Azt tudom, meg azt is látom, ha a listámban úgy van, de ha már nincs nálam, hogyan bizonyítják rám, hogy volt?
Mindegy, adtam nekik 25 aranyat, hogy egyenek valamit.
Fent van az OOO, már találtam is kifüggesztett hirdetést a rabszolgakereskedelem tilalmáról Cheydinhalban. Mágusbot keresése közben megtelt a barlang és a tisztás nekromantákkal, most már nem tudom meg, eredetiben is így lett volna-e, vagy esetleg kevesebben vannak, és gyengébbek. A kereskedés nem igazán ment jobban.
Az azért jó, hogy miközben a fővárosban villogok teljes Ko9 szerelésben, olykor hallom a szóbeszédet, hogy tudom-e, megtalálták a relikviának ezt és ezt a darbját. Hát nem szúrja ki a szemüket, hogy rajtam van? Főleg a sisak, az más, mint a többieké. Még azt is tudtomra adták, hogy a kilencek keresik az ereklyéket. (Nekem, a parancsnokuknak!) Na, az NPC egy korábbi verziós lehetett.
Vagy csak nagyon lassan járnak a hírek, de engem meg nem kérdeznek róla.
Megint úgy érkeztem szintlépéshez, hogy nincs hol aludnom. De az Arkánum egyetem belülről megint grafikai nyám-nyám, majd fotózok, csak nem volt nálam az inventory-ban Fraps fényképezőgép. 
Régebben gyakran okoztak problémákat az AMD driverei. Ma már nincs ilyen gondom! Hardveres, beállítási problémák, teszt kérdések, egyéb gondok esetén: katt-teszt.comlu.com