Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paler
aktív tag
Nos, ma beszéltem az egyik kollégámmal a mikor ricegés és hangkihagyási anomáliámról. Mivel neki is ugyan ez a alaplapja (Asrock Q1900-ITX) van mint nekem, és ő is a legújabb Kodit használja mint én, csak neki az OP-rendszere Windows, ami SSD van, így rákérdeztem nála hogy ő tapasztalt-e hasonló hibákat mint én. A jelenlegi rendszerén az enyémhez hasonló hanghibákat nem tapasztalt, de a régebbi rendszerén neki is voltak hangban kihagyások és furcsa reccsenések, de az új rendszerén ezek most nincsenek. Viszont ugyan olyan képi hibát amit én is észleltem, ő is tapasztal. Főleg oldalirányú kameramozgásoknál észlel néha hasonló apróbb ricegéseket, de nem minden filmnél. Ez őt is zavarja, ő sem érti hogy némelyik filmnél van, másiknál pedig nincs.
Smooth !
Neked is hasonló konfigod van mint nekem, és ha jól veszem ki az egyik hsz-ból, te is Openelec+Kodi kombót használsz. Te nem tapasztalsz az általam leírt hibákat ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S95CAT) 165CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ%
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN90FAT) 190CM 4K NEO QLED SMART 165HZ 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest