Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#951) katt777 válasza katt777 (#950) üzenetére

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Na, ezt sem tudom már meg ma, biztos mindenki elment Obliviont játszani... :O

Régebben gyakran okoztak problémákat az AMD driverei. Ma már nincs ilyen gondom! Hardveres, beállítási problémák, teszt kérdések, egyéb gondok esetén: katt-teszt.comlu.com

(#952) don pardon válasza katt777 (#951) üzenetére

don pardon
(tag)

Van egy olyan ajtó, hogy mages quarter, ha itt bemész a második szinten csak ágyak vannak. Nemtom zavarnak e nagy ikonok meg élet/mana/fatigue csíkok de ha igen akkor szedd le az immersive interface-t az kicsi átalakítja őket, sztem egy sokkal jobbra.

Ha 5 perc múlva nem jövök vissza, várjanak tovább! - by Ace Ventura

(#953) katt777 válasza don pardon (#952) üzenetére

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Kösz. :R
Amúgy elmentem Chorrolba, de nem kaptam újabb feladatot, majd Skingradba eladni a fölös cuccokat, meg képződni (de nem tudtak), hát majdnem hátast dobtam, amikor a Mages Guildban több mint 2000 aranyért akarták feltölteni a fegyveremet! Meg kell tanulnom mielőbb magamnak megtenni.
Egyetemen készíthetek már mágikus fegyvert, de nem tudom, lehet-e ott tölteni. Majd kiderül. A legjobb az volt, hogy a következő feladattal visszaküldtek Skingradba, :W Nem baj, néztem a falragaszokat, Oscuro betett két kihívásnak látszó küldetést a környékbeli barlangokba, majd belepróbálkozom. Meg ott van még a sötételf küldi is a tesóknak visszaszerzett házzal és az ogrékkel, az is szép lehet (vagy az még Chorrolban volt, azt hiszem). Ha nem megy, majd viszem a lovagokat, és szólok nekik, mindenkinek mondják azt, hogy NI. :D

Régebben gyakran okoztak problémákat az AMD driverei. Ma már nincs ilyen gondom! Hardveres, beállítási problémák, teszt kérdések, egyéb gondok esetén: katt-teszt.comlu.com

(#954) SystemRoot válasza katt777 (#953) üzenetére

SystemRoot
(őstag)
LOGOUT blog

Jah, az Arcane Uni-ban tudsz aludni, amúgy meg a fogadókban is tudnod kéne, biztos nem csak valami kocsmába mentél be?? Menj a Tiber Septim Hotelbe az a legelegánsabb hely, én ott szoktam lakni amikor ICben vagyok. Múgy meg van egy olyan mod hogy Enchantment restoe, ezzel lassacskán magától is visszanőnek a cuccok mint Morrowindben. Sztem reálisabb dolog, és nagyon hasznos. De figyelmeztetlek hogy bár kicsi mod és semmi konfliktja nincs én miután fölraktam úgynézki hogy nem lehet leszedni. Ha deaktiválom akkor ANNYIRA elrontja a gamét hogy bármit beloadolsz akkor kifagy már loadnál... szal csak ovatosan. Én mondjuk használom, és szerencsére semmi indokom hogy leszedjem. Bár ez nem oldja meg azt ha pl rendszeresen használsz valamit. Ahoz használj soulgemeket. OOO-ban télleg drága az enchant restore.

Jah és a fentiekre reagálva a simában is elborzasztóan(!) drága volt egyes különleges tárgyak javíttatása. Pl az Umbra az különösen drága volt. OOO-ban asszem még drágább lett, de nem nagyságrendekkel.

(#955) SystemRoot válasza katt777 (#953) üzenetére

SystemRoot
(őstag)
LOGOUT blog

Szerezd meg Azura Star-ját és akkor nem lesz többé gond az enchant restore.
Armorert meg fejleszteni kell mint állat hogy minél hamarabb 50es legyél belőle és te magad is tudj magic cuccokat javítani. Én pl minden lehetőséget megragadok egy kis kovácsolásra:D
Lehet pwtrainelni is a dolgot. A legegyszerűbb ha végigtolod az Umbacano questet és úgy intézed a dolgokat hogy legyen egy javíthatatlan koronád. Onnantól kezdve már csak bírd pénzügyileg állni a kalapácsok árát. Pwtrain-ben pedig az ijak a barátaid. Ha lősz egyet bármire bárhol akkor elméletileg le kell mennie 99-re a hpjának. Érdemes minél roszabb minőségű íjat választani, mert a jobbak tovább bírják. Tehát algoritmus: beállítod gyorsgombra a 100+ kalapácsot, és amint lősz egyet az íjal->repair. Persze ez a pwtrainek egyik legundorítóbbja. De elvégre játékhű, nem cheat, és szükség lehet rá.

Üdv: SystemRoot

(#956) SystemRoot

SystemRoot
(őstag)
LOGOUT blog

És ejnye, senki nem fejtette meg a találós kérdésem?:DDD
Fekete Pont! :D ... a cucc amit ott meg lehet szerezni az is fekete... :))

(#957) SystemRoot válasza katt777 (#947) üzenetére

SystemRoot
(őstag)
LOGOUT blog

Hát jah, ezzel kb lehet azt magyarázni hogy amikor sokat ölsz akkor asszem csakúgy kapsz infamy pontokat, mégha nem vesznek észre(no bounty) akkor is.
Ha több az Infamy-d mint Fame-ed (ez te esetedben valószínűtlen, de nálam gyakori:D) akkor nem tudod használni a templomokat. Amúgy meg lépj be a Thieves Guildbe. Még akkor is ha egyenlőre nem akarsz onnan nagyon questelni, de: kapsz egy fence-et akinél eltudsz adni lopott cuccokat, és visszavásárolva tisztára lesznek mosva, mintha mindig is a tied lett volna:DDD(alapszinten csak a Brumait kapod, magasabb szinten már nagyon elit, nagy goldú "üzlettársaid" lesznek) Plusz, lesz egy Doyened akinél ki tudod fizetni a bountydat, ugyanis ő lefizeti az őröket neked és így csak fele annyit kell fizetned, plusz nem fognak soha kőrözni/elkapni. Viszont azt jó ha tudod hogy kapsz +1 infamy-t csak azért hogy belépsz a tolvajokhoz. De amúgy tudtommal ha végigjárod a wayshrineokat akkor nullázódik az infamy-d. Mondjuk nem értem hogy ilyet mért akarna bárki is tenni. Jobb az ha rettegett gonosz vagy mint unalmas jó hős...:D

[ Szerkesztve ]

(#958) Kareszovics válasza hoffman_ (#929) üzenetére

Kareszovics
(őstag)
LOGOUT blog

Kell hogy legyen pedig, de inkább ne kagylókban keresd, hanem a lemészárolt Baliwogoknál is szokott lenni, megtalálható még a Grummite-ok holttestében is.

Továbbá az erre szakosodott boltokban is megpróbálhatod beszerezni.

[I]Amúgy lassan végigjárom SI összes barlangját-tornyát; én is ideges vok, mert két SI-s küldetés sem akar kikerekedni:
- Museum of Oddities
- Taxonomis f@szomsetudja mi a neve küldi :DDD

Mindegy, többet nem mesélek mert kat lecsesz, hogy a végén elspoilerezek vmit. :D [/I]

(#959) katt777 válasza SystemRoot (#957) üzenetére

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Kösz a sok és kimeritő választ, valamint a tippeket! Tényleg fogadókban próbálkoztam, és nem volt bed. ez bad. :D De kapok küldiket, majd aközben alszok, vagy amajd az egyetemen. Az a sok, fennhordott orrú mágus nem szimpi...
Én szeretek unalmas (?), jó hős lenni. Egy rossz fickó hogyan tudna meglepni bárkit? ;]
Nem pwtrainelek (mert jó hős vagyok). :)
Tényleg, hol a fenében van a Hős hegye? :F

Kareszovics: na nem is... :B

[ Szerkesztve ]

(#960) varga911

varga911
(senior tag)

Felvilágosítást kérnék: Hol lehet Ectoplasm-t találni? 5db-ra lenne szükségem egy kveszt miatt. :B

Üdvözletem!

(#961) Kareszovics válasza varga911 (#960) üzenetére

Kareszovics
(őstag)
LOGOUT blog

Kérlek!

Baromi egyszerű: ghost, ancient ghost és wraith-ok holttestéből tudod kinyerni, akik többnyire ősi Ayleid romokban, vagy elhagyott várakban szoktak tanyázni.

Továbbá az erre szakosodott nyersanyag boltokban bírod beszerezni.

Remélem segítettem. :)

(#962) don pardon válasza varga911 (#960) üzenetére

don pardon
(tag)

Sztem az kicsit egyszerűbb ha lemész vmelyik temlpom kriptájába, ott csomó szellem van mindig, persze ha találsz boltba akkor az gyorsabb

(#963) Kareszovics válasza don pardon (#962) üzenetére

Kareszovics
(őstag)
LOGOUT blog

Melyik templom... :U (bár lehet én vok noob, nem szoktam betörni a templomok kirptáiba)

(#964) katt777 válasza varga911 (#960) üzenetére

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ott, a templomban. Gondolom, a harcosoknak akarsz munkát keresni, az anyagot biztosító szellemek ott grasszálnak a templom sírkamrájában.

(#965) katt777 válasza Kareszovics (#963) üzenetére

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem kell betörni, nyitva vannak. :DD Ha jól emléxem, Leyyawin-ben van ez a quest, és engem még az sem érdekelt, hogy megszentelt halottak. A halott, az legyen halott. ;]
Mondjuk én először eladtam az ektoplazmákat, aztán kaptam meg a quest-et (visszatérve Chorrolba a harcos céhbe), dühöngtem is egy sort miatta, de szerencsére a súlyhatár miatt párat már nem tudtam magammal vinni, így visszamentem, összeszedtem, és megvolt a quest.

(#966) katt777

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Elmentem halászni a főváros mellett a féllábú halász kérésére. Hát, effektekkel, feljavító csomagokkal, no és 7-es megjelenítési távolsággal simán leesett a megjelenítés 1-2FPS-re, amikor forgolódtam a halak után. :O
Ehhez a sok motyóhoz szükséges lesz a VGA csere, de ha minden jól megy, jövő hétvégére meglesz (kop-kop).
Képzeljétek, OOO feltelepítése után megint ott állt az őr Cheydinhalban a már rég halott fazon házánál! BUG! (+1)

[ Szerkesztve ]

(#967) varga911

varga911
(senior tag)

Köszönöm mindenkinek! :R

(#968) katt777

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Húú! Most fújom ki magam....

(#969) don pardon

don pardon
(tag)

Közvélemény kutatást szeretnék tartani.
Mit gonoltok melyik a legjobb kombináció tolvajnak?
Én erre gondoltam: Wood Elf+Thief birthsign+saját class (marksman,sneak,security, light armour, misticysm, alchemy, illusion)

Most kezdenék egy új játékot tolvajként mert azokat a küldiket még nem csináltam meg :DDD

[ Szerkesztve ]

(#970) katt777

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha ez ilyen lesz, akkor kegyetlen. (OOO) - ez nem ufó :D
Elmentem Skingradba, erre közli a kamarás, hogy majd menjek vissza holnap. Na mondom, addig kipucolom az amazonok barlangját. Hát, iszogathattam az italokat, meg varázsolhattam orrba-szájba, olykor visszavonulva a sebeimet nyalogatni és "manailag" feltöltődni. Volt egy rakat láthatatlan varázsló, akik gólemeket idéztek meg, emberevő amazonok, meg nyilasok, bár mindent nem tudok, mert élet-érzékelés varázslattal mentem, is vágtam, ami rózsaszín volt, ha a megidézett béna koboldom feladta 2 bekapott lövés után.
Kipucoltam mindent, de valahonnan az első részről még jöttek hangok, de inkább visszamentem Skingradba eladni azt a rengeteg cuccot, amelyet összeszedtem a könnyűléptű csizmám segítségével. Lehet, a maradékért még visszatérek. Az nem tetszik, hogy túl nehéz kinyitni néhány ládát, így meg sem próbálhatom.
Kíváncsi vagyok, hány szintet léptem mindezzel a bő 1 órás műsorral.
Hoffmann: sztem neked tetszeni fog. :)

(#971) katt777 válasza don pardon (#969) üzenetére

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Miért kell új karakter? Ha végigjátszottad is, Don't close my gates mod nyitva hagyja a városokat a küldetésekkel, úgy tudom.

(#972) don pardon válasza katt777 (#971) üzenetére

don pardon
(tag)

Még nagyon messze vagyok attól hogy kijátszam, csak érdekel, hogy milyen egy tolvaj karakterrel játszani. Eddig csak csatamágus meg mágusom volt, és ki szeretném próbálni milyen hivtásból gyilkolni, meg lopni :D

(#973) tzimash válasza don pardon (#969) üzenetére

tzimash
(senior tag)

nekem is hasonló karaktererm van, bár kicsit mágusosra sikeredett :D wood elf, thief csillagzat alatt született, major skillek: alchemy, acrobatics, conjuration, restoration, destruction, light armor, marksman. ha most kezdeném, lehet változtatnék a major skilleken itt ott... :) mondjuk a conjurationt illusionra cserélném, meg esetleg acrobatics helyett armorert...

[ Szerkesztve ]

"Rock and Roll was far too slow, and so the adrenaline just doesn't flow. Where is the power, where is the glory, Heavy Metal is my story."_____________ http://www.flickr.com/photos/46033399@N08/

(#974) katt777 válasza katt777 (#970) üzenetére

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Csak 1-et. :O Ráadásul a Skingrad-i mágus céh-nél a kopasz csóka már fel sem ajánlja a mágikus feltöltést. Ez is eltűnik az OOO moddal (pedig kiruccanásom előtt még volt)? A talált cuccost legalább eladtam, és először van 10000 aranynál többem.
Az nem ciki, hogy hiába megyek a két eltűnt fazon megtalálását jelenteni a kamarásnak, az csak azt hajtogatja, mikor találkozhatom a gróffal? Ráadásul pont az amazonbarlanggal szemben... Ha már itt elakad a game, gyorsan leszedem OOO-t, aztán nyomom a játékot simán, pedig a keserves küzdelem ellenére elég érdekesek a módosítások.
Kicsit az is gázos a porgarm részéről, hogy a 9-ek monostorában helyet adtam egy kovácsnak, az meg nem röstell pénzt kérni a fegyvereim javításáért. :W

(#975) SystemRoot válasza katt777 (#974) üzenetére

SystemRoot
(őstag)
LOGOUT blog

Az a kopasz muksó, nem mindig ajánlja fel a rechargeot. Ez már a simában is így volt. Szal nem az OOO műve. Látom gyűjtöd a pénzt szépen. Rakd föl a bankos modot és akkor berakhatod kamatozni is:D
Amúgy előfordulhat sajna hogy OOO elcseszi a questeket. De azért nézz utána hogy télleg bug van e. Én megcsináltam már OOO val jó sok questet, a legtöbb hiba nélkül ment. Volt néhányban kisebb bug, de nem mernék megeesküdni rá hogy az OOO csinálta, mert van mellette még 100 másik mod...:DDD:DDD

[ Szerkesztve ]

(#976) SystemRoot válasza katt777 (#971) üzenetére

SystemRoot
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt nem értem, mit hagy nyitva?? :F
Semmi nem zárul be ha végigcsinálod a mainquestet. Csak az Obli kapuk tűnnek el.
Arra meg inkább moist gate roomot ajánlanám. Vagy konzollal újranyitod magadnak ha nem akarsz emiatt modot.

(#977) SystemRoot válasza don pardon (#969) üzenetére

SystemRoot
(őstag)
LOGOUT blog

Hát, remélem nem rombolom le az illúzióidat se a fantáziádat. De valójában nem érdemes így játékhűen "eredeti" tolvaj karaktert kreálni. Ugyanis az egész attól függ csak valójában hogy mely skilleket használod. A Thief birthsign a +Luck miatt, eredetileg jókis választásnak tűnhetne. De a helyzet az hogy amikor majd magasabb szintre lépsz már semmi előnyt nem nyújt, hiszen az attribokat úgyis mindenki kimaxolja majd 100-ra, afölé meg nem viszi neked ez. Ebből következően racionális szemszögből megvizsgálva csak a +manát adó csillagjegyek értékesek. Én azt tudom mondani hogyha valaki varázsol akkor az Apprentice a legjobb választás, ha nem varázsolsz (vagy csak ritkán) akkor pedig az Atronach(50%spellabsorb). Ezt én nagyon nyomósan meg tudom érvelni hogy miért gondolom így, de az most hosszú lenne és nem ez a kérdés. Ha valaki vitatkozni szeretne szivesen állok elébe.:)
race-nek meg izlés kérdése. Történethűen a Khajiit a legvérbelibb tolvaj. A Wood Elf is rendkívül alkalmas rá (elméletileg). De ismétcsak elemző szemmel vizsgálva, nincs jelentősége az alap-attribute különbségeknek. Ami meg a különleges képességeket illeti. Ismétcsak két kiemelkedő van: a High Elf a +100 Mana miatt, és a Breton az 50% resist magic miatt.
Szal sztem nyugodtan válasz bármit ami tetszik, mindegyikből lehet jó tolvajt faragni ;)
A class az már más kérdés. Ha tolvaj/assasin akarsz lenni akkor feltétlen Stealth legyen a Specid, mert akkor azok a skillek gyorsabban fejlődnek. A majorokat illetően ismétcsak az a helyzet hogy játék-fantáziavilágába illően akarunk játszani, vagy profin nyereség-orientáltan. Ha az elöbbi, vagyis szerepjátékosan (amit én preferálnék) Akkor majdnem tökéletes amiket kiválasztottál. Kivéve hogy én talán Mysticism helyett Alterationt választanék. Ezzel ugyanis spellel tudsz majd lock-ot nyitni, bár ez elős ránézésre nem egyértelmű hogy előny, mert ugye ha így nyitod ki a kisebb lockokat akkor nem fejlődik addig sem a securityd. Csakhogy: mivel a Skeleton-key megszerzése után már teljesen érdektelen lesz hogy mekkora a security-d, ezért nem számít hogy vesztesz vele pár skillpontot, viszont cserébe tolvajként nem kell nekiállnod nyitogatni minden easy/avg locknál, hanem csak egy spell az egész. Hidd el én vérbeli nagy undorító tolvaj és bérgyilkos vagyok:D tudom miről beszélek:DDD
Persze ha profin akarod megcsinálni a majorokat akkor már bonyolódik a helyzet. Ha gondolod kifejthetem azt is. De sztem maradj ennél, mert ez így hű a játék fantáziavilágához.

Üdv: SystemRoot

[ Szerkesztve ]

(#978) don pardon válasza katt777 (#974) üzenetére

don pardon
(tag)

Hello!

Általában úgy van, hogy a céhekben kb este 7 után már nem nyújtanak semmi féle szolgáltatást az emberek, mennek aludni. llyenkor csak várani kell másnap reggel 8ig kb, és akkor újra lehet velük bizniszelni.

(#979) don pardon válasza SystemRoot (#977) üzenetére

don pardon
(tag)

Köszi a kimerítő választ :R
Ha szted a security nem kell akkor azt ki lehetne cserélni az alterationre nem? Vagy arra gondoltál, hogy a security a hard meg very hard lockhoz kell?
Abban igazad van, hogy az attribokat mindenki 100ig elviszi, de ha ilyen birthsign-t rakok be akkor a játék elején könnyebb a dolgom egy kicsit. Amúgy nálam a Thief birthsign +10et ad agilityre meg speed-re de ezt lehet vmi mod csinálja.
Sztem maradok a Wood Elfnél, mégiscsak ő a kicsi lény aki lopásra alkalmas. Bár lehet. hogy inkább bérgyilkost csinálok, akkor meg talán jobb a Dark Elf lesz. Majd szólok, hogy milyen lett végül a karakter, bár az sajna nem ma lesz...

[ Szerkesztve ]

(#980) katt777 válasza don pardon (#978) üzenetére

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem t'om, eddig akkor is szóba álltak vele,, ha álmukban zargattam őket. :F

(#981) katt777 válasza SystemRoot (#975) üzenetére

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nekem a kopasz eddig mindig felajánlotta a javítást. Most már pár helyre elért a hír, hogy én vagyok a 9-ek megmentője és parancsnoka, lehet, irigyek. :D
Egyelőre megvárom a grófot, kíváncsian, hogy miért hajnali 2-kor akar találkozni velem a szerinte nyilvánvalóan még amazonoktól elfoglalt barlanggal szemben, addig kipucolom a mardék nőstényállatot is meg összeszedem a többezernyi értékű cuccot, amit nem bírtam 420-as teherbírással elvinni. ;] Viszont a varázsolgató amazonoknál a sok fény-effekt miatt megint rendesen belassult a VGA-m, ezeket nem nagyon komálja, én meg nem veszek le a grafikából, mert az jobban rontaná a játékélményt. Persze, ha képtelen leszek irányítani, akkor muszáj lesz, de a 3870-nel talán már nem lesz gond.
Viszont QTP3 egyre jobban tetszik. Skingrad hídjáról a kilátást néztétek már vele? Persze biztos... :R Hoffmann barátunk is elmerülhetett benne... :)
Van egy pilgrimage varázslatom, ami nagyon jó, de csak napjában 1x használható. Ha beletenném egy amuletbe, folyamatosan érvényesülne a hatása, vagy ez így nem működik? Csak mert az egyetemen készíthetek már varázstárgyakat, de egyrészt láma vagyok hozzá (és lusta megvárni, amíg tanítják :) ), másrészt nem akarok gyenge varázslatokat beléjük tenni, hogy később meg használhatatlanok legyenek. Vagy lehet varázsokat cserélni is?
Elnézek OHQ felé is, hátha van ott valami erről.

(#982) Kareszovics válasza katt777 (#981) üzenetére

Kareszovics
(őstag)
LOGOUT blog

Hát igen a QTP az tényleg gyönyörű, örülök, hogy hallgattam rád. :R

Gép cserét én is tervezek a jövőben, bár nem grafikus téren, hanem proc+lap (SETI@Home miatt :) )

Kedves Társaim! A napokban fogom befejezni SI teljes feltérképezést. Amennyiben nem lenne baj, akkor pár képbe bemutatnám a karakteremet! Köszi. :C

(#983) dobolan válasza katt777 (#981) üzenetére

dobolan
(fanatikus tag)

Az enchantolható varázslatoknál mindegy milyen erőset tudsz, az enchant ereje a soulgem-től függ, minél nagyobb lélek, annál nagyobb enchant erő.
Sajna elég sok lekorlátozás van, már ami az enchantolást illeti, de ez gondolom azért van, hogy ne tudj létrehozni sérthetetlen karaktert. Gondolok itt mondjuk a 100% shieldre, de pl. én magic resistet sem tudok enchantolni, ami elég bosszantó, és nem tudom azt sem, hogy miért.

---

(#984) katt777 válasza dobolan (#983) üzenetére

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Megfelelő mágia szint? Nekem mintha lenne a Ko9 páncélban, abban vagy egy csomó minden.
Végül is majd megpróbálom, mi sül ki a napi 1-es varázslat beépítéséből.
Azok a gonosz amazonok engem is meg-megvarázsoltak, aztán néztem, mint a moziban, mert fogalmam sem volt, milyen varázst kaptam a nyakamba, és mit kéne ellene tennem. Tényleg, azt kiírja valahol, hogy mivel támadtak meg?
Az is furcsa volt, hogy néztem, mi a francért sebződök, aztán kiderült, hogy harc közben valahogy (?) levetődtek rólam a páncélom darabjai (csak az inventoryban voltak ott), néha még a kardom is eltűnt, aztán pofozkodhattam, amíg megtaláltam eszembe jutott az inventory. Most van ilyen varázslat, vagy +1 bug-ot találtam?

(#985) don pardon válasza katt777 (#981) üzenetére

don pardon
(tag)

olyan varázslatot amit napi egyszer tudsz csak használni (azaz kaptad vhonnan, vagy éppen a fajod miatt van) azokat nem tudod belerakni semmibe, mármint az nem lehet választani enchant-nál.

Amúgy lehet pont ezt rakta bele az OOO a játékba, hogy csak rendes munkaidőben adjanak szolgáltatásokat a céh tagjai.

Kedves Kareszovics én nagyon örülnék ha mutatnál pár képet :C

Szerk.: Az hogy eltünnek harc közben a páncéljaid, lehet attól, hogy tönkrementek, és már nemtod őket hordani. Ekkor el kell vinni egy kovácshoz megjavítattni, vagy elővenni a hammert és javítani. Fegyver eltünésénél lehet ugyanez, vagy az hogy kiütik a kezedből.
A rád küldött varázslatok hatását meg az F3 alatt tudod megnézni a legjobboldali szekciónál. Itt mutatja mindig a rát ható aktív varázslatokat és az enchantos hatásokat is. Pl.: ha van olyan sisakod meg kesztyűd mondjuk amin 10% shield van, akkor az F3 legjobboldalibb szekció azt mutatja, hogy 20% shield -> és megmondja mely tárgyaknak van ilyen hatása.

[ Szerkesztve ]

(#986) katt777 válasza don pardon (#985) üzenetére

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát, ez nem jó hír. :(((
Napközben voltam a mágus céhben, és szintén OOO-val előző nap működött.
Páncélokat vissza tudtam venni, és használni is, ahogy a lemerült töltésű kardot is (aztán volt, hogy megint eltűnt), el meg nem ejtettem, mert az inventoryban ott volt. Volt, ami lesérült 50%-alá, a "sportcsizmám"-on meg a törés ikon is ott volt (gondolom, az jelzi, hogy annyi neki, amíg meg nem javíttatom).
Na, annyi eszem tényleg lehetett volna, hogy ott keressem a rám ható varázslatoknál az idegenkezűeket is. :B :R :W
És ha mondjuk a major healing varázslatot teszem valamibe, akkor folyamatosan gyógyulok, vagy ez sem műxik?
A több varázslat egybeillesztése is érdekelne. Ehhez kellenek komolyabb kövek?

meg kéne egy normális, világító billentyűzet, hogy ne nyomkodjak mindent össze-vissza a sötétben. :)

[ Szerkesztve ]

(#987) katt777 válasza Kareszovics (#982) üzenetére

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:C
Ezek szerint a VGA-d is bírja.

Ha mindenki végigjátszotta, majd készítetünk egy tablóképet a végzősökről. :DD
(Meg a Systemroot-féle kivégzősökről... ;] )

(#988) katt777 válasza SystemRoot (#976) üzenetére

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

DCMG leírásában olvastam, hogy a játék során bezárulnak a városok kapui, ezért kell ez a mod, ha a teljes világban akarunk tovább játszani. magam nem tudom, mert még nagyon messze vagyok attól, hogy ez gondot okozhasson.

(#989) Kareszovics válasza katt777 (#987) üzenetére

Kareszovics
(őstag)
LOGOUT blog

VGA az bírja, a procit felnyomtam 5000+-ra; csak swappol mint állat, amíg be nem "melegszik". :D

(#990) don pardon válasza katt777 (#986) üzenetére

don pardon
(tag)

Az enchantolásnál nincs már meg ezek a szintek, hogy major heal, vagy major proterction, csak olyan hogy restore health, vagy shield, az erősség a soul nagyságától függ. És csak olyan varázslatokat tudsz az enchant-nál használni amiket már tudsz varázsolni.

Nekem még nem sikerült több varázslatot használni enchantolásnál. Azaz csak olyat tudok hogy fegyverre több ártó varázsltatot teszek. De vmilyen páncélra mindig csak egy constant effect-et tudok rá rakni. Vagy restore health, vagy feather, vagy shield.
Nemtudom hogy a restore health-nek van e értelme, mert max olyat tudsz szerintem hogy 5öt felvisz, igaz azt folyamatosan, tehát így olyan lesz az életed mint a manád, hogy szép lassan növekszik. Én inkább sok poiton-t csinálok.

(#991) dobolan válasza katt777 (#987) üzenetére

dobolan
(fanatikus tag)

Csak támadó, ill. passzív védekező varázslatokat lehet enchantolni!
Valamint bónuszokat (skill, attributum, stb.)
Olyanokról ne is álmodj, hogy beleteszel egy páncélba konstans healt varázslatot, és folyamatosan gyógyulsz tőle. :DDD

---

(#992) dobolan válasza katt777 (#988) üzenetére

dobolan
(fanatikus tag)

Én kijátszottam a főküldit, de egy város kapuja sem záródott be, sőt a melléküldetéseket is lehet tovább folytatni.
Most a DB küldetéseit csinálom, elég érdekesek. Az obli kapukat max. azért érdemes "nyitva tartatni", hogy tudj sigil stone-t gyűjteni továbbra is. Másért szerintem nem, mert a játék legegyhangúbb része egy kapu bezárása. Én a végén már annyira untam, hogy chameleon varázslattal rohantam végig a sigil-ig.

---

(#993) katt777 válasza Kareszovics (#989) üzenetére

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ja, az a 256MB kevés a textúráknak, de nagyon.
Kösz mindenkinek a tippeket!
Van egy 650MB-os Oblivion Gaming Guide-om (pdf), de még nem rágtam át magam teljesen, főleg a bonyolultabb, emelt szintű dolgokon. Fárasztó statikusan annyit bámulni a monitort.
Kipróbálom AA-gal a QTP-t, mert úgy még nem néztem, ill. megnézem, kevésbé szőrösek-e a vonalak, mint HDR-rel. Mentek képeket, összehasonlítás végett.
Érdemes a rakat kőért visszamenni Ulmaril szentélyébe? Csak mert nem volt időm mindet összeszedni (foglalatokból, pl.), utána meg visszakerültem a monostorba. Egyáltalán, lehet még?

[ Szerkesztve ]

(#994) katt777

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

2-4 FPS 6x élelmosással, de tényleg nem szőröződnek a vonalak, szóval szép, csak használhatatlan, marad a HDR. 2-t együtt nem lehet...

(#995) katt777

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Tökön bököm magam, vazze. :W
Driver-ből kényszerítet AA is belassította, pedig elméletileg nem is működhetne.
Sima HDR vissza, AA le, megint jó, nem is szőrözik. Nem r'om, a múltkori képeken miért olyan. Direkt elmentem le délre, a mólóhoz, ahonnan csináltam a képet, és nem volt. Csak Fraps sem futott. De most nem felejtem el.

(#996) katt777 válasza katt777 (#995) üzenetére

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Megint szőrös. :W Pedig launcherből állítottam át, nem kellett újraindítani.
OOO egy rohadt nagy kalap szar. :O
Találkoztam végre a kamarással, kiderült, hogy sötéteket bizniszel, aztán a mágussal, aki meg visszaküldött anyámba az egyetemre, és még csak el sem mondhattam neki, hogy mi van az amazonokkal, pedig a városi őrök, akiknél jelenteni kellett, hozzá irányítottak.
És miközben nem harcoltam, csak összeszedtem az elhagyott cuccokat a barlangban, szőrén szálán, végleg eltűnt a kilencek kardja.
Aki feltette OOO-t, számítson ilyesmire. Lehet persze, hogy a játék küldetései után kellene telepíteni, de úgy meg nem érdekel. Na megyek letörölni, aztán újrajátszani a küldiket, mert hiába alakítom vissza a mentéseket, ha nincs meg a kard (csak akkor vettem észre, a boltban, amikor már mentettem, meg automentések is voltak)

(#997) dobolan válasza katt777 (#996) üzenetére

dobolan
(fanatikus tag)

Az ooo nem vesz el tárgyakat a játékból, csak hozzáad. Biztos, hogy nem hagytad el valahol, csak nem vetted észre. :DDD

---

(#998) katt777 válasza dobolan (#997) üzenetére

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem hagytam el, mert csak felszedtem pár cuccot, és előtte még megvolt (OOO-val is). Eddig csak valahogy levetettem a páncélokat. Az is lehet, hogy a wrye bash nem dolgozik 100%-osan.
Másrészt, mint írtam, nem is hagyja teljesíteni a Quest-jeit, szóval ment az egész a kukába, másodszor is. Harmadjára nem fogom feltenni, az biztos. Vagy ki tudja... Talán majd egyszer, ha új karaktert indítok, de az még nagyon-nagyon messze van.

[ Szerkesztve ]

(#999) dobolan válasza katt777 (#998) üzenetére

dobolan
(fanatikus tag)

Hát te tudod, de egy csomó kellemes speckó fegyveről meg páncéltól elköszönsz így.
Egy pár képet beszúrhatnál mondjuk Anvil-ból, meg Brumából, nekem az a 2 kedvenc városom, meg mellesleg kurva jól is néznek ki.

---

(#1000) Kareszovics

Kareszovics
(őstag)
LOGOUT blog

Na kié lett az 1000-dik hsz??? :P

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.