Ne higgy a hamis szavaknak! Semmi gondom nem volt 88GT-vel, még tuningolva sem, viszont az is beakadt városban, ahogy növeled a felbontást és az összetettséget, úgy lesz egyre jobb az ATI cucc. És jobb is a végén.
Szerintem 260GTX-re cserélj, vagy 4870-re. Előbbi feltuningolható 280GTX-re, utóbbi meg olcsóbb, és alapból van, ahol gyorsabb. Én Oblivionra nem is kockáztatnék meg lassabb karikat. Viszont ATI ellen szól, hogy az új 4850 karikon az SM2 gyengébb, mint az enyémen, márpedig SM2 van azért Oblivionban, de persze HDR is, amiben meg erősebb azért. Azért azt se felejtsd el, hogy az új játékokban a 48xx karik természetesen jókora előnyben vannak a 38xx-ekkel, vagy a régi GTS-ekkel szemben. No de az említett "játékok"
(kár, hogy nincs okádó smiley
) nem igényelnek DX10.1-et, csak izmot.
skizz: Jorusnak Septim-e is van, és mire ment vele?
Most töltöm újra a 8.5-öt, mert 8.g-tól elvesznek a CPU pontszámok. Ez böszme nagy ATI hiba, hogy a régebbi programokra tojnak magasról. Okított is valaki 48xx topicban, hogy mert régi progiknak nem kell a sebesség, meg SM2, elég oda 1950Pro, aztán felhomályosítottam, hogy akkor tolja már az Obliviont azzal. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Én a skingradi éjszakát javaslom városra, kint meg sztem Brumából Chorrolba érdemes tesztelni, az elég zsúfolt környék. De úszást is nézhetünk. Vagy repülést.
[ Szerkesztve ]
Régebben gyakran okoztak problémákat az AMD driverei. Ma már nincs ilyen gondom! Hardveres, beállítási problémák, teszt kérdések, egyéb gondok esetén: katt-teszt.comlu.com