a petroleumot húztam meg.
még másnap is petró szagot büfiztem -
_seth_
veterán
Ok, felülírva
Én ilyeneket nem tudok amit tudtam meg elfelejtettem, a mérgezéseket nem oktatták annyira inkább a különböző sérüléseket (magyarul ami vérzik vagy törik vagy a fejében van a baj de ez a ''cihólógus'' dolga de ameddig nem ér ki azt is tudni kell kezelninem a jogsihoz tanultam
)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Szaki@Pécs #82 üzenetére
Inkább a pufferhatása a lényeg, tehát amúgy enyhén lúgos. Eléggé sok savas vagy lúgos anyagot tud ''tompítani'', ráadásul a fehérjéi és a benne levő zsír is segít... általában. Van olyan mérgezés, mikor kifejezetten ellenjavallt a tej, máskor nem igazán árt.
-
escie
őstag
válasz
Szaki@Pécs #82 üzenetére
''amfoter''
na, ez a szó nem jutott az eszembe.
tehát jó savasra, és lúgosra is, ugye? elsősegélyen ilyet mondott a mentősbácsi. -
_seth_
veterán
válasz
Szaki@Pécs #82 üzenetére
Már szerkesztve lett amire írtam. Úgy már igen.
Kémhatása lehet lúgos de nem lesz lúg de mint már írtam ki van javítva
Amfoter, ezt megjegyzem -
ngabor2
nagyúr
A glikol a vesét és a májat teszi tönkre. Szépen oxidálódik oxálsavig, ami kikristályosodik. Nem hülyéskedek, a legjobb elsősegély ilyenkor ''egy deci feles''... az alkohol ''lefoglalja'' a májat, és van ideje kiürülni a glikolnak glikolként.
-
szancsika
tag
milyen fajta asvanyviz uvege oylan mint az asvanyvize? mert aami nekunk van nemigazan osszetevesztheto... remelem csak tevedett es desztilalt viz volt.
Amugy lugosnal sem szabad hanyni. jobb a bekesseg.
amugy vagy kimossak a gyomrat vagy itatna vele ilyen fekete lottyot... (bar ezt inkabb gyogyszertuladagolasnal szoktak de lehet h ennel is)
akarom mondani fagyallo asvanyvizes uveg nahma ossze vissza beszelek
[Szerkesztve] -
GombócArtúr
senior tag
hiába irjátok hogy milyen meggondolatlanság így átrolni.
Apám hígitót ivott...
Épp festettünk, sztem fáradt volt kissé. Egy üditősüveget vett elő. Kérdem:
- Mi az?
- Hígitó!
- És mi van ha megiszod?
- Meghalsz.
Erre meghúzza....
Kihányta egyből, én gyorsan elmentem tejet venni. Aznap szarul volt, de másnap semmi baja nem volt már. -
_seth_
veterán
Lúgokra a citromlé az nem sokat ér
Ugyan savas de az ecet sokkal jobb
Citromlevet gyomorrontásra szoktak inni
A tej pedig nem lúg
Elég baj lenne ha lúgot inna mindenki
Tej olyan mint a víz ilyen esetekben: oldószer.
Tényleg ezt nekem is tanították, hogy egy hasonló de gyorsabban felszívódó anyagtot kell itatni bizonyos esetekben. Bár az az intravénásan alkohol kicsit fura de hatásos lehetDe utána majd nem érzi amkior a kanült kihúzzák a kezéből
[Szerkesztve] -
DVD_2_U
senior tag
válasz
rambo4ésfél #28 üzenetére
Igyál töményet... konyak, vodka, vagy ami van.
-
Rez_Grof
őstag
A fagyállló etilén-glikol.
Tej az lúgos kémhatású azt akkor kell inni, ha véletlenül savat ittál. A lúgokra meg citromlevet. És nem szabad hánytatni, ha maró hatású anyagot ivott.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Qorthral
őstag
Azért jó, mert mivel a víz semleges pH-jú, csökkenti a savas hatást pl.
De amit a kolléga mondott az is helyén való, savra enyhe lúgot (tejet, szappanos vizet), lúgra enyhe savat is lehet (sőt inkább azt kell mint sima vizet) inni (pl gyenge ecet), mert közömbösíti az ellentétes hatást. -
lapa
veterán
tudjuk egyébként mi van a flaskára írva, vagy csak találgatunk az alapján, hogy mi szokott benne lenni? vagy az van ráírva, hogy ''ásványvíz 1,5L''?
-
escie
őstag
úgy tudom, nem maró, de mérgező.
ha jól rémlik, a fagyálló az etilén-glikol.
majd a mentősök ellátják, szerintem nem ivott olyan sokat, hogy baj lenne belőle...
amennyiben tényleg etilén-glikol, akkor vizet kell innia. ezt találtam a guglival.
[Szerkesztve] -
_seth_
veterán
Mentők na bennük nem bízom.... (ismerem a rendszert, mentősöket, tudásukat vagyis nem tudűsukat, bunkók és életveszélyesek...)
Hányni hányhat mert nem savas sztem és csak akkor nem ajánlott mert ha savat háyn vki akkor a nyelőcsövet visszafele is végigmarja a sav.
[Szerkesztve] -
Szaki@Pécs
tag
Úgy általában a vegyszermérgezésről:
[Szerkesztve] -
lapa
veterán
válasz
oceanearth #51 üzenetére
hogy érted, hogy fejlettebb a szervezetünk?
-
_seth_
veterán
Tejet annak kell innia aki paraffint iszik vagy hasonló.
Ecetet az igyon aki lúgot ivott.
Szappanos vizet vagy tejet igyon aki savat ivott.
A víz nem feltétlen jó sokszor méregre vizet inni halálos DE a fagyállót hígítja szal ajánlott inni és nem tejet!
Fagyálló sztem ilyen mennyiségben nem halálos de nem tudom, hogy az milyen hatással bír az emberi szervezetre. Sztem nem ajánlott ilyen dolgokat egymás mellett tárolni sőt az nagyon nagy hülyeségre vall... -
dat
senior tag
válasz
rambo4ésfél #1 üzenetére
egy kortyba nem halsz bele....
-
bandiras2
senior tag
Metilalkoholt szoktak beletenni, ami egyesek szerint edes, de attol meg idegmereg. Maro meg csak annyira lehet maro, max amennyire a denszesz az. azt ism megisszak az alkoholistak.
-
Catamenia
csendes tag
beleszlopáltam a mi fagyállós üvegünkbe (prsze ahogy kémia órán tanították: az orrum fele terelgettem a gőzt). Hát a mienk eléggé maró hatású, ahogy a szagából kivettem...és most is azt mondom: HÁNYNI TILOS!!!
-
Gh0sT
addikt
Engem az érdekelne, ha megiszok egységnyi fagyállót és azt tovább higítom mondjuk 1 liter vízzel, akkor mi lesz a különbség? Nem szívódik fel az egész, vagy a lassabb felszívódás késlelteti a hatást?
Egyáltalán miért jó ha higítja ilyenkor az ember? Előbbi, vagy utóbbi?
-
The DJ
addikt
Szerintem már azért nem ír, mert kijöttek a mentők...vagy...
-
Markgx10
őstag
válasz
oceanearth #49 üzenetére
Na most, hogy már mindenkit leba**tatok, eldöntenétek végre, hogy lehet hánytatni vagy nem? Ezt nagyon komolyan kérdezem. Ha ilyen ügyesek vagytok mondjatok EGY fix dolgot, indokolva. Üdv:
Márk -
Darth_Revan
veterán
Na?
-
oceanearth
őstag
válasz
Templomegere #48 üzenetére
azért egy macsak az kb 2 kiló egy ember meg vagy 80. szvsz még többet is ihat ráadásul azért nekünk kicsit fejlettebb a szervezetünk
-
Templomegere
senior tag
Fagyálló frankó kis dolog, nem maró hatású úgyhogy nyugodtan hányhatsz , kellemes édeskés íze van annak a dögnek . Szegény macskám ettől döglött meg ............ Szóval felszívódva kellemes kis idegméreg , szép lassan lebénült tőle , majd leállt a légzése is ...... Szóval ne ide irogass , hanem mentő, ügyelet, séta korház , meg ilyenek .... Macsek is igen higítva itta ......
-
Andie
őstag
Szvsz 1 kortytól nem lesz baja. Ennél több mérget is megeszik az ember esetenként. (lásd nemrégiben fagyállóval ''javitották'' a koccintós borok minöségét) Ettől függetlenül persze nemárt megnézetni. De ha jól olvasom, már úton van a segitség.
Hánytatni csak maró hatású anyagoknál (sósav, lúgok) nem szabad, ha egyéb, nem maró méreg került a szervezetbe, akkor erösen ajánlott minél gyorsabban kiadni. Ez van akinek könnyebben megy, van akinek nehezebben persze.
De azt énsem értem, hogy lehet összekeverni a fagyállót az ásványvizzel. Eleve nem egyforma üvegben vannak (vagy ha valaki ásványvizes palackba fagyállót önt, hát arra nemtok mit mondani), és a szinük is elég erősen eltér.
Node a lényeg : jobbulást, remélem zökkenömentesen lement a méregtelenités! -
zzz
csendes tag
én a fagyállót édesnek találom, nem marónak.
Amúgy nem hnném, hogy ártana különösen a szervezetnek, de azért fő az óvatosság. -
-
Qorthral
őstag
Ha nem maró hatású, akkor fél-3/4 liter vizet igyon, utána garatingerléssel hányjon, ezt többszörös ciklusban
De ha kicsi esély is van rá, hogy mar, akkor csak higítsa, a mentők elintézik majd...
Csak azt nem vágom, hogy akinek fingja nincs az elsősegélyről, minek ugat bele??? Ez egy veszélyes dolog... Azt mondták már az első hsz-ekben is hogy hányjon, de mint látszik korántsem átgondolva...
Aki nem tud segíteni, inkább kussoljon... -
Catamenia
csendes tag
válasz
oceanearth #36 üzenetére
jól figyeltek elsősegélyen, mikor a jogsit csinálták...
Remélem jobban vezettek, mint nyújtatok elsősegélyt... -
wiziloo
tag
Jaja, Rambó, nehogy hányjál!!!!De most komolyan!
-
gyomlosi
tag
Amúgy a fagyálló nem kék színű? Azt, hogy lehet osszekeverni a vízzel?
-
WEBER
tag
RAMBÓ RAMBÓ
ADJ VALAMI ÉLETJELET MAGADRÓL!!!!!!!!!! -
rambo4ésfél
senior tag
mentő úton
-
Qorthral
őstag
Legnagyobb hülyeség hánytatni, ha egyszer tömény cuccot ivott... Még egyszer maratni akarjátok a torkát? Gratula...
Ötletnek zseniális, kb annyira mint ájültat ülve tartani, lol...
Tej vagy víz, lényegtelen, a lényeg, hogy oldja a koncentrációt. Mivel nem volt egy nagy mennyiség mást nem is kell tenned szerintem, nem lesz gond. -
lapa
veterán
vidd a flaskát mindenképp, ha mész
-
Dominator
aktív tag
Olyan topikot nem akar nyitni valaki, hogy ''Jaj, a feleségem szülni fog, mit csináljak?''
-
WEBER
tag
(szegény a végén még a sok tejtől lesz rosszúl.)
szerintem ha nagy gáz lenne már észrevetted volna magadon -
Catamenia
csendes tag
szerintem semmiképp ne hánnyál, mert azzal is csak mégegyszer végigmaratod a nyálkahártyád! igyál tejet és azonnal menj gyomormosásra!
-
oceanearth
őstag
válasz
rambo4ésfél #10 üzenetére
helyes. mennyi volt pontosan az az egy korty?
-
Markgx10
őstag
Én úgy tudom, hogy sok tejet kell inni (mert az közömöbsíti a témát), de nem tudok vállalni a szavaimért felelősséget. Szerintem is hányjál egy jót az mindig segít. Üdv:
Márk -
gyomlosi
tag
Élsz még?
-
Drizzt
nagyúr
válasz
rambo4ésfél #6 üzenetére
Valószínüleg nem is, de azért jobb az óvatosság!
-
oceanearth
őstag
válasz
rambo4ésfél #6 üzenetére
ennyitől tényleg nem lesz bajod, hívd fel a metőket és kérdezd meg mi a teendő! kérdezd meg a tejet, úgy tudom az jó ilyenekre
-
rambo4ésfél
senior tag
válasz
oceanearth #5 üzenetére
tejet már ittam majdnem egy litert.
-
Qorthral
őstag
válasz
rambo4ésfél #1 üzenetére
Nem tudom, de mindenképpen igyál sok vizet, azzal is hígul, és nem lesz olyan tömény!!! És utána hívd a mentőket, megmondják mi legyen.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
rambo4ésfél #1 üzenetére
Gyorsan hívd azt az ügyeletet! Esetleg a mentőket is! Ők megmondják, mi legyen. Igyekezz!!!!
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
rambo4ésfél #1 üzenetére
Durva... Sajnos elsősegélyen nem tanítottak ilyet, így nem tudok érdemben hozzászólni.
[Szerkesztve] -
oceanearth
őstag
válasz
rambo4ésfél #1 üzenetére
tej az méregtelenít!
-
bobsys
veterán
válasz
rambo4ésfél #1 üzenetére
esetleg mentő? telszám: 112
-
brownus
veterán
válasz
rambo4ésfél #1 üzenetére
Hányj egy jóízűt!
-
The DJ
addikt
válasz
rambo4ésfél #1 üzenetére
Ez durva, de szerintem ne itt várd a válaszd, hanem keress valami gyors segítséget, amíg még nem lesz valami nagyobb bajod.
-
rambo4ésfél
senior tag
Szaóval az a helyzet hogy véletlenül másik ásványvizes flakkont fogtam meg és meghúztam persze azonnal észrevettem hogy nem ásványvíz de akkorra már lement kb 1 korty.
kb15-20%-os arányban van hígítva
Felhívtam az orvost de az azt mondta hogy hívjam az ügyeletet az ügyelet meg b...ik felvenni.
Mit tegyek hogy ne legyen bajom? Sürgős!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen routert?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- RAZER Viper V2 PRO Fekete Vezeték Nélküli Gamer egér
- Eladó MikroTik RB5009UPr+S+IN új, bontatlan, PoE-out-os szörnyeteg
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 Gen2 - i5-1135G7 I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Egyszerű De Nagyszerű Kecó érdekel?! Kolink Stronghold Barricade ATX! INGYEN MPL az árban!
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest