- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
siskin
tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék...Excel fájlba mentem pár éve a háztartás kiadás-bevételeit.(Office 2010).Történt ma,hogy belépve hibaüzenetet írt a program,valami grafikont nem tudott megnyitni,de beengedett.Beírtam pár adatot,mentettem,kiléptem.Biztos ami biztos alapon meg akartam nézni sikerült-e elmenteni az adatokat,de már nem engedett be.Hibaüzenetként annyit írt,hogy a fájl vagy hibás,vagy a kiterjesztés változása miatt nem nyitható meg.
Már mindent kipróbáltam vele,de semmiképpen nem férek hozzá az adatokhoz.
Leírom mivel próbálkoztam:
-fájl kiterjesztés módosítása (mindenféle excel formátummal)
-excel program beépített javító használata (megnyitás és javítás,adat kinyerés,stb....)
-legalább 3 féle recovery programmal néztem,nem e lehet visszaállítani valahogyan legalább a tegnapi állapotot
-excel viewer programokkal legalább kimásoláshoz megnézni az adatokat-sikertelenül
nagyjából ennyi.Ha sérült egy excel fájl,semmi remény az adatok visszanyerésére?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest